قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

بارش باران و وزش باد شدید در برخی نقاط کشور طی امروز و فردا

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت در برخی نقاط کشور طی امروز و فردا خبر داد.
 بارش باران و وزش باد شدید در برخی نقاط کشور طی امروز و فردا

جهان صنعت نیوز ، صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی کشور طی روزهای آینده، اظهار کرد: امروز و شنبه (۲۳ و ۲۴ مردادماه) در برخی نقاط استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، ارتفاعات استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، شمال استان‌های آذربایجان غربی و شرقی و ارتفاعات هرمزگان، جنوب کرمان، جنوب و شرق فارس، جنوب سیستان و بلوچستان در برخی ساعات به ویژه در بعد از ظهر و شب، رگبار و رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در نقاط مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه شنبه در ارتفاعات گیلان بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود، گفت: در پنج روز آینده در برخی مناطق شمال شرق، شرق، جنوب شرق، بخش‌هایی از مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گرد وخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیائیان یکشنبه تا سه‌شنبه هفته آینده دریای خزر مواج است.

ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران نیز اظهار کرد: برای فردا شنبه (۲۴ مرداد) آسمان تهران صاف تا کمی ابری و وزش باد، کاهش افزایش ابر و وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با بیش‌ترین و کم‌ترین دمای ۳۷ و ۲۷ درجه و همچنین یکشنبه (۲۵ مرداد) صاف تا کمی ابری و وزش باد، کاهش افزایش ابر و وزش باد شدید با احتمال گرد و خاک با بیشینه و کمینه دمای ۳۸ و ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا اجتماعی و فرهنگی برچسب هابارش باران سازمان هواشناسی وزش باد

شناسه : 605331

لینک کوتاه : لینک کپی شد



۶ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

صدور هشدار نارنجی برای بارش‌های سیل‌آسا در ۵ استان کشور طی فردا (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش اصلاحات نیوز؛

امید محترمی در توضیح بیشتر گفت: در پی صدور هشدار سطح نارنجی در روز جمعه، احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان وجود دارد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: رگبار شدید باران، آبگرفتگی و باد‌های شدید پدیده غالب روز جمعه در این مناطق خواهد بود.

وی افزود: در این مناطق به مردم هشدار داده می‌شود که روز جمعه از اتراق و تردد در بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و پل‌ها خودداری کرده و برای مقابله با سیل احتمالی آماده باشند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همه ستاد‌های مدیریت بحران در این استان‌ها آماده باش هستند.


۳ ساعت قبل / سایت خبرفوری

دریای خزر تا شنبه مواج و طوفانی است

بر اساس هشدار هواشناسی دریایی سطح زرد شماره ۲۰، از فردا جمعه تا صبح شنبه جریانات هوا در سواحل و مناطق دور از ساحل مازندران شمالی شده و وزش باد نسبتاً شدید و افزایش ارتفاع موج در دریای خزر پیش‌بینی شده است.

بر اساس این هشدار، سرعت باد در نزدیکی ساحل به حدود ۱۱ متر بر ثانیه معادل ۴۰ کیلومتر بر ساعت و در مناطق دور از ساحل به ۱۵ متر بر ثانیه معادل ۵۴ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید.

ارتفاع موج قابل ملاحظه در نزدیکی ساحل تا ۱.۳ متر و در مناطق دور از ساحل تا ۱.۶ متر پیش‌بینی شده و بیشینه ارتفاع موج نیز می‌تواند به ۲.۱ متر در نزدیکی ساحل و ۲.۶ متر در مناطق دور از ساحل برسد.

همچنین احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق پراکنده در مناطق ساحلی و دریایی استان وجود دارد.

مدیریت بحران استانداری مازندران با اشاره به مخاطرات ناشی از این شرایط جوی، نسبت به احتمال غرق شدن شناگران و قایق‌ها و شناورهای گردشگری، اختلال در فعالیت صیادان پره، ورود و خروج شناورها به حوضچه بنادر و تردد شناورها در مناطق ساحلی و فراساحلی هشدار داده است.

بر اساس این هشدار، فعالیت‌های شنا، قایقرانی و صیادی در زمان فعالیت سامانه ممنوع اعلام شده و از انجام فعالیت‌های غیرضروری دریایی و ساحلی نیز باید خودداری شود.

همچنین تردد شناورهای بزرگ باید با احتیاط انجام شود و شهروندان و گردشگران از نزدیک شدن به محدوده‌های مواج دریا و سواحل پرهیز کنند.

مدیریت بحران استانداری مازندران همچنین با استناد به هشدار جوی سطح زرد شماره از شکل‌گیری ناپایداری‌های همرفتی در دامنه‌ها و ارتفاعات استان، به‌ویژه مناطق نیمه شرقی، خبر داد.

در این مدت رگبار باران، وزش باد، رعدوبرق و احتمال وقوع صاعقه پیش‌بینی شده است. این شرایط می‌تواند موجب آبگرفتگی موضعی، جاری شدن روان‌آب، افزایش جریان و طغیان رودخانه‌ها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها و احتمال ریزش سنگ در محورهای کوهستانی شود.

از شهروندان، مسافران و گردشگران نیز خواسته شده است از توقف و اسکان در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و تا پایان فعالیت سامانه از انجام فعالیت‌های کوهنوردی و گردشگری در مناطق مرتفع و کوهستانی بپرهیزند.

مدیریت بحران استانداری مازندران همچنین بر ضرورت رعایت احتیاط هنگام تردد در محورهای کوهستانی تأکید و توصیه کرد افراد هنگام وقوع رعدوبرق از حضور در فضاهای باز و مناطق مرتفع فاصله بگیرند.


۴ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

دمای هوا خنک تر می شود

به گزارش تجارت نیوز، صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور اظهار داشت:  امشب در برخی مناطق شرق گیلان، مازندران و گلستان و همچنین در ارتفاعات شمال غرب کشور، وقوع گاه با ابر و رگبارهای پراکنده  را شاهد هستیم.

او گفت: امشب در برخی مناطق شرق گیلان، مازندران و گلستان و همچنین در ارتفاعات شمال غرب کشور، وقوع گاه با ابر و رگبارهای پراکنده پیش‌بینی می‌شود. از بعدازظهر امروز و نیمه‌شب نیز در ارتفاعات هرمزگان، سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و جنوب شرق فارس، احتمال وقوع رگبار همراه با رعدوبرق وجود دارد.

وی افزود: در مناطق شرق و جنوب شرق کشور، پدیده گرد و غبار همچنان فعال است؛ به طوری که برای فردا، افزایش شدت گرد و خاک در شمال سیستان و بلوچستان پیش‌بینی شده است. رانندگان در این مناطق ضمن توجه به کاهش دید، نسبت به وضعیت جاده‌های مواصلاتی حساس باشند. سایر نقاط کشور وضعیت آرامی خواهند داشت. همچنین پیش‌بینی می‌شود دریاهای ایران در روز آینده متلاطم باشند.

او گفت: از نظر دمایی، از فردا (جمعه) تا اوایل هفته آینده، هوا در اکثر مرزهای کشور خنک‌تر خواهد شد. در تهران نیز روند کاهشی دما مشاهده می‌شود؛ به طوری که پس از امروز، دمای هوا از ۴۰ درجه در امروز به ۳۸ درجه سانتی گراد در جمعه، ۳۶ درجه در روز شنبه و ۳۵ درجه در روز یکشنبه خواهد رسید.

او بیان کرد:همچنین در تهران، احتمال وزش باد و وقوع گرد و غبار در بخش‌های غربی و جنوبی استان در ساعات بعدازظهر وجود دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان




 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.

 کشت خشخاش ممنوع است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

کشت خشخاش ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد.

 روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد
۱۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

روایت ملیکا پارسادوست از شب حادثه و دادگاه پژمان جمشیدی؛ پشت پرده پرونده‌ای که جامعه را تکان داد

روایت ملیکا پارسادوست از پرونده شکایتش علیه پژمان جمشیدی، فراتر از جزئیات یک پرونده قضایی، تصویری از دشواری مسیر شاکیان آزار جنسی در ایران ارائه می‌کند؛ از سرگردانی میان کلانتری و پزشکی قانونی تا حضور در دادگاهی که به گفته او، در آن احساس می‌کرد به جای شاکی، خودش زیر ذره‌بین قرار گرفته است.

 سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است.

 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
۱۵ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

کشف بیش از ۱۷ تن انواع موادمخدر در ۴۸ ساعت گذشته

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: در ۴۸ ساعت گذشته، پلیس با اجرای طرح های ارتقای امنیت در سطح کشور، همزمان در موضوعات دارای اولویت از جمله مبارزه ب...