قیمت طلا امروز




 سایت انتخاب / ۲ ساعت قبل

بهترین رزومه ساز هوش مصنوعی آنلاین و رایگان

برای ساخت رزومه دیگر لازم نیست چند ساعت با Word، قالب‌های آماده و تنظیم فاصله‌ها درگیر شوید. رزومه‌سازهای آنلاین، به ویژه ابزارهایی که از هوش مصنوعی استفاده...
 بهترین رزومه ساز هوش مصنوعی آنلاین و رایگان

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

برای ساخت رزومه دیگر لازم نیست چند ساعت با Word، قالب‌های آماده و تنظیم فاصله‌ها درگیر شوید. رزومه‌سازهای آنلاین، به ویژه ابزارهایی که از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند، می‌توانند بخش زیادی از این فرایند را در چند دقیقه انجام دهند؛ از مرتب کردن اطلاعات و انتخاب قالب گرفته تا بهتر کردن متن سوابق کاری و مهارت‌ها.

سرویس‌هایی مثل Karli، Rezi، Kickresume، Enhancv، Resume.io و Teal برای همین کار ساخته شده‌اند، اما امکانات، محدودیت‌های نسخه رایگان و نوع استفاده از هوش مصنوعی در آن‌ها یکسان نیست. بعضی از این ابزارها بیشتر روی رزومه‌های انگلیسی و سازگاری با ATS تمرکز دارند و بعضی دیگر امکانات متنوع‌تری برای کاربران فارسی زبان ارائه می‌کنند.

در ادامه دو مورد از بهترین رزومه سازهای هوش مصنوعی را دقیق‌تر بررسی می‌کنیم. رزومه ساز هوش مصنوعی چه کمکی می کند؟

وظیفه یک رزومه ساز آنلاین فقط این نیست که چند کادر برای واردکردن نام، تحصیلات و سابقه کاری در اختیار شما قرار دهد. ابزارهای جدید تلاش می‌کنند فرایند نوشتن خود رزومه را هم ساده‌تر کنند.

برای مثال شاید بدانید در محل کار قبلی چه مسئولیت‌هایی داشته‌اید، اما نوشتن همان تجربه در یک یا دو جمله حرفه‌ای دشوار باشد. هوش مصنوعی می‌تواند در چنین شرایطی به بهترشدن متن کمک کند.

این موضوع برای نوشتن معرفی کوتاه، توضیح سوابق کاری و بخش مهارت‌ها نیز کاربرد دارد. در کنار آن، قالب‌های آماده باعث می‌شوند نیازی به تنظیم دستی فونت، فاصله‌ها و چیدمان صفحه نداشته باشید.

کارلی؛ رزومه ساز فارسی و انگلیسی با هوش مصنوعی

یکی از گزینه‌های قوی این فهرست، رزومه ساز کارلی است که امکان ساخت رزومه فارسی و انگلیسی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

فرایند ساخت رزومه در کارلی ساده طراحی شده است. اطلاعات شخصی، تحصیلات، مهارت‌ها و سوابق کاری خود را وارد می‌کنید و با انتخاب قالب موردنظر می‌توانید در حدود ۱۰ دقیقه رزومه‌تان را آماده کنید.

هوش مصنوعی هم بخش مهمی از این فرایند است. اگر برای نوشتن توضیح یک سابقه کاری یا بهترکردن متن رزومه به کمک نیاز داشته باشید، می‌توانید از قابلیت‌های هوش مصنوعی کارلی استفاده کنید.

یکی دیگر از ویژگی‌های قابل توجه کارلی، قالب‌های …



 شنوتو رفع فیلتر شد
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

شنوتو رفع فیلتر شد

به دنبال فیلترینگ پلتفرم پادکست شنوتو در بیست و چهارم مرداد، این برنامه دوباره در دسترس قرار گرفت.

 بازار ۸۹ همتی پلتفرم‌ها و اینستاگرام
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازار ۸۹ همتی پلتفرم‌ها و اینستاگرام

دنیای اقتصاد: بر اساس گزارش تازه انجمن تجارت الکترونیک تهران، بازار خرده‌فروشی ایران در سال ۱۴۰۳ به ۱۸۵۷.۷ همت رسیده و سهم خرده‌فروشی آنلاین نیز با رشد تدریجی، به ۴.۸ درصد از این بازار بالغ شده است. این گزارش نشان می‌دهد که در کنار پلتفرم‌های رسمی، فروش در بسترهای اجتماعی نیز به مقیاسی هم‌وزن رسیده و رقابت اصلی در بازار، بیش از آنکه بر سر تصاحب سهم از رقیب باشد، بر سر بزرگ‌تر کردن خود بازار شکل گرفته است.

 تفاوت‌های آیفون ۱۷ پرومکس و ۱۸ پرومکس!
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

تفاوت‌های آیفون ۱۷ پرومکس و ۱۸ پرومکس!

تفاوت‌های احتمالی آیفون ۱۷ پرومکس و ۱۸ پرومکس!

 سود روی تتر از کجا می‌آید؟ از استخر معاملات تعهدی تا استیکینگ - پیوست
۴ ساعت قبل / مجله پیوست

سود روی تتر از کجا می‌آید؟ از استخر معاملات تعهدی تا استیکینگ - پیوست

تتر در بازار ایران دیگر فقط ابزار خرید و فروش و نگهداری دلار دیجیتال نیست. بررسی پیوست نشان می‌دهد دست‌کم ۱۷ پلتفرم ایرانی از سود روزشمار روی موجودی آزاد و استخر مشارکت تا استیکینگ دوره‌ای، قلک، تتر باکس و حتی کمپین‌های کوتاه‌مدت، برای USDT محصول سودده معرفی کرده‌اند. اما این محصولات فقط اسم‌های متفاوت برای

 هوش مصنوعی، موتور تازه رشد جهانی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

هوش مصنوعی، موتور تازه رشد جهانی

دنیای اقتصاد: رئیس صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد موج سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی با خروج از انحصار آمریکا و گسترش به سایر کشورها، در حال تبدیل شدن به موتور پیشران اقتصاد جهانی است. به گزارش فایننشال تایمز کریستالینا گورگیوا، مدیرعامل این نهاد، با اشاره به تاب‌آوری اقتصادها در برابر بحران انرژی ناشی از جنگ ایران، چشم‌انداز پایداری را برای رشد اقتصادی جهان ترسیم کرد.

 سرخط اخبار/ ۴ شهریور ۱۴۰۵ - پیوست
۵ ساعت قبل / مجله پیوست

سرخط اخبار/ ۴ شهریور ۱۴۰۵ - پیوست

استان‌های خوزستان، تهران، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی بیشترین میزان فعالیت در حوزه استخراج رمزارز را دارند. خبرگزاری ایسنا اعلام کرد بیش از ۹۰ درصد ماینینگ غیرمجاز با برق سرقتی انجام می‌شود. بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز و ماینرهایی که در ساعات غیرمجاز فعالیت می‌کردند، شناسایی و توقیف شده‌اند. ۹۰ درصد سایت‌های همراه



پیش بینی و آینده ـ  تلاش چین برای کسب درآمد از ربات‌های انسان‌نما/ گزارش اکونومیست
سایت شفقنا

پیش بینی و آینده ـ تلاش چین برای کسب درآمد از ربات‌های انسان‌نما/ گزارش اکونومیست

شفقنا آینده– نشریه اکونومیست در گزارشی کوتاه به تلاش‌های چین برای کسب درآمد از ربات‌های انسان‌نما اشاره کرده است. اکونومیست در این گزارش با اشاره به این که «چین در این رقابت از دیگر رقبای خود جلوتر است و هم‌زمان دارد هزاران نفر را آموزش می‌دهد» نوشته که «با این حال هنوز راه درازی تا [ ]
هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین ارتباط انسانی در درمان گفتار کودکان شود
خبرگزاری ایسنا

هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین ارتباط انسانی در درمان گفتار کودکان شود

یک گفتاردرمانگر و آسیب شناس گفتار و زبان با تأکید بر اینکه هوش مصنوعی و اپلیکیشن‌های مبتنی بر آن نمی‌توانند جایگزین کامل درمان‌های توان‌بخشی، به‌ ویژه گفتاردرمانی و کاردرمانی شوند، گفت: این ابزارها می‌توانند در کنار درمان اصلی، به‌ عنوان ابزار مکمل و پشتیبان مورد استفاده قرار گیرند، اما تشخیص، برنامه‌ریزی درمان و ارتباط انسانی همچنان بر عهده درمانگر است.
بازار ۸۹ همتی پلتفرم‌ها و اینستاگرام
روزنامه دنیای اقتصاد

بازار ۸۹ همتی پلتفرم‌ها و اینستاگرام

دنیای اقتصاد: بر اساس گزارش تازه انجمن تجارت الکترونیک تهران، بازار خرده‌فروشی ایران در سال ۱۴۰۳ به ۱۸۵۷.۷ همت رسیده و سهم خرده‌فروشی آنلاین نیز با رشد تدریجی، به ۴.۸ درصد از این بازار بالغ شده است. این گزارش نشان می‌دهد که در کنار پلتفرم‌های رسمی، فروش در بسترهای اجتماعی نیز به مقیاسی هم‌وزن رسیده و رقابت اصلی در بازار، بیش از آنکه بر سر تصاحب سهم از رقیب باشد، بر سر بزرگ‌تر کردن خود بازار شکل گرفته است.
گام بلند عربستان در صنعت  بازی‌های  رایانه‌ای
روزنامه شرق

گام بلند عربستان در صنعت بازی‌های رایانه‌ای

در سال‌های اخیر و به‌ویژه پس از افزایش قیمت نفت و درآمد سرشار ناشی از آن، دولت‌های عربی به سمت سرمایه‌گذاری‌های کلان در حوزه‌های مختلف در مغرب‌زمین حرکت کرده‌اند. در زمینه فرهنگی نیز شاهد سرمایه‌گذاری‌های عظیمی از سوی این کشورها بوده‌ایم که به‌ طور اخص در حوزه ورزش، سینما و بازی‌های رایانه‌ای نمود داشته است.
تخیل مستعمره هوش مصنوعی می‌شود؟
روزنامه شرق

تخیل مستعمره هوش مصنوعی می‌شود؟

به‌تازگی فردین علیخواه، جامعه‌شناس، در جمعی درباره هوش مصنوعی و تخیل اجتماعی سخن گفته است که در ادامه گزارشی از آن می‌آید. او از منظری به اتفاقات کنونی پرداخته است که پرسش‌های متعددی را پیش‌روی ما قرار می‌دهد؛ از جمله اینکه آیا تخیل ما انسان‌ها مستعمره هوش مصنوعی خواهد شد؟
سایت تابناک

تفاوت‌های آیفون ۱۷ پرومکس و ۱۸ پرومکس!