قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵؛ تردد روان و بدون گره ترافیکی در محورهای اربعین/ ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران

جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور، از ترافیک سنگین در برخی محورهای منتهی به تهران خبر داد.
 وضعیت جاده‌ها و راه‌ها، امروز ۱۱ مرداد ۱۴۰۵؛ تردد روان و بدون گره ترافیکی در محورهای اربعین/ ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

ایسنا: جانشین پلیس راه راهور فراجا با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور، از ترافیک سنگین در برخی محورهای منتهی به تهران خبر داد.

سرهنگ سیاوش محبی با اعلام آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور، اظهار داشت: در حال حاضر ترافیک در آزادراه قزوین–کرج حدفاصل استاندارد تا پل کلاک سنگین است.

وی افزود: همچنین در محور شهریار–تهران حدفاصل شهریار تا شهرقدس بار ترافیکی سنگین و در آزادراه ساوه–تهران حدفاصل رضی‌آباد تا احمدآباد مستوفی ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت محورهای شمالی کشور گفت: تردد در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه تهران–شمال و آزادراه قزوین–رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت روان بوده و هیچ‌گونه مداخله جوی در این محورها وجود ندارد.

سرهنگ محبی در ادامه به وضعیت محورهای منتهی به مرزهای اربعین اشاره کرد و افزود: در حال حاضر تردد در محورهای حمیل–سرابله–ایلام، ایلام–مرز مهران، بستان–مرز چذابه، پیرانشهر–مرز تمرچین، خرمشهر–مرز شلمچه، قصرشیرین–مرز خسروی و مریوان–مرز باشماق روان است و زائران بدون گره ترافیکی در این مسیرها تردد می‌کنند.

وی همچنین از انسداد یکی از محورهای شریانی کشور خبر داد و گفت: محور بندرعباس–لار در محدوده کلمتعلی تا اطلاع ثانوی مسدود است و تردد وسایل نقلیه از مسیر جایگزین کهورستان–منبع‌آب–بندرعباس انجام می‌شود.

بنابر اعلام پلیس، جانشین پلیس راه راهور فراجا در پایان از رانندگان خواست ضمن توجه به آخرین وضعیت ترافیکی و انتخاب زمان مناسب برای سفر، با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، سفری ایمن را برای خود و سایر کاربران جاده رقم بزنند.





 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۶ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.

 فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار
۱۷ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار

حوادث رکنا:جوان 23 ساله‌ای در شاهرود که برای رساندن شام به یک باغ رفته بود، در جریان تیراندازی افرادی که برای انتقام از صاحب باغ کمین کرده بودند، هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد؛ حالا 10 سال از این جنایت گذشته و متهمان اصلی همچنان فراری هستند.

 انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از انهدام باند حرفه‌ای سارقان طلافروشی‌ها و کشف بیش از ۱۰ میلیارد تومان طلاجات مسروقه خبر داد.

 ۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

۲ ساعت سکوت در روز با مغز ما چه می‌کند؟

کارشناسان می‌گویند ۲ ساعت سکوت در روز، نقش مهمی در سلامت روان، حفظ حافظه، کاهش استرس و پیشگیری از بیماری‌های تحلیل‌برنده‌ی مغز داشته باشد.

 خواهر از قصاص برادرش گذشت
۱۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.