قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۵ ساعت قبل

چرا سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی با منطق اقتصاد ناسازگار است؟

دنیای اقتصاد: دکتر مهدی فیضی؛ عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: طرح تخصیص سهمیه جداگانه بنزین به رانندگان تاکسی‌های اینترنتی، اگرچه با توجیه حساسیت‌های اجتماعی مطرح شده، از منظر علم اقتصاد غیرقابل‌دفاع است.
 چرا سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی با منطق اقتصاد ناسازگار است؟

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، دکتر مهدی فیضی؛ عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: طرح تخصیص سهمیه جداگانه بنزین به رانندگان تاکسی‌های اینترنتی، اگرچه با توجیه حساسیت‌های اجتماعی مطرح شده، از منظر علم اقتصاد غیرقابل‌دفاع است. 

بنزین کالایی خصوصی با اثرات جانبی منفی (آلودگی و ترافیک) است و در علم اقتصاد، فعالیتی که اثر جانبی منفی دارد باید مالیات بپردازد، نه اینکه یارانه (مالیات مثبت) بگیرد.

تخصیص سهمیه به تاکسی‌های اینترنتی، با اصل برابری شهروندان ناسازگار بوده و عملاً سهمیه عمومی سایر مردم را کاهش می‌دهد. این اقدام با هدف توسعه حمل‌ونقل عمومی در تضاد بوده و صرفاً مصرف را پاداش می‌دهد.

تحقیقات نشان می‌دهد کشش تقاضای سفرهای اینترنتی نسبت به قیمت بنزین ناچیز است؛ به این معنا که مسافران حتی با افزایش قیمت سوخت، همچنان از این خدمات استفاده می‌کنند. 

حمایت دولت از شرکت‌های نوآور باید از طریق تسهیل فضای کسب‌وکار باشد، نه توزیع رانت انرژی. 

پیشنهاد …



 پارامونت دنباله How to Lose a Guy in 10 Days را توسعه می‌دهد؛ کیت هادسون تهیه‌کننده پروژه شد
۳۲ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

پارامونت دنباله How to Lose a Guy in 10 Days را توسعه می‌دهد؛ کیت هادسون تهیه‌کننده پروژه شد

پارامونت ساخت دنباله فیلم کمدی رمانتیک محبوب «چگونه مردی را در ۱۰ روز از دست بدهیم» را وارد مرحله توسعه کرده است. کیت هادسون، ستاره فیلم اصلی، در این پروژه نقش تهیه‌کننده دارد و سازندگان امیدوارند متیو مک‌کانهی نیز برای بازگشت به این مجموعه همراه او شود.

 وزیرخارجه عمان وارد تهران شد
۴۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

وزیرخارجه عمان وارد تهران شد

بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان وارد تهران شد

 بازار ۵۰ همتی تبلیغات مجازی قاعده‌مند می‌شود؛ نوبت شفافیت اینفلوئنسرها و واسطه‌هاست؟
۲۵ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

بازار ۵۰ همتی تبلیغات مجازی قاعده‌مند می‌شود؛ نوبت شفافیت اینفلوئنسرها و واسطه‌هاست؟

با تصویب سند توسعه و ساماندهی تبلیغات تجاری در فضای مجازی، بازار پررونق و تا حد زیادی مبهم تبلیغات آنلاین ــ از اینفلوئنسرها و بازارگاه‌های تبلیغاتی تا تبلیغات در سکوهای داخلی و خارجی توسط بازیگران ایرانی ــ وارد مرحله تازه‌ای از شفافیت، پایش، رتبه‌بندی و نظارت می‌شود؛ بازاری که ارزش سالانه آن بین ۳۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

 محدودیت وزارت فرهنگ در قیمت‌گذاری خدمات هنری بخش خصوصی
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

محدودیت وزارت فرهنگ در قیمت‌گذاری خدمات هنری بخش خصوصی

عرضه بلیت نمایش برخی تئاترها با قیمت‌های مختلف برخی انتقادات را متوجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کرده است؛ این در حالی است که مطابق ماده ۴۸ قانون برنامه هفتم، دولت جز در موارد استثنایی اجازه قیمت‌گذاری کالاها و خدمات بخش خصوصی را ندارد.

 طرح آشیان در تهران؛ جزئیات «مسکن استیجاری» برای مستأجران تهرانی
۴۰ دقیقه قبل / سایت فرارو

طرح آشیان در تهران؛ جزئیات «مسکن استیجاری» برای مستأجران تهرانی

طرح آشیان (مسکن استیجاری) برای متقاضیانی است که زیر پنج سال از ازدواج آنها گذشته است و در دهک‌های درآمدی یک تا شش قرار دارند

 زن تهرانی پس از اختلافات شدید با شوهرش ناپدید شد
۵۹ دقیقه قبل / سایت رکنا

زن تهرانی پس از اختلافات شدید با شوهرش ناپدید شد

ردپای اختلافات مالی و ملکی در پرونده ناپدید شدن زن جوان؛ تحقیقات جنایی برای کