قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

مقام ایرانی: برای اجرای کامل تفاهم‌نامه از سوی آمریکا چند هفته مهلت تعیین کرده‌ایم/ ایران سیاست خود را از دفاعی به کاملاً تهاجمی تغییر داده است

یک مقام ایرانی به رویترز اعلام کرد که ایران سیاست خود را از دفاعی به کاملاً تهاجمی تغییر داده است.
 مقام ایرانی: برای اجرای کامل تفاهم‌نامه از سوی آمریکا چند هفته مهلت تعیین کرده‌ایم/ ایران سیاست خود را از دفاعی به کاملاً تهاجمی تغییر داده است

یک مقام ارشد ایرانی به رویترز گفت که ایران تصمیم گرفته سیاست خود را از حالت دفاعی به کاملاً تهاجمی تغییر دهد.

این مقام افزود: ایران برای اجرای کامل تفاهم‌نامه از سوی آمریکا چند هفته مهلت تعیین کرده است.

به گفته او، در صورت شکست دیپلماسی، همه نهادهای ایرانی برای تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز و منطقه آماده خواهند بود.

وی همچنین گفت چارچوب زمانی تعیین‌شده از سوی ایران از طریق میانجی‌ها به آمریکا و کشورهای منطقه منتقل خواهد شد و ایران نمی‌خواهد محاصره دریایی آمریکا را برای مدت نامحدود تحمل کند.

 

  …



 تقلای ۶ کشور اروپایی برای کاهش پیامدهای جنگ ایران
۲۹ دقیقه قبل / سایت مشرق

تقلای ۶ کشور اروپایی برای کاهش پیامدهای جنگ ایران

شش کشور اروپایی خواهان دستیابی به سازوکار مشترک برای کاهش هزینه های زندگی شهروندان در پی تبعات جنگ افروزی علیه ایران شدند.

 واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ؛ جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد
۴۷ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ؛ جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد

بحران تنگه هرمز پس از شش ماه بیش از هر چیز یک واقعیت را آشکار کرد: قدرت آمریکا از میان نرفته، اما قدرتی که فاقد یک راه‌حل سیاسی عملی باشد، دقیقا به چنین وضعیتی ختم می‌شود.



سایت عصرایران

من آمریکا را به باتلاق کشاندم و حالا زمان مرگم رسیده...

عربستان به دنبال معماری امنیتی جدید در خاورمیانه | حوثی‌ها چگونه به بازیگری فراتر  از مرزهای یمن تبدیل شدند؟
سایت اقتصادنیوز

عربستان به دنبال معماری امنیتی جدید در خاورمیانه | حوثی‌ها چگونه به بازیگری فراتر از مرزهای یمن تبدیل شدند؟

اقتصادنیوز: تشکیل ائتلاف ۱۵ کشوری دریای سرخ به رهبری عربستان، نشانه‌ای از تغییر معماری امنیتی خاورمیانه و کاهش وابستگی کشورهای منطقه به آمریکا است.
ادعای عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز؛ نمایش قدرت یا بلوف سیاسی آمریکا؟
خبرگزاری برنا

ادعای عبور نفتکش‌ها از تنگه هرمز؛ نمایش قدرت یا بلوف سیاسی آمریکا؟

برنا - گروه بین الملل: یک کارشناس مسائل منطقه با تأکید بر اینکه حاکمیت ایران بر تنگه هرمز تثبیت شده است، گفت: حتی اگر گزارش‌های آمریکا درباره عبور نفتکش‌ها ا...
سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/رشیدپور از خجالت طرفداران اسرائیل در آمد

چرا کره با دو خودروساز جهان را گرفت و ایران اندر خم یک کوچه ماند؟/ چاه ویل خودرو ۸ میلیارد دلار را بلعید
سایت اقتصاد ۲۴

چرا کره با دو خودروساز جهان را گرفت و ایران اندر خم یک کوچه ماند؟/ چاه ویل خودرو ۸ میلیارد دلار را بلعید

یک کارشناس خودرو، معتقد است ریشه گسترش خودرو‌های مونتاژی در ایران به خروج شرکای اروپایی پس از تشدید تحریم‌ها بازمی‌گردد، اما امروز تداوم این مسیر با ارزبری بیش از ۸ میلیارد دلاری صنعت خودرو و برابری هزینه ارزی برخی مونتاژی‌ها با خودرو‌های وارداتی، نشان می‌دهد سیاست‌های خودرویی کشور به بازنگری جدی نیاز دارد که به گفته او باید توازن میان تولید داخل، مونتاژ و واردات را احیا کند.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازیگر بامداد خمار: من نه ادا درآوردم و نه صدا سازی کردم، فقط ... | ببینید