قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۴۳ ساعت قبل

تأمین ۳۰۰ هزار مترمکعب آب برای ۹۱ طرح کشاورزی در یزد

یزد _ ایرنا _ معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از بازگشت ظرفیت‌های آبی طرح‌ها و واحدهای خلع‌یدشده به چرخه تولید خبر داد و اعلام کرد: با بازتخصیص هدفمند این ظرفیت‌ها، آب مورد نیاز ۹۱ طرح و واحد تولیدی بخش کشاورزی، به میزان حدود ۳۰۰ هزار مترمکعب، تأمین شده است.
 تأمین ۳۰۰ هزار مترمکعب آب برای ۹۱ طرح کشاورزی در یزد



۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

۹۳ طرح اقتصادی در هفته دولت در استان قزوین افتتاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین، به نقل از روابط عمومی استانداری، محمدرضا صفی خانی در این باره اظهارداشت: ۹۳ طرح اقتصادی و سرمایه‌گذاری در حوزه صنعت، کشاورزی و گردشگری در هفته دولت در استان افتتاح کی شود.

وی افزود: برای افتتاح این طرح ها بیش از ۲۷ هزار میلیارد تومان اعتبار هزینه شده وزمینه اشتغال چهار هزار و ۸۷۸ نفر در استان فراهم می شود.

صفی خوانی افتتاح این طرح ها در شرایط تحریم بیانگر عزم جدی دولت برای توسعه و رونق اقتصادی استان قزوین است.

اینمدیر بیان کرد: بهره‌برداری از ۴۶ واحد صنعتی با سرمایه‌گذاری ۲۶ هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال نقش مهمی در تحقق شعار تولید،‌ اشتغال و رفع موانع تولید خواهد داشت.

صفی خانی در خصوص طرح های حوزه کشاورزی هم گفت: ۴۵ واحد تولیدی و خدماتی با اعتباری بالغ بر۶ هزار و ۲۴۵ میلیارد ریال در راستای توسعه امنیت غذایی و حمایت از تولید کنندگان حوزه کشاورزی، افتتاح خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین یادآوزرشد: در بخش گردشگری نیز ۲ واحد مهم شامل یک مجتمع بین‌راهی و یک سفره‌خانه سنتی با سرمایه‌گذاری یک هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال به منظور تقویت زیرساخت های گردشگری در استان قزوین به بهره برداری می رسد.

آغاز عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی قزوین؛ گامی بلند در توسعه استان

صفی خوانی همچنین از کلنگزنی منطقه ویژه اقتصادی قزوین خبرداد و گفت: این منطقه یکی از مهمترین پروژه‌های اقتصادی استان است که با حضور یکی از مسئولان ملی در هفته دولت کلید خواهد خورد و چشم‌انداز روشنی برای سرمایه‌گذاری و توسعه صنعتی استان ترسیم خواهد کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین در خصوص تکمیل پروژه‌های نیمه‌ تمام نیز گفت: از محل اعتبارات ویژه ریاست جمهوری برای طرح‌هایی که بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند، استفاده کرده و آنها را تکمیل خواهیمکرد.

انتهای پیام


۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

روایتی از تولید، پایداری و توسعه دریامحور

ایران آنلاین:

  بندرعباس- محمدخداکریمی/   سفر روز پنجشنبه غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، به این استان و افتتاح همزمان پروژه‌های بزرگ در بخش‌های ذخیره‌سازی گندم و نوسازی ناوگان صیادی، نشان از عزم جدی دولت برای رفع موانع تولید، توانمندسازی جامعه محلی و بهره‌برداری از ظرفیت‌های بی‌بدیل اقتصاد دریامحور دارد.

به  گزارش خبرنگارما، روایتگر تأکید وزیر بر تداوم تولید علیرغم تحریم‌ها و خشکسالی، نقش بی‌بدیل صیادان در امنیت غذایی، و افتتاح طرح‌های زیرساختی مهمی است که افق تازه‌ای را پیش روی اقتصاد دریامحور و تجارت غلات کشور گشوده است.

