قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۸ ساعت قبل

قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق: آمریکا باعث بروز ناامنی در منطقه است

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس آمریکا و جنگ ایجاد شده توسط این رژیم تروریستی را عامل بروز ناامنی در منطقه و اخلال در مسیر عادی تجارت در منطقه دانست و تاکید کرد: با رفع ناامنی و مداخلات آمریکا، مشکلات برطرف خواهد شد.
 قالیباف در دیدار با رئیس مجلس عراق: آمریکا باعث بروز ناامنی در منطقه است

جهان صنعت نیوز ، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح امروز (چهارشنبه ۲۸ مرداد) در جریان نخستین روز سفر خود به عراق، به همراه هیأت پارلمانی کشورایران با هیبت الحلبوسی، رئیس مجلس عراق و جمعی از نمایندگان عراق دیدار و گفت و گو کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در این دیدار، ضمن تبریک تشکیل مجلس عراق و کسب ریاست آن از سوی الحلبوسی گفت: از دولت و ملت عراق برای تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب کمال قدردانی را دارم همچنین از میزبانی شایسته ملت و دولت عراق از زائران اربعین حسینی تشکر می کنم. دولت، ملت، عشایر و همه موجودیت عراق در میزبانی از زائران حسینی و نیز در تشییع امام شهیدمان که مایه آرامش و دلگرمی ما به شمار می رفت، سنگ تمام گذاشتند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه مقصر تمامی مسائل و بحران های منطقه آمریکا جنایتکار و دخالت های آنها است گفت: همچنین غده سرطانی اسرائیل که توسط انگلیس در منطقه ما نهاده شد این خسارت ها را به بار آورد.

قالیباف با اشاره به جنگ تحمیلی سوم و مقاومت ملت ایران تصریح کرد: ملت ایران با مقاومت و وفاداری، با نیروهای نظامی و درایت فرماندهی کل قوا هیمنه آمریکا را شکسته و آنها را پشیمان کردند تا جایی که امروز آمریکا که در استیصال به سر می برد، هم با خروج از جنگ دچار بی اعتباری می شود و هم با ادامه آن ده‌ها مشکل برای خود ایجاد می کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه این درسی بود که ایران و مقاومت ملت ما به استکبار و کل دنیا داد بیان کرد: مقاومت، تنها راه پیروزی است و اگر آماده جنگ نباشیم مذاکره هم ثمره ای نخواهد داشت.تقویت ارتباطات دو کشور به ویژه در حوزه پارلمانی با اعزام گروه های دوستی پارلمانی نقش مهمی در تقویت مناسبات و تسهیل روابط دارد.

وی در ادامه تاکید کرد: اتصال راه آهن شلمچه _بصره لایروبی اروندرود و توسعه روابط اقتصادی از اولویت‌های مهم دو کشور است که پارلمان ها می توانند در این راستا به دولت ها کمک کنند. ضعف ارتباطی دو کشور در حوزه توسعه روابط اقتصادی نمود دارد که به اندازه روابط سیاسی و فرهنگی قوی نیست.

رئیس مجلس عراق: خروج نیروهای آمریکایی از عراق، قریب‌الوقوع است.

هیبت الحبوسی، رئیس مجلس عراق، نیز در این دیدار ضمن خوش‌آمدگویی به هیأت پارلمانی …




 مواضع خاتمی؛ به نام صلح و به کام جنگ! - تسنیم

مواضع خاتمی؛ به نام صلح و به کام جنگ! - تسنیم

موضع امثال خاتمی نه تنها کشور را از جنگ خلاص نمی‌کند بلکه به چاه جنگهای مستمر و پی‌درپی می‌کشاند.

 افغانستان چهار سال پس از طالبان

افغانستان چهار سال پس از طالبان


 پزشکیان :چه دلیلی وجود دارد که کامیون‌ها در مرز 20 روز در صف معطل بمانند؟

پزشکیان :چه دلیلی وجود دارد که کامیون‌ها در مرز 20 روز در صف معطل بمانند؟

آرمان امروز : در جلسه هیئت دولت، رفع موانع توسعه همکاری‌های اقتصادی با افغانستان و تسهیل مبادلات مرزی، آخرین وضعیت تأمین و ناترازی برق، مقابله با استخراج غیرمجاز رمزارزها، توسعه تعاملات بانکی و تجاری با کشورهای منطقه و نیز دستاوردها و توانمندی‌های صنعت دفاعی کشور مورد بررسی قرار گرفت و رئیس‌جمهور بر ضرورت اقدام هماهنگ، [ ]

 جوان: جنگ بد است، اما موشک زدن به نفع مردم است!

جوان: جنگ بد است، اما موشک زدن به نفع مردم است!

روزنامه جوان با طرح این پرسش که آیا ادامه جنگ و شلیک موشک به زیان منافع مردم ایران است یا به سود آن، ضمن تأکید بر خسارت‌های جنگ، استدلال کرده است که آنچه منافع حال و آینده ایران را تأمین می‌کند، «اقتدار دفاعی بازدارنده» است و از همین رو، پاسخ موشکی ایران را در تضاد با منافع مردم نمی‌داند.

 جنگ اوکراین و روسیه، تهدیدی برای امنیت غذایی جهان!+ جزئیات

جنگ اوکراین و روسیه، تهدیدی برای امنیت غذایی جهان!+ جزئیات

فایننشال تایمز نوشت: حملات متقابل اوکراین و روسیه به صادرات کشاورزی یکدیگر، می تواند امنیت جهانی غذا را به خطر بیندازد و منجر به بروز بحران جهانی غلات شود.

 کاخ سفید دوباره شمشیر تحریم را کشید؛ این‌بار شرکای ایران هم هدف هستند

کاخ سفید دوباره شمشیر تحریم را کشید؛ این‌بار شرکای ایران هم هدف هستند

دونالد ترامپ با تهدید تازه علیه کشور‌ها و شبکه‌هایی که با ایران همکاری اقتصادی دارند، بار دیگر سیاست فشار حداکثری را به صدر دستور کار واشنگتن برگردانده است؛ اما این بار پرسش اصلی این است که آمریکا واقعاً چه ابزار تازه‌ای برای تشدید فشار دارد و آیا شرکای ایران حاضرند هزینه همراهی با تحریم‌های جدید واشنگتن را بپردازند؟

 آمار جدید از تلفات نظامیان آمریکای در جنگ با ایران اعلام شد / ۱۸ کشته شده و ۷۵۷ زخمی

آمار جدید از تلفات نظامیان آمریکای در جنگ با ایران اعلام شد / ۱۸ کشته شده و ۷۵۷ زخمی

طبق پایگاه داده تلفات جنگی وزارت دفاع ایالات متحده (پنتاگون)، تعداد سربازان زخمی آمریکا از آغاز جنگ با ایران از ۷۵۰ نفر فراتر رفته است.

 گذر از «مدیریت بحران» به «یادگیری از بحران»

گذر از «مدیریت بحران» به «یادگیری از بحران»

ما در  ایران، سال‌هاست با واژه‌هایی زندگی می‌کنیم که گاه بیش از آنکه وضعیت بیرونی را توصیف کنند، وضعیت ذهنی ما را شکل می‌دهند: جنگ، صلح، آتش‌بس، تهدید، مذاکره، بازدارندگی، بحران و آرامش. اما تجربه سال‌های اخیر نشان داده است که مرز میان این مفاهیم دیگر به روشنی گذشته نیست.