قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۹ ساعت قبل

مقامات آمریکایی: مذاکرات عمان و ایران بر سر تنگه هرمز در حال پیشرفت است

مقامات آمریکایی از پیشرفت در مذاکرات عمان و ایران برای افزایش کشتیرانی در تنگه هرمز خبر داده و تأیید کردند که نسبت به تثبیت تسلط تهران بر تنگه در صورت توافق دو کشور نگرانی وجود دارد.
 مقامات آمریکایی: مذاکرات عمان و ایران بر سر تنگه هرمز در حال پیشرفت است
به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از شفقنا، شبکه خبری «الجزیره» قطر بامداد امروز (سه‌شنبه) در پایگاه اینترنتی خود نوشت که روزنامه «وال استریت ژورنال» آمریکا از برخی مقامات این کشور نقل کرده که مذاکرات میان عمان و ایران برای افزایش تردد کشتی در تنگه هرمز در حال پیشرفت است.

مقامات آمریکایی ضمن تأیید اینکه مذاکرات عمان و ایران می‌تواند فشار بر بازار جهانی انرژی را کاهش دهد، عنوان کردند که نگرانی‌هایی وجود دارد نسبت به اینکه توافق دو کشور به تثبیت تسلط تهران بر تنگه هرمز منجر شود.

مقامات مذکور که هویت آنها فاش نشده، در گفت‌وگو با وال استریت ژورنال همچنین تأکید کردند که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهوری آمریکا توافقی را ترجیح می‌دهد که تنگه هرمز را به طور کامل بازگشایی کند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



 درگذشت ستاره زن سریال «قهرمانان» در ۳۶ سالگی

درگذشت ستاره زن سریال «قهرمانان» در ۳۶ سالگی

آرمان امروز : هیدن پنیتیر بازیگر نقش اصلی سریال «قهرمانان» و «نشویل» و فیلم‌های «جیغ ۴» و «جیغ ۶»، (یکشنبه) درگذشت. هیدن پنیتیر بازیگر جوان «قهرمانان» و «جیغ» در ۳۶ سالگی درگذشت. هیدن پنیتیر بازیگر نقش اصلی سریال «قهرمانان» و «نشویل» و فیلم‌های «جیغ ۴» و «جیغ ۶»، دیروز (یکشنبه) درگذشت. پنتیر از سال ۱۹۹۴، [ ]

 سهم خرید استانی پالایشگاه اصفهان

سهم خرید استانی پالایشگاه اصفهان

دنیای‌ اقتصاد – اصفهان: مدیرعامل، معاونان و مدیران ارشد شرکت پالایش نفت اصفهان در نشست مشترک با اعضای انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت استان اصفهان، بر تقویت همکاری با سازندگان داخلی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های بومی تاکید کردند.

 واکنش عطاالله مهاجرانی به حمله اخیر علیه «داریوش»

واکنش عطاالله مهاجرانی به حمله اخیر علیه «داریوش»

پس از انتشار قطعه «توهم توطئه» توسط داریوش اقبالی و واکنش‌های گسترده‌ای که این اثر به دنبال داشت، سید عطاءالله مهاجرانی ـ وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ در این راستا متنی را منتشر کرد.

 پایان افسانه «غریبه‌های خطرناک»؛ به جای ترساندن، کودک را «توانمند» کنید

پایان افسانه «غریبه‌های خطرناک»؛ به جای ترساندن، کودک را «توانمند» کنید

آموزش امنیت به کودک، فراتر از ترساندن اوست؛ تغییر رویکرد از «دوری از غریبه‌ها» به «شناخت رفتارهای امن»، کلید توانمندسازی اوست. به‌جای بی‌اعتمادی مطلق، والدین باید با آموزش مهارت «نه» گفتن و تعریف «بزرگسال امن»، فرزندشان را برای مواجهه با تهدیدها آماده کنند. در این مسیر، حفظ آرامش خانواده و پرهیز از پنهان‌کاری، ضامن سلامت روان کودک است.

 حمله از رئال به رودری: نیامدی و بهشت را از دست دادی

حمله از رئال به رودری: نیامدی و بهشت را از دست دادی

یکی از معروف‌ترین رئالی‌های فوتبال اسپانیا پس از پیوستن رودری به بارسلونا به این بازیکن حمله کرد.

 دونالد  ترامپ

دونالد ترامپ


 تکنولوژی

تکنولوژی

تازه های اکوسیستم استارتاپی و کارآفرینی در ایران. پوشش آخرین اخبار تولد و سرمایه گذاری بر روی کسب و کارهای نوپا در سیلیکون ولی و جهان.

 دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

اقتصادنیوز: آنچه در سال ۲۰۰۶ با شکست یک معامله بندری آغاز شد، امروز به رابطه‌ای بسیار پیچیده‌تر تبدیل شده است؛ رابطه‌ای که در آن سرمایه امارات، فناوری آمریکا، امنیت خاورمیانه و سیاست داخلی واشنگتن به شکلی بی‌سابقه در هم تنیده شده‌اند.