  هرمزگان قطب صادرات غلات

 

درنخستین برنامه سفر، با حضوروزیرجهاد کشاورزی، سیلوی ذخیره‌سازی گندم با ظرفیت ۷۰ هزار تن در بندرعباس به بهره‌برداری رسید. وزیر در این مراسم از ابلاغ بخشنامه‌ای جدید برای خرید و واردات مستقیم گندم توسط واحدهای صنف و صنعت خبر داد و گفت: برنامه وزارتخانه، فعال‌سازی ظرفیت‌های سیلویی و آردسازی برای واردات، فرآوری و صادرات مجدد غلات به بازارهای هدف مانند کشورهای آفریقایی و همسایه است. وی اصلاحات ارزی را زمینه‌ساز تحقق این برنامه دانست و تأکید کرد که هرمزگان به دلیل موقعیت راهبردی، می‌تواند به قطب ذخیره، فرآوری و صادرات مجدد غلات تبدیل شود. بر اساس این راهبرد، غلات وارداتی از کشورهای شمالی، پس از فرآوری در داخل، به بازارهای هدف در آفریقا و همسایگان صادر خواهد شد. این رویکرد که با اصلاحات ارزی اخیر شتاب گرفته، افزون بر ایجاد ارزش افزوده و ارزآوری، بهره‌وری واحدهای تولیدی را افزایش داده و ظرفیت‌های خالی موجود را به موتور محرک توسعه صادرات تبدیل می‌کند.

  صیادان؛ ضامن امنیت غذایی

 

وزیرجهاد کشاورزی پس از افتتاح سیلوی ذخیره گندم ، از بندر صیادی بندرعباس که چندین بار مورد اصابت موشک دشمن قرار گرفته است،بازدید کرد. نوری قزلجه دربازدید از این بندر مهم صیادی کشور و بهره‌برداری ۱۰۰ فروند شناور صیادی آب‌های دور و ۲ هزار قایق بنزینی گفت: تلاش مستمر جامعه صیادی موجب شد تولید آبزیان نه‌تنها کاهش نیابد، بلکه افزایش یابد و کشور در حوزه تأمین ماهی نیاز بسیار محدودی به واردات داشته باشد. وی از صیادان خلیج فارس که در کنار حفظ تولید، نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی ایفا کردند، تقدیر کرد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به بازنگری در جمع‌بندی خسارت‌های واردشده به بخش صیادی، تأکید کرد که دولت تدابیر جدی برای جبران آسیب‌های وارده به شناورها، لنج‌ها و تأسیسات بندری اتخاذ کرده است. این وعده، نویدبخش توجه ویژه به معیشت هزاران صیاد هرمزگانی است که در خط مقدم تأمین امنیت غذایی کشور قرار دارند و با وجود فشارهای خارجی، پویایی سواحل و جزایر را حفظ کرده‌اند.

این نوسازی گسترده با هدف تقویت توان تولید و ارتقای ظرفیت صید، پاسخی عملی به دغدغه‌های جامعه صیادی است. نوری قزلجه در این بازدید، با تقدیر از ایستادگی صیادان در شرایط بحرانی جنگ، تحریم و تنش‌های منطقه‌ای، گفت: آن‌ها با تلاش شبانه‌روزی، نه‌تنها چرخ تولید آبزیان را متوقف نکردند، بلکه موجب افزایش تولید و کاهش چشمگیر وابستگی به واردات ماهی شدند.

  تداوم تولید در سخت‌ترین شرایط

 

وزیر جهاد کشاورزی درپایان این سفردر نشست شورای اداری و برنامه‌ریزی هرمزگان حضوریافت.وی دراین نشست، با گرامیداشت یاد شهدای بخش کشاورزی و صیادان، تأکید کرد که با وجود جنگ، تحریم، خشکسالی و ناترازی‌های اقتصادی، جریان تولید و تأمین مواد غذایی در کشور متوقف نشده است. وی از مقاومت و همراهی مردم هرمزگان در شرایط دشوار قدردانی کرد و گفت: تولیدکنندگان و صیادان این استان حتی زیر فشار حملات، فعالیت خود را متوقف نکردند و در پایداری امنیت غذایی کشور نقش‌آفرینی کردند.

وزیر جهاد کشاورزی با اعلام افتتاح ۱۹۵۲ پروژه بخش کشاورزی با اعتبار ۴۹.۵ همت در سراسر کشور، به جایگاه ویژه هرمزگان اشاره کرد و افزود: در این استان، ۳۲ پروژه با سرمایه‌گذاری ۱۴.۵ همت آماده بهره‌برداری شده که بخش عمده آن با مشارکت بخش خصوصی انجام گرفته است. این پروژه‌ها گامی مؤثر در جهت افزایش بهره‌وری و ایجاد اشتغال پایدار در منطقه محسوب می‌شود.

  توسعه اقتصاد دریامحور

 

درادامه نوری قزلجه، توسعه اقتصاد دریامحور را یکی از سیاست‌های جدی دولت چهاردهم دانست و با اشاره به ظرفیت گسترده سواحل و جزایر، هرمزگان را یکی از مهم‌ترین استان‌ها برای تحقق این برنامه برشمرد. وی حمایت از تولیدکنندگان را محور اساسی سیاست‌های دولت عنوان کرد و بر ضرورت کاهش واسطه‌های غیرضروری از طریق توسعه شبکه روستابازارها با مشارکت تعاونی‌ها تأکید نمود.

  هرمزگان؛ نماد توسعه متوازن

 

مجموعه اقدامات و افتتاح‌های انجام‌شده در سفر وزیر جهاد کشاورزی به هرمزگان، نشان‌دهنده نگاه راهبردی دولت به دو رکن اساسی «امنیت غذایی» و «اقتصاد دریاپایه» است. از ذخیره‌سازی استراتژیک غلات و ایجاد زنجیره صادرات آرد تا نوسازی ناوگان صیادی و حمایت از جامعه پرتلاش صیادان، همگی در مسیری ترسیم شده‌اند که ضمن افزایش تاب‌آوری کشوردربرابر تهدیدات، به بهره‌برداری بهینه از مزیت‌های جغرافیایی و انسانی جنوب ایران می‌انجامد. با تحقق این سیاست‌ها، هرمزگان نه تنها به قطب ذخیره و فرآوری، بلکه به نماد توسعه متوازن و مقاومت اقتصادی در برابر ناملایمات بدل خواهد شد.

 

انتهای پیام/


۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

امام جمعه بخش مرکزی یزد: فشار اقتصادی دشمن نشان دهنده شکست آنها در عرصه نظامی است

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله سید محمد کاظم مدرسی در خطبه اول نماز جمعه این هفته بخش مرکزی یزد با اشاره به اهمیت تقوا اظهار کرد: در قرآن کریم به عصمت رسول خدا اشاره شده است و دستورات ایشان را همچون دستورات خداوند می‌داند.

وی افزود: داشتن تقوای عملی، حفاظت از دین، استقلال از هوای نفس از خصلت‌های اصلی نائب امام زمان (عج) است که رهبر شهید انقلاب این خصلت‌ها را به صورت بارز داشتند و به همین دلیل مردم دستورات ایشان را با جان و دل پذیرا می‌شدند.

امام جمعه بخش مرکزی یزد در خطبه دوم نماز جمعه این هفته با اشاره به چهلمین روز تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب گفت: این جریان استثنایی پیام‌هایی همچون دین‌باوری، عشق به دین و عشق به وطن اسلامی، بیزاری از دشمنان و بیعت با جانشین ایشان، تجلی ارادت به اهل بیت (ع) و قرآن و رزمایش مهم برای اثبات دین‌داری و دین‌مداری و حب به وطن در عین تنفر از دشمنان این مرز و بوم را در دل خود جای داده بود.

وی با اشاره به سالروز ورود آزادگان به میهن، این افراد را مصداق بارز ایستادگی در برابر دشمن در شدیدترین شرایط سخت دانست.

مدرسی با اشاره به روز جهانی مسجد گفت: پیامبر اکرم (ص) فرمودند که اگر خداوند بنده‌ای را دوست داشته باشد آن را جلودار مسجد قرار می‌دهد.

وی با اشاره به مسئله حجاب در کشور تصریح کرد: مسئولان فرهنگی باید پاسخگوی این شرایط باشند چرا که این شرایط ناامنی فرهنگی، سیاسی، اجتماعی را ایجاد می‌کند و دشمن بر این فرهنگ در حال سرمایه‌گذاری است.

امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه دشمن با تشدید فشار‌های اقتصادی به سبک جدید مقابله با جمهوری اسلامی ایران روی آورده است، گفت: این رویکرد نشان‌دهنده شکست دشمن در بعد نظامی است و دشمن با محدودیت‌های فراوانی در بعد نظامی، تاکتیک، اقتصادی و متحدانش دارد و روی به رویکرد‌های دیگری آورده است که در این راستا مسئولان و مردم باید دقت داشته باشند که شوک اقتصادی به کشور وارد نشود و در مقابل این نقشه دشمن با استواری ایستادگی کنند.




 نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم
۵۲ دقیقه قبل / روزنامه شرق

نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم

«دایی وانیا» برای حسن معجونی فقط بازخوانی و اجرای یکی از شناخته‌شده‌ترین متن‌های چخوف نیست؛ مواجهه‌ای دوباره با آدم‌هایی است که در میانه ملال، ناکامی، عشق‌های نافرجام و رؤیاهای ازدست‌رفته، همچنان به زندگی چنگ می‌زنند. معجونی که سال‌هاست نامش با تئاتر و تجربه‌های متفاوت اجرائی گره خورده، این‌ بار به سراغ جهانی رفته که شاید بیش از همیشه به زمانه ما نزدیک است.

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.

 نابغه‌ای که ۱۴ ماهه لیسانس ریاضیات گرفت
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

نابغه‌ای که ۱۴ ماهه لیسانس ریاضیات گرفت

برای خیلی‌ها، چهار سال زمان طبیعی برای تمام کردن دوره کارشناسی است؛ اما ایوانا پولیاشنکو، دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه ایالتی جورجیا، تصمیم گرفت این مسیر را با سرعتی بسیار بیشتر طی کند. او توانست دوره کارشناسی ریاضی خود را در تنها ۱۴ ماه به پایان برساند؛ مسیری فشرده که شامل ساعت‌های طولانی کلاس، مطالعه در قطار و شب‌هایی بود که تا نیمه‌شب به درس خواندن می‌گذشت.

 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29

k: بازار

 بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا

فروش خیره‌کننده فیلم‌های «اودیسه» و «مرد عنکبوتی: روزی نو» در کنار آثار غافلگیرکننده‌ای چون «اتاق‌های پشتی» و «وسواس» گیشه تابستان امسال را به‌شدت داغ کرد. از این رو درآمد فروش فیلم‌های داخلی آمریکا از مرز ۴‌میلیارد دلار عبور کرد؛ رقمی که بعد از دوران همه‌گیری کرونا تنها برای دومین بار به دست آمده است. نخستین تابستانی که پس از تغییرات گسترده ناشی از کرونا فروش ۴‌میلیارد‌دلاری را تجربه کرد سال ۲۰۲۳ بود و حالا یک بار دیگر این اتفاق تکرار شده است.

 تلاطم بورس در مرز حساس
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تلاطم بورس در مرز حساس

بورس تهران پس از رشد 60درصدی از ابتدای سال، اکنون در آستانه ورود شاخص کل به کانال ۶‌میلیون واحدی با احتیاط بیشتری حرکت می‌کند. نزدیک شدن به این مرز روانی، از یک‌سو میل برخی معامله‌گران به شناسایی سود را افزایش داده و از سوی دیگر، بخشی از سرمایه‌گذاران همچنان به تداوم روند صعودی امیدوارند. همین وضعیت، بازار را در نقطه‌ای مردد قرار داده است. با وجود چهارمین هفته متوالی مثبت بورس، دو سناریو برای مسیر پیش‌روی بازار سهام مطرح است. در سناریوی نخست، عطش خریداران می‌تواند عرضه‌های ایجادشده در بازار را جذب کند و تداوم حضور ارزش معاملات در سطوح بالا نیز می‌تواند به عبور شاخص از مرز ۶‌میلیون واحد و رسیدن به ارتفاعات بالاتر منجر شود. اما در سناریوی دیگر، رشدهای اخیر زمینه شناسایی سود را فراهم می‌کند و کاهش قدرت تقاضا می‌تواند شاخص را وارد فصل جدیدی از نوسان و استراحت کند. کارشناسان معتقدند، واکنش بورس …