قیمت طلا امروز




 سایت جهان صنعت نیوز / ۳ ساعت قبل

موتورسواری زنان بی‌گواهینامه؛ خلأ قانونی جان می‌گیرد

آمار جان‌باختن ۱۸ زن موتورسوار در چهار ماه نخست امسال در اصفهان، بار دیگر موضوع آموزش، گواهینامه و ساماندهی موتورسواری زنان را به صدر توجه‌ها آورده است.
 موتورسواری زنان بی‌گواهینامه؛ خلأ قانونی جان می‌گیرد

جهان صنعت نیوز، ‌ورود روزافزون بانوان به عرصه موتورسواری در سال‌های اخیر، از یک تمایل مقطعی فراتر رفته و به الگویی زیسته در حمل‌ونقل شهری تبدیل شده است. اقبال ویژه دختران جوان نسل زد (دهه هشتادی‌ها) و همراهی زنان دهه‌های گذشته با این جریان، تنها یک مد زودگذر نیست، بلکه ریشه در تحولات اقتصادی و اجتماعی جامعه دارد. رویای دوچرخه سواری مدرن در عصر گرانی خودرو

افزایش بی‌سابقه قیمت خودرو در کشور موجب شده تا آرزوی داشتن وسیله نقلیه مستقل در سنین جوانی، برای بسیاری از دختران به خرید موتورسیکلت خلاصه شود. در این میان، بازار نیز بی‌کار ننشسته و با عرضه مدل‌های متنوع، سبک (مانند اسکوتر‌های برقی و بنزینی اتوماتیک) و رنگ‌بندی‌های پرانرژی و جذاب، پاسخگوی سلیقه نسل جدید بانوان شده است.  

این موتور‌های مدرن و زیبا، هم تردد در ترافیک شهری را آسان می‌کنند و هم بخشی از ابراز هویت و استقلال جوانان شده‌اند. نگاه عمومی جامعه نیز تا حد زیادی این واقعیت را پذیرفته است؛ به‌ویژه آنکه تجربیات میدانی نشان می‌دهد بانوان در صورت داشتن مهارت، قوانین رانندگی را اغلب با دقت و احتیاط بیشتری نسبت به آقایان رعایت می‌کنند. ‌آمار تلخ اصفهان؛ بهای سنگین ناآگاهی و عدم مهارت.

اما روی دیگر این سکه، آمار‌های تلخ و نگران‌کننده‌ای است که نمی‌توان از کنار آن گذشت. فوت ۱۸ زن موتورسوار در اصفهان تنها طی چهار ماه نخست امسال، گواهی بر عمق مخاطراتی است که به دلیل عدم تسلط بر مهارت‌های رانندگی و فقدان آموزش‌های رسمی رخ می‌دهد. در استانی که حدود ۵۱ درصد از تصادفات منجر به جرح و فوت آن به موتورسیکلت تعلق دارد، راندن بدون گواهینامه و مهارت کافی، یعنی حرکت در لبه تیغ. ‌بلاتکلیفی حقوقی و مسئولیت متولیان

بزرگ‌ترین چالش در این میان، خلأ ساختاری و قانونی است. نبود فرآیند مشخص برای صدور گواهینامه موتورسواری بانوان، مانع از شکل‌گیری دوره‌های …



 ساخت پایانه ۱۲ هزار متر مربعی در جنوب شرق تهران
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ساخت پایانه ۱۲ هزار متر مربعی در جنوب شرق تهران

شهردار منطقه ۱۴ از توسعه و تکمیل زیرساخت‌های حمل‌ونقل عمومی در منطقه خبر داد و گفت: احداث و بهره‌برداری از پایانه‌های جدید با هدف دسترسی آسان‌تر شهروندان به وسایل حمل‌ونقل عمومی، ساماندهی فعالیت اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها، ارتقای نظم شهری و کاهش گره‌های ترافیکی در معابر منطقه دنبال می‌شود.

 اهدای سلول بنیادی از خون چگونه انجام می‌شود؟+جزییات
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

اهدای سلول بنیادی از خون چگونه انجام می‌شود؟+جزییات

اهداکننده معمولا چند روز پیش از برداشت، دارویی به نام فیلگراستیم (Filgrastim) دریافت می کند. این دارو باعث افزایش تعداد سلول های بنیادی خون ساز در جریان خون...

 سگ کردانی در پارک‌های یک شهر بزرگ ایران ممنوع شد
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سگ کردانی در پارک‌های یک شهر بزرگ ایران ممنوع شد

مدیرکل بهبود محیط زیست شهری شهرداری مشهد از ممنوعیت سگ‌گردانی در بوستانهای مشهد خبر داد.

