قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

بهره برداری از ۴۱ کلاس درس جدید در بندرلنگه

بندرعباس - ایرنا - مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان در جریان سفر کاری به شهرستان بندرلنگه، از افتتاح ۴۱ کلاس درس جدید، تخصیص یک میلیارد تومان اعتبار ویژه برای تجهیز پژوهشسرا و تشدید اجرای طرح‌های حمایتی برای دانش‌آموزان کمترخوردار خبر داد و «نهضت عدالت آموزشی» را با رویکردی کیفی در این منطقه کلید زد.
 بهره برداری از ۴۱ کلاس درس جدید در بندرلنگه

به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا ، منوچهر ضیایی در سفری یک روزه به شهرستان بندرلنگه، با حضور در نشست‌های هم‌اندیشی با خیران مدرسه‌ساز، بازدید از پروژه‌های آموزشی، نشست شورای آموزش وپرورش و دیدار با ائمه جمعه، بر عزم جدی این نهاد برای تحقق عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت و استفاده از همه ظرفیت‌های مردمی و قانونی در آستانه سال تحصیلی جدید تاکید کرد.

هم‌اندیشی با خیران مدرسه‌ساز بندرلنگه؛ تأکید بر «نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی» و تقویت عدالت آموزشی

در نشست هم‌اندیشی مدیرکل آموزش‌وپرورش هرمزگان با خیران مدرسه‌ساز بندرلنگه که با محوریت توسعه فضاهای آموزشی، استفاده از ظرفیت‌های مردمی و هم‌افزایی برای ارتقای کیفیت تعلیم‌وتربیت برگزار شد، بر تداوم «نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی» در کنار توجه جدی به کیفیت‌بخشی آموزشی و حمایت از دانش‌آموزان محروم تأکید شد.

مدیرکل آموزش‌ وپرورش هرمزگان در این نشست با تجلیل از خیران به عنوان «اسطوره‌های خدمت» اظهار کرد: خیران مدرسه‌ساز و مدرسه‌یار با گذشت از آسایش خود، آینده این سرزمین را می‌سازند و بزرگ‌ترین میدان کار خیر، ایجاد شادی و امید در چهره کودکان و نوجوانان است.

ضیایی با اشاره به حادثه تلخ مدرسه «شجره طیبه ایران» آن را نشانه‌ای از دشمنی‌ای دانست که حتی به کودکان، معلمان و مدرسه به عنوان مکان آموزش و تربیت رحم نمی‌کند و افزود: این حادثه دل هر انسان آزاده‌ای را در هر جای جهان به درد آورد.

وی با بیان نمونه‌هایی از همدردی‌های مردمی، از حضور افرادی از خارج کشور برای ادای احترام و ابراز همدردی با بازماندگان یاد کرد و گفت: دیدن وجدان‌های بیدار که با بضاعت اندک و از راه دور برای دلجویی می‌آیند، مسئولیت ما را در حفاظت از امید دانش‌آموزان سنگین‌تر می‌کند.

مدیرکل آموزش‌ وپرورش هرمزگان هدف از برگزاری این نشست را قدردانی از خیران و هم‌اندیشی برای اداره بهتر آموزش‌وپرورش شهرستان عنوان کرد و گفت: آموزش‌وپرورش سرمایه‌ای جز دانش‌آموزان ندارد و اعتبار این دستگاه به رشد و آینده فرزندان این سرزمین گره خورده است.

ضیایی گفت: از مدیران مدارس انتظار داریم هنگام جذب مشارکت‌ها، صرفاً به مطالبات زیرساختی بسنده نکنند و بخشی از کمک‌ها به سمت عدالت آموزشی، کلاس‌های تقویتی، حمایت از دانش‌آموزان …





 مهدی طارمی به الوصل پیوست +عکس
۲۸ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

مهدی طارمی به الوصل پیوست +عکس

با اعلام باشگاه الوصل امارات، مهدی طارمی مهاجم ملی‌پوش ایرانی از المپیاکوس به این تیم پیوست.

 ستاره‌های آینده از لیست ایران جا ماندند!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ستاره‌های آینده از لیست ایران جا ماندند!

بازیکنان شاخص زیادی از فهرست نهایی تیم المپیک ایران در رقابت‌های آسیایی جا ماندند.

 هشدار ارتش اسرائیل نسبت به خطر تشدید تنش در کرانه باختری
۲۳ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

هشدار ارتش اسرائیل نسبت به خطر تشدید تنش در کرانه باختری

یک منبع به روزنامه صهیونیستی «یسرائیل هیوم» گفت که فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی نسبت به پیامدهای ادامه خشونت شهرک‌نشینان در کرانه باختری و تأثیر آن بر امنیت این رژیم هشدار داده‌اند.

 هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا
۲۶ دقیقه قبل / سایت اقتصاد پویا

هزینه حمل فقط کرایه کشتی نیست - سایت خبری اقتصاد پویا

در تجارت بین‌الملل، فاصله فقط با کیلومتر سنجیده نمی‌شود؛ فاصله یک هزینه اقتصادی است. هرچه مسیر طولانی‌تر، پرریسک‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر شود، هزینه رسیدن کالا به مقصد افزایش پیدا می‌کند. ممکن است کرایه حمل فقط یکی از اجزای این هزینه باشد، اما مشکل آنجاست که افزایش ریسک معمولاً چند هزینه دیگر را نیز هم‌زمان فعال [ ]

 عکس؛ نگرانی از مصدومیت حسین گودرزی با چسب تیپ روی زانو در تمرین استقلال
۵۶ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

عکس؛ نگرانی از مصدومیت حسین گودرزی با چسب تیپ روی زانو در تمرین استقلال

حضور موفق جانشین ابوالفضل جلالی در دو هفته نخست مسابقات لیگ برتر او را به یکی از بازیکنان قابل اعتماد سهراب بختیاری زاده تبدیل کرد.

 چطور در عصر فست‌فود، تغذیه سالم‌تری برای کودکان داشته باشیم؟
۱ ساعت قبل / سایت نی نی بان

چطور در عصر فست‌فود، تغذیه سالم‌تری برای کودکان داشته باشیم؟

اما مسئله اصلی لزوماً حذف کامل این غذاها نیست؛ بلکه ایجاد تعادل در رژیم غذایی کودک و جلوگیری از تبدیل‌شدن فست‌فود به یک عادت روزمره است.