قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۲ ساعت قبل

نسخه رئیس جمهور برای خنثی‌سازی آثار تحریم‌ها / همکاری‌های اقتصادی ایران و هند افزایش یابد

اقتصادنیوز: مسعود پزشکیان اظهار کرد: ایران و هند می‌توانند با خنثی‌سازی آثار تحریم‌ها سطح همکاری‌های اقتصادی را ارتقا دهند.
 نسخه رئیس جمهور برای خنثی‌سازی آثار تحریم‌ها / همکاری‌های اقتصادی  ایران و هند افزایش یابد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، دکتر مسعود پزشکیان در حاشیه اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و شانگهای پلاس در قرقیزستان، در دیدار با آقای نارندرا مودی نخست‌وزیر هند، با قدردانی از همراهی و همکاری دهلی‌نو با جمهوری اسلامی ایران در شرایط جنگ اخیر، بر ضرورت تقویت تلاش‌های دیپلماتیک برای استقرار صلح و امنیت در منطقه تأکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به رویکرد جمهوری اسلامی ایران در قبال تحولات منطقه‌ای اظهار داشت: از ابتدای آغاز به کار دولت، تلاش ما بر تأمین صلح و امنیت و حل‌وفصل مسائل از مسیر گفت‌وگو و مذاکره استوار بوده است، اما متأسفانه آمریکایی‌ها به جای بهره‌گیری از سازوکارهای دیپلماتیک، مسیر جنگ، ناامنی و تحمیل اراده از طریق زور را در پیش گرفته‌اند.

دکتر پزشکیان با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچ‌گاه از جنگ استقبال نمی‌کند، خاطرنشان کرد: مسئولیت ما ایجاب می‌کند مردم را از خطر و ناامنی دور کنیم و زمینه را برای دستیابی آنان به صلح، آرامش و امنیت فراهم آوریم.

رئیس جمهور با اشاره به توافقات صورت‌گرفته در مسیر حل مسائل، افزود: جمهوری اسلامی ایران به تعهداتی که در چارچوب توافقات پذیرفته است پایبند بوده، اما متأسفانه طرف آمریکایی به تعهدات خود عمل نکرده است. با این حال، ما همچنان تلاش می‌کنیم مسیر توافق و تفاهم را محقق کنیم و بر این باوریم که ادامه جنگ نه به نفع ما، نه به سود منطقه و نه در راستای منافع بشریت است.

دکتر پزشکیان با بیان اینکه عقل و منطق حکم می‌کند از جنگ و جنگ‌طلبی پرهیز کنیم، تصریح کرد: متأسفانه در داخل آمریکا جریان‌هایی وجود دارند که منافع خود را در تداوم جنگ می‌بینند و خواهان استمرار درگیری‌ها هستند؛ اما ما معتقدیم باید با تقویت اراده‌های صلح‌طلبانه، در مسیر صلح، ثبات و امنیت حرکت کرد.

رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به جایگاه و ظرفیت‌های مهم هند در منطقه و جهان و همچنین پیوندهای عمیق تاریخی و فرهنگی میان دو ملت، از نخست وزیر هند خواست از ظرفیت ارتباطات خود با طرف‌های مختلف برای کمک به بازگشت آنان از مسیر جنگ و خونریزی به مسیر گفت‌وگو و توافق استفاده کند. …




 اخبار جدید

 تصاویر / دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان
۳۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

تصاویر / دیدار روسای جمهور ایران و آذربایجان

دکتر مسعود پزشکیان و الهام علی‌اف، روسای جمهور ایران و آذربایجان در جاشیه اجلاس شانگهای دیدار و گفت و گو کردند.

 ادعای ترامپ: در پاسخ به حمله ایران به نیرو‌های آمریکایی در اردن ضربه سختی به آنها خواهیم زد
۲۲ دقیقه قبل / روزنامه ستاره صبح

ادعای ترامپ: در پاسخ به حمله ایران به نیرو‌های آمریکایی در اردن ضربه سختی به آنها خواهیم زد

دونالد ترامپ، رئیس جمهور امریکا در گفت‌وگو با فاکس نیوز مدعی شد: ایالات متحده در پاسخ به حمله ایران به نیروهای آمریکایی در اردن طی شب گذشته، واکنش نشان خواهد داد.

 گوشت با برچسب «غیر بره» باید برای مصرف کنندگان مشخص شود
۳۳ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

گوشت با برچسب «غیر بره» باید برای مصرف کنندگان مشخص شود

سرپرست معاونت بهداشت، پیشگیری و ایمنی غذایی سازمان دامپزشکی اعلام کرد: گوشت‌ های بسته‌ بندی شده با برچسب «غیر برّه» از نظر بهداشتی مشکلی ندارد اما لازم است مصرف کنندگان به طور دقیق از نوع محصول مطلع باشند.

 مخالفت وزارت صمت و دفتر صنایع خودرو با افزایش تعرفه واردات
۶ دقیقه قبل / سایت اسب بخار

مخالفت وزارت صمت و دفتر صنایع خودرو با افزایش تعرفه واردات

طبق اعلام محمدعلی حاجی زاده، وزارت صمت و دفتر صنایع خودرو کاملاً با افزایش تعرفه های واردات مخالف هستند و تمام قد مقابل این قضیه ایستاده اند.

 تاکید ایران و پاکستان بر راه اندازی کریدور مشترک با چین
۷ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

تاکید ایران و پاکستان بر راه اندازی کریدور مشترک با چین

دبیر شورای عالی مناطق آزاد در دیدار با سفیر پاکستان در ایران بر راه‌اندازی کریدور مشترک با چین تاکید کرد.

 جزئیات حمله پژاک به اهالی روستایی در مریوان
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات حمله پژاک به اهالی روستایی در مریوان

جمعی از اهالی روستای «دری» از توابع شهرستان مریوان، هنگام بازگشت از فعالیت‌های روزمره کشاورزی، باغداری و جمع‌آوری گیاهان کوهی، مورد حمله عناصر مسلح گروهک پژاک قرار گرفتند.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026