قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۵ ساعت قبل

متخصص سکته مغزی: در صورت فلج‌شدن دست و پا با ۱۱۵ تماس بگیرید

تهران- ایرنا- دبیر علمی هفدهمین کنگره بین‌المللی سکته مغزی از مردم خواست با مشاهده علامت فلج شدن دست و پا با ۱۱۵ تماس بگیرند و گفت: افراد با مشاهده علائم سکته مغزی باید به اورژانس با شماره ۱۱۵ تماس بگیرند و درخواست آمبولانس کنند، فایده تلفن زدن به اورژانس این است که شخص را به مرکزی ارجاع می‌دهند که امکانات درمان سکته مغزی را دارد.
 متخصص سکته مغزی: در صورت فلج‌شدن دست و پا با ۱۱۵ تماس بگیرید

دکتر کاویان قندهاری در حاشیه هفدهمین کنگره بین‌المللی سکته مغزی در محل هتل قلب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر خود فرد بخواهد به بیمارستان مراجعه کند ممکن است به بیمارستانی مراجعه کند که امکانات درمان سکته مغزی را نداشته باشد و اینگونه فرد، زمان طلایی لازم را از دست بدهد و دیگر نتواند از آن درمان‌های استاندارد استفاده کند.

وی خاطرنشان کرد: فلج شدن یک طرف بدن، فلج شدن دست و پا، اختلال حسی در یک طرف بدن، اختلال تکلم و اختلال بینایی از علائم سکته مغزی هستند که هر کدام از این علائم به تنهایی یا ترکیبی از این علائم باید زنگ خطری را در ذهن فرد یا اطرافیان به صدا دربیاورد که احتمالا دچار سکته مغزی شده است.

این متخصص سکته مغزی (استروک) تاکید کرد: علائم سکته مغزی مهم است چراکه آگاه بودن از آن باعث می‌شود که فرد زود و به موقع به مراکز درمانی مراجعه کند تا بتواند از درمان‌های با ارزشی استفاده کند. اگر فرد آن علائم را نداند ممکن است سکته او دیر تشخیص داده شده و از درمان محروم شود و ناتوانی به همراه داشته باشد.

قندهاری در ادامه به درمان های جدید سکته مغزی اشاره کرد و گفت: درمان‌های جدید سکته مغزی در فاز حاد و استقرار - که تازه ایجاد شده باشد- شامل تزریق داروهای ریزکننده لخته یا لخته شکن مانند آمپول آلتپلاز و داروهای مشابه است و همچنین در موارد خاصی لخته برداری تهاجمی با استفاده از روش آنژیوگرافی انجام می‌گیرد.

به گزارش ایرنا، هفدهمین کنگره کشوری و بین‌المللی سکته مغزی و نورواینتروِنشن ایران از ۲۸ تا ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ در محل همایش‌های هتل قلب تهران در بیمارستان شهید رجایی برگزار می‌شود و در آن تازه‌ترین دستاوردهای تشخیصی و درمانی سکته مغزی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.





 ببینید| چهلم «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)/ عهد ملت با رهبری - تسنیم

ببینید| چهلم «آقای شهید ایران» در حرم امام رضا(ع)/ عهد ملت با رهبری - تسنیم

چهلم رهبر شهید انقلاب ‌هم‌زمان با شب شهادت امام حسن عسکری (ع) در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم امام رضا (ع) ‌آغاز شد

 توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

توهم وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره کنترل تنگه هرمز - تسنیم

وزیر خزانه‌داری آمریکا امروز پنجشنبه به تکرار توهمات دونالد ترامپ علیه ایران پرداخت.

 رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس عقیدتی‌سیاسی ارتش: حفظ نظام از جان، مال و آبرو مهم‌تر است

رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش با تجلیل از رهبر شهید امت گفت: آنچه از رهبری ایشان برای ما و نسل‌های آینده به یادگار مانده، میراثی گران‌بهاست و یکی از مهم‌ترین...

 روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد

روزهای جنجالی بارسلونا در نقل‌وانتقالات ادامه دارد؛ یک آرژانتینی جانشینی یک آرژانتینی شد

باشگاه بارسلونا تصمیم گرفته به جای خولیان آلوارس در مهلت باقی‌مانده نقل‌وانتقالات شانسش را برای جذب لائوتارو مارتینس امتحان کند.

 کلینیک‌ها از کاهش بیمار و خطر تعطیلی می‌گویند/ چرا مردم دندانپزشکی نمی‌روند؟

کلینیک‌ها از کاهش بیمار و خطر تعطیلی می‌گویند/ چرا مردم دندانپزشکی نمی‌روند؟

مدیران کلینیک‌های دندانپزشکی از کاهش مراجعه، تعویق درمان و تغییر انتخاب بیماران از ایمپلنت به درمان‌های ساده‌تر یا حتی کشیدن دندان می‌گویند که بقای این مراکز را هم با بحران مواجه کرده است.

 شوک مثبت در بازار کریپتو / بیت‌کوین دوباره اوج گرفت

شوک مثبت در بازار کریپتو / بیت‌کوین دوباره اوج گرفت

قیمت بیت‌کوین در معاملات روزانه نزدیک به ۶ درصد افزایش یافت و پس از ماه‌ها فشار فروش، به بالای ۶۹ هزار دلار صعود کرد.