قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

جهش بی سابقه ثروت ترامپ/ دارایی‌های رئیس جمهور آمریکا رکورد زد

اقتصادنیوز: ثروت دونالد ترامپ از ۱.۵ میلیارد دلار در سال ۱۹۸۹ به ۶.۵ میلیارد دلار رسید؛ درآمدهای رئیس جمهور آمریکا از املاک، رمزارز و صدور مجوز برند رکورد زد.
 جهش بی سابقه ثروت ترامپ/ دارایی‌های رئیس جمهور آمریکا رکورد زد

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از چندثانیه، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، نخستین‌بار در سال ۱۹۸۹ با ثروت خالص تخمینی ۱.۵ میلیارد دلار در فهرست سالانه میلیاردرهای جهان فوربس قرار گرفت؛ ثروتی که عمدتاً از فعالیت‌های او در حوزه املاک و مستغلات به دست آمده بود. اما سقوط بازار املاک، افزایش بدهی‌ها و ورشکستگی شرکت‌هایش باعث شد ثروت ترامپ کاهش پیدا کند و در سال ۱۹۹۰ از این فهرست خارج شود.

او در سال ۱۹۹۷، هم‌زمان با بهبود ارزش املاک و مستغلات نیویورک، بار دیگر به جمع میلیاردرهای فوربس بازگشت. پس از آن، با توسعه پروژه‌های ملکی و صدور مجوز استفاده از نام خود برای محصولات مختلف، زمین‌های گلف و هتل-کاندومینیوم‌ها، ثروتش را افزایش داد.

فعالیت تلویزیونی ترامپ نیز به تقویت برند شخصی او کمک کرد. در سال‌های اخیر، بخش بیشتری از درآمد او از حوزه‌هایی مانند رمزارزها، صدور مجوز بین‌المللی برند و دارایی‌های املاک و مستغلات، از جمله مار-ئه-لاگو، تأمین شده است.

فوربس برآورد می‌کند که ارزش خالص ثروت ترامپ تا ۸ اوت ۲۰۲۶ به ۶.۵ میلیارد دلار رسیده است.

همچنین بخوانید حمله نظامی آمریکا به ایران منتفی شد؟ مشاور حقوقی کاخ سفید برکنار شد/ علت چه بود؟ توئیت جدید ترامپ درباره ایران: «۵۱ سال رفتار بد!» + عکس …




 مواضع خاتمی؛ به نام صلح و به کام جنگ! - تسنیم

مواضع خاتمی؛ به نام صلح و به کام جنگ! - تسنیم

موضع امثال خاتمی نه تنها کشور را از جنگ خلاص نمی‌کند بلکه به چاه جنگهای مستمر و پی‌درپی می‌کشاند.

 افغانستان چهار سال پس از طالبان

افغانستان چهار سال پس از طالبان


 پزشکیان :چه دلیلی وجود دارد که کامیون‌ها در مرز 20 روز در صف معطل بمانند؟

پزشکیان :چه دلیلی وجود دارد که کامیون‌ها در مرز 20 روز در صف معطل بمانند؟

آرمان امروز : در جلسه هیئت دولت، رفع موانع توسعه همکاری‌های اقتصادی با افغانستان و تسهیل مبادلات مرزی، آخرین وضعیت تأمین و ناترازی برق، مقابله با استخراج غیرمجاز رمزارزها، توسعه تعاملات بانکی و تجاری با کشورهای منطقه و نیز دستاوردها و توانمندی‌های صنعت دفاعی کشور مورد بررسی قرار گرفت و رئیس‌جمهور بر ضرورت اقدام هماهنگ، [ ]

 جوان: جنگ بد است، اما موشک زدن به نفع مردم است!

جوان: جنگ بد است، اما موشک زدن به نفع مردم است!

روزنامه جوان با طرح این پرسش که آیا ادامه جنگ و شلیک موشک به زیان منافع مردم ایران است یا به سود آن، ضمن تأکید بر خسارت‌های جنگ، استدلال کرده است که آنچه منافع حال و آینده ایران را تأمین می‌کند، «اقتدار دفاعی بازدارنده» است و از همین رو، پاسخ موشکی ایران را در تضاد با منافع مردم نمی‌داند.

 جنگ اوکراین و روسیه، تهدیدی برای امنیت غذایی جهان!+ جزئیات

جنگ اوکراین و روسیه، تهدیدی برای امنیت غذایی جهان!+ جزئیات

فایننشال تایمز نوشت: حملات متقابل اوکراین و روسیه به صادرات کشاورزی یکدیگر، می تواند امنیت جهانی غذا را به خطر بیندازد و منجر به بروز بحران جهانی غلات شود.

 کاخ سفید دوباره شمشیر تحریم را کشید؛ این‌بار شرکای ایران هم هدف هستند

کاخ سفید دوباره شمشیر تحریم را کشید؛ این‌بار شرکای ایران هم هدف هستند

دونالد ترامپ با تهدید تازه علیه کشور‌ها و شبکه‌هایی که با ایران همکاری اقتصادی دارند، بار دیگر سیاست فشار حداکثری را به صدر دستور کار واشنگتن برگردانده است؛ اما این بار پرسش اصلی این است که آمریکا واقعاً چه ابزار تازه‌ای برای تشدید فشار دارد و آیا شرکای ایران حاضرند هزینه همراهی با تحریم‌های جدید واشنگتن را بپردازند؟

 آمار جدید از تلفات نظامیان آمریکای در جنگ با ایران اعلام شد / ۱۸ کشته شده و ۷۵۷ زخمی

آمار جدید از تلفات نظامیان آمریکای در جنگ با ایران اعلام شد / ۱۸ کشته شده و ۷۵۷ زخمی

طبق پایگاه داده تلفات جنگی وزارت دفاع ایالات متحده (پنتاگون)، تعداد سربازان زخمی آمریکا از آغاز جنگ با ایران از ۷۵۰ نفر فراتر رفته است.

 گذر از «مدیریت بحران» به «یادگیری از بحران»

گذر از «مدیریت بحران» به «یادگیری از بحران»

ما در  ایران، سال‌هاست با واژه‌هایی زندگی می‌کنیم که گاه بیش از آنکه وضعیت بیرونی را توصیف کنند، وضعیت ذهنی ما را شکل می‌دهند: جنگ، صلح، آتش‌بس، تهدید، مذاکره، بازدارندگی، بحران و آرامش. اما تجربه سال‌های اخیر نشان داده است که مرز میان این مفاهیم دیگر به روشنی گذشته نیست.