قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۶ ساعت قبل

وزیر آموزش و پرورش در گیلان؛ از توانمندسازی معلمان تا توسعه عدالت آموزشی

رشت- ایرنا- وزیر آموزش و پرورش روز دوشنبه در نخستین روز از هفته دولت به گیلان سفر کرد و با حضور در مراسم‌های مختلف توانمندسازی دانشی، نگرشی و مهارتی معلمان، توسعه عدالت آموزشی در استان‌ها و انتقال فرهنگ، آداب، سنت و ارزش‌های دینی، انقلابی، هویت دینی، ملی و انقلابی دانش‌آموزان را از برنامه‌های مهم این وزارتخانه عنوان کرد.
 وزیر آموزش و پرورش در گیلان؛ از توانمندسازی معلمان تا توسعه عدالت آموزشی

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا کاظمی امروز (دوشنبه) در سفر به استان گیلان ضمن حضور در گلزار شهدای رشت و دیدار با آیت‌الله رسول فلاحتی نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت در مراسم بزرگداشت دولتمردان شهید در تالار مرکزی رشت سخنرانی کرد.

بازدید وزیر آموزش و پرورش از مسجد قدس رشت و بررسی روند مرمت و بازسازی آن، بازدید از پروژه مدرسه نسل جدید در رشت، آغاز عملیات احداث مدرسه ویژه کودکان اتیسم و افتتاح دبیرستان دخترانه فاطمیه برکت شهرستان سیاهکل از دیگر برنامه‌های سفر وزیر آموزش و پرورش به گیلان بود.

ادای احترام وزیر آموزش و پرورش از مقام شامخ شهدا

علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش صبح امروز (دوشنبه) در سفر یک روزه به استان گیلان با حضور در گلزار شهدای رشت، به مقام والای شهیدان ادای احترام کرد و با قرائت فاتحه و نثار گل، یاد و خاطره شهیدان را گرامی داشت و بر تداوم فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تاکید کرد.

وی با تاکید بر اهمیت گرامیداشت یاد شهدا در همه مناسبت‌ها، بر ضرورت همکاری دستگاه‌های مختلف برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تاکید کرد.

توانمندسازی دانشی، نگرشی و مهارتی معلمان در دستور کار است

وزیر آموزش و پرورش در ادامه برنامه‌ها در دیدار با آیت‌الله رسول فلاحتی با بیان اینکه ارتقاء کیفیت محوری‌ترین سیاست این وزارتخانه است، گفت: بر این اساس توانمندسازی معلمان در حوزه نگرشی، دانشی و مهارتی دنبال می‌شود.

وی توانمندی‌های علمی نسل آینده و انتقال علم و دانش به نسل جدید را ماموریت اصلی آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: ماموریت مهم آموزش و پرورش انتقال فرهنگ، آداب، سنت و ارزش‌های دینی، انقلابی، هویت دینی، ملی و انقلابی دانش‌آموزان بوده و برای هر کدام از این بخش‌ها برنامه‌ریزی شده‌است.

کاظمی با اشاره به موفقیت‌های آموزش و پرورش در حوزه‌های مختلف به رغم شرایط کشور اظهار کرد: اینک آموزش و پرورش به مساله نخست کشور تبدیل شده‌است و رئیس جمهور و نمایندگان مجلس به توسعه عدالت آموزشی در استان‌ها تاکید دارند.

وی بیان کرد: برای توسعه عدالت آموزشی موضوعاتی از جمله ساخت فضای آموزشی، تجهیزات آینده محور و فناورانه، بهسازی فضای ورزشی و تحول در برنامه‌های ورزش و فرهنگی دنبال می‌شود.

وی در ادامه با بیان …



 نام ۲۶ معبر پایتخت تغییر کرد؛ تغییر نام یک خیابان به اسم اکبر عبدی
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نام ۲۶ معبر پایتخت تغییر کرد؛ تغییر نام یک خیابان به اسم اکبر عبدی

نام ۲۶ معبر و یک مجموعه ورزشی در پایتخت با نظر موافق اعضای شورای شهر تهران به نام شهدا شد. همچنین خیابان بیدار در منطقه یک تهران به‌نام اکبر عبدی نامگذاری شد.

 دسیسه شوم برادران دوقلو پیرزنان و پیرمردان تهرانی / به بهانه واکسیناسیون وارد خانه ها می شدند
۳ ساعت قبل / سایت رکنا

دسیسه شوم برادران دوقلو پیرزنان و پیرمردان تهرانی / به بهانه واکسیناسیون وارد خانه ها می شدند

حوادث رکنا: دو برادر دوقلو که سابقه سرقت و تحمل حبس دارند، با معرفی خود به‌عنوان مأموران واکسیناسیون و اداره بهداشت وارد خانه افراد سالخورده و تنها می‌شدند و پس از بستن دست و پای آنها، طلا و اموال باارزششان را به سرقت می‌بردند.

 تجربه گردشگری با مترو در بازوی پیام رسان بله
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تجربه گردشگری با مترو در بازوی پیام رسان بله

مدیر ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه از راه‌اندازی دو بخش جدید «گردشگری با مترو» و «دوچرخه‌سواری با مترو» در بازوی اطلاع‌رسانی این شرکت در پیام‌رسان بله خبر داد.

 آمپول نوروبیون (Neurobion) چیست؟
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

آمپول نوروبیون (Neurobion) چیست؟

نوروبیون با داروهای آمیودارون ، کلرامفنیکل ، فولیک اسید و گاباپنتین تداخل دارد.

 پژوهشگاه رویان، میزبان بیماران خارجی در حوزه درمان ناباروری
۵۱ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پژوهشگاه رویان، میزبان بیماران خارجی در حوزه درمان ناباروری

رئیس پژوهشگاه رویان گفت: توانمندی‌های ایجادشده در سه دهه گذشته در حوزه پزشکی تولیدمثل موجب شده است نه تنها بیماران ایرانی برای درمان ناباروری به خارج از کشور اعزام نشوند، بلکه ایران امروز میزبان تعداد قابل توجهی از بیماران خارجی باشد.

 عجیب ترین مهریه یک زن در تهران / داماد به دردسر بزرگی افتاد
۳ ساعت قبل / سایت رکنا

عجیب ترین مهریه یک زن در تهران / داماد به دردسر بزرگی افتاد

حوادث رکنا: یکی از عجیب‌ترین مهریه‌هایی که در پرونده‌های دادگاه خانواده ایران مطرح شده، یک کیلو بال مگس بوده است.



فرار بیمه‌ها از پرداخت هزینه درمان
سایت روزنامه سازندگی

فرار بیمه‌ها از پرداخت هزینه درمان

فرزانه ترکان، متخصص پزشکی فیزیکی و توان‌بخشی در گفت‌وگو با «سازندگی» مطرح کرد:
سایت فرارو

واکنش‌ها به کافه بابک زنجانی؛ «این است درد ما و فرق ما»

از چوبه دار تا روبانِ افتتاح/ وقتی «بابک زنجانی» برای اقتصاد ایران قهوه «VIP» سرو می‌کند!
سایت فرارو

از چوبه دار تا روبانِ افتتاح/ وقتی «بابک زنجانی» برای اقتصاد ایران قهوه «VIP» سرو می‌کند!

افتتاح کافه VIP بابک زنجانی، فراتر از یک رویداد تجاری، یک دهن‌کجی آشکار به مردم خسته‌ای است که تاوان تحریم و تورم را می‌دهند.
کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!
سایت آفتاب نیوز

کارگران به تدریج بی‌دندان می‌شوند!

هزینۀ سنگین ترمیم دندان، پوشش محدود بیمه و ظرفیت ناکافی درمانگاه‌های تأمین اجتماعی، بسیاری از بیمه‌شدگان کم‌درآمد را به انتخابی تلخ میان پرداخت هزینه‌های سنگ...
خبرگزاری مهر

برای املاک دارای سند سبز حتی قولنامه هم امضا نکنید!

تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت
سایت دیدبان ایران

تقلب کنکوری‌ها زیر تیغ قانون؛ از جریمه تا محرومیت

شرکت فردی به جای داوطلب در کنکور، فقط یک تقلب ساده نیست؛ قانونی که می‌تواند این میانبر را به جریمه، محرومیت و حتی پرونده قضایی تبدیل کند.