قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۶/۰۹

آشوب در جناح راست اسرائیل؛ حزب جدید «عَمخا» در کمین آرای نتانیاهو

تهران - ایرنا -تازه‌ترین نظرسنجی‌ها از اوج‌گیری حزب تازه‌ تأسیس «عمخا اسرائیل» حکایت دارد؛ حزبی که برای نخستین بار در آستانه عبور از حدنصاب انتخاباتی قرار گرفته و همزمان با کاهش آرای حزب لیکود، نگرانی‌ها درباره پراکنده شدن آرای جناح راست و تضعیف موقعیت نخست وزیر در انتخابات کنست را افزایش داده است.
 آشوب در جناح راست اسرائیل؛ حزب جدید «عَمخا» در کمین آرای نتانیاهو

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی (کان)، تازه‌ترین نظرسنجی انتخاباتی در سرزمین‌های اشغالی نشان می‌دهد حزب راست‌گرای «عمخا اسرائیل » به رهبری «عوفر وینتر»، فرمانده بازنشسته ارتش، در مسیر کسب چهار کرسی کنست (پارلمان) قرار گرفته است؛ در همین حال، حزب «صهیونیسم مذهبی» به رهبری «بتصلئل اسموتریچ»، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی نیز می‌تواند پنج کرسی به دست آورد.

بر اساس این نظرسنجی، در صورت برگزاری انتخابات در شرایط کنونی، هر دو حزب برای نخستین بار به طور همزمان از حدنصاب انتخاباتی عبور خواهند کرد؛ تحولی که می‌تواند به ضرر حزب «لیکود» به رهبری بنیامین نتانیاهو و دیگر احزاب حاضر در ائتلاف حاکم تمام شود.

این نظرسنجی هفتگی «کان نیوز» نخستین نظرسنجی از زمان ورود رسمی وینتر به عرصه رقابت‌های سیاسی و همچنین نخستین ارزیابی انتخاباتی پس از امتناع «ایتامار بن‌گویر»، وزیر امنیت داخلی از ائتلاف با حزب اسموتریچ، با وجود درخواست نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی است.

کاهش آرای لیکود و بن‌گویر …




دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - 21 September 2026