 یاسوج در شرایط خطرناک | تمرکز پاکی هوا در نیمه شرقی کشور
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

یاسوج در شرایط خطرناک | تمرکز پاکی هوا در نیمه شرقی کشور

کیفیت هوای کشور طی شبانه‌ روز گذشته در بیشتر مناطق در محدوده پاک و قابل قبول قرار داشت، اما خیزش گرد و غبار در یاسوج این شهر را به تنها نقطه با وضعیت «خطرناک» تبدیل کرد و چند شهر صنعتی نیز هوای ناسالم را ثبت کردند.

 مطالبات محقق‌نشده جامعه پزشکی را سر بیماران سرشکن نکنیم | فرسودگی شغلی پزشکان جدی است
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مطالبات محقق‌نشده جامعه پزشکی را سر بیماران سرشکن نکنیم | فرسودگی شغلی پزشکان جدی است

همزمان با روز داروساز، رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با تأکید بر جایگاه علمی و اخلاقی جامعه پزشکی و داروسازی، خواستار تکریم بیشتر این جامعه شد و گفت: مشکلات و مطالبات محقق‌نشده نظام پزشکی نباید به بیماران منتقل و از آنها مطالبه شود.

 پرونده کثیرالشاکی «موبایل موسوی» وارد مرحله کارشناسی شد
۲۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پرونده کثیرالشاکی «موبایل موسوی» وارد مرحله کارشناسی شد

رئیس کل دادگستری مازندران با تشریح آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی «موبایل موسوی» از آغاز بارگذاری مدارک و مستندات شکات در سامانه اختصاصی کارشناسی خبر داد و گفت: با توجه به حجم بالای اسناد و تعداد شکات، فرآیند جمع‌آوری، دسته‌بندی و بررسی دقیق مستندات برای تسریع و افزایش دقت کارشناسی در حال انجام است.



سایت خبرآنلاین

راز جسد دختر ۲۷ ساله؛ ردپای یک آشنای مجازی پیدا شد

سایت رکنا

راز جسد دختر 18 ساله در سردخانه های کرج چه بود؟

دست‌اندازی به سفره خالی مستمری‌بگیران تامین اجتماعی تحت عنوان «سرانه درمان»/ در مراکز ملکی فرانشیز می‌دهیم!
خبرگزاری ایلنا

دست‌اندازی به سفره خالی مستمری‌بگیران تامین اجتماعی تحت عنوان «سرانه درمان»/ در مراکز ملکی فرانشیز می‌دهیم!

قانون الزام درمان رایگان برای بازنشستگان تأمین اجتماعی، این روزها با کسر مبالغی تحت عنوان «سرانه درمان» و دریافت فرانشیز در مراکز ملکی به حاشیه رانده شده است.
شغلی که تقویم نمی‌شناسد؛ از شب‌های جنگ تا خیابان‌های شهر
خبرگزاری مهر

شغلی که تقویم نمی‌شناسد؛ از شب‌های جنگ تا خیابان‌های شهر

در روزهای جنگ، رفتگران پس از هر حادثه، پاکسازی معابر را بر عهده داشتند تا زندگی در شهر متوقف نشود. حالا آنها از سختی کار، دغدغه معیشت و مطالبه افزایش حقوق می‌گویند.
شوخی تلخ تأمین‌اجتماعی با داروخانه‌ها
سایت آوش

شوخی تلخ تأمین‌اجتماعی با داروخانه‌ها

همزمان با روز داروسازی، سازمان تأمین‌اجتماعی تصمیم گرفت ۳ همت از مطالبات داروخانه‌ها را واریز کند، این در حالی است که حجم ریالی همکاری داروخانه‌ها با تأمین اجتماعی، ماهانه ۱۲ همت است.
چمدان‌هایی که بدون مهاجرت بسته می‌شود | وقتی بدون رفتن، از جامعه فاصله می‌گیریم - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

چمدان‌هایی که بدون مهاجرت بسته می‌شود | وقتی بدون رفتن، از جامعه فاصله می‌گیریم - مجله اینترنتی کولاک

گاهی مهاجرت از جایی آغاز می‌شود که هنوز چمدانی بسته نشده و کسی کشور را ترک نکرده است؛ وقتی آدم‌ها کم‌کم ذهن، امید و برنامه‌هایشان را از جامعه‌ای که در آن