قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

طوفان ۱۱۹ کیلومتری برای سومین روز؛ گرد و خاک دید افقی زابل را به ۷۰۰ متر رساند

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد شدید در منطقه سیستان همچنان ادامه دارد، بامداد چهارشنبه سرعت باد در زابل به ۱۱۹ کیلومتر بر ساعت رسید؛ رخدادی ک...
 طوفان ۱۱۹ کیلومتری برای سومین روز؛ گرد و خاک دید افقی زابل را به ۷۰۰ متر رساند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایرنا: مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد شدید در منطقه سیستان همچنان ادامه دارد، بامداد چهارشنبه سرعت باد در زابل به ۱۱۹ کیلومتر بر ساعت رسید؛ رخدادی که برای سومین روز متوالی، سرعت باد را در این شهرستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رساند.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد شدید در منطقه سیستان همچنان ادامه دارد، بامداد چهارشنبه سرعت باد در زابل به ۱۱۹ کیلومتر بر ساعت رسید؛ رخدادی که برای سومین روز متوالی، سرعت باد را در این شهرستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رساند.

محسن حیدری روز اظهار کرد: بامداد ۱۴ مرداد، سرعت وزش باد در زابل به ۱۱۹ کیلومتر بر ساعت رسید و بر اثر خیزش گردوخاک، دید افقی در این شهرستان تا ۷۰۰ متر کاهش یافت.

وی بیان کرد: تداوم ثبت سرعت‌های بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت در سه روز پیاپی، نشان‌دهنده استمرار فعالیت بادهای شدید ۱۲۰ روزه و حاکم بودن شرایط نامساعد جوی در شمال سیستان و بلوچستان است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در شهرستان زهک نیز سرعت وزش باد به ۸۲ کیلومتر بر ساعت رسید و دید افقی بر اثر گردوخاک تا ۹۰۰ متر کاهش یافت.

وی با اشاره به تداوم این شرایط جوی گفت: بر اساس پیش‌بینی‌های هواشناسی، تا پایان هفته وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و در برخی ساعات وقوع طوفان گردوخاک در شمال سیستان و بلوچستان ادامه خواهد داشت.

حیدری اضافه کرد: در زاهدان و برخی مناطق مرکزی سیستان و بلوچستان نیز طی این مدت وزش باد، افزایش غلظت غبار و در برخی ساعات گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی از شهروندان خواست با توجه به کاهش کیفیت هوا و محدود شدن میدان دید، از سفرهای غیرضروری خودداری کنند و در صورت ضرورت تردد، نکات ایمنی را رعایت کرده، سازه‌های موقت را مستحکم کنند و از توقف خودرو در کنار درختان فرسوده و تابلوهای تبلیغاتی بپرهیزند.





 حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

ریزش سنگ در مسیر فنی گرده آلمان‌ها در علم‌کوه یک کوهنورد را به کام مرگ برد و سه نفر را مصدوم کرد؛ عملیات امداد ۲۴ ساعت طول کشید و بالگرد امکان حضور نداشت.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟
۴۹ دقیقه قبل / سایت خبرآنلاین

قنات؛ اختراعی تمدن‌ساز در دل کویر/ چرا قنات ایرانی یکی از بزرگ‌ترین شاهکارهای مهندسی جهان شناخته می‌شود؟

بیشتر پژوهشگران منشأ «قنات» را ایران می‌دانند. شواهد تاریخی نشان می‌دهد این فناوری دست‌کم از دوره هخامنشیان رواج داشته و همراه با گسترش قلمرو ایران به سرزمین‌های دیگر نیز منتقل شده است.

 دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور
۱۹ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور تجربی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه کنکور

دفترچه سوالات آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی ۱۴۰۵ در درگاه اینترنتی سازمان سنجش منتشر شد.

 آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان
۱۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

قیمت دلار در معاملات امروز (پنجشنبه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان باقی ماند.

 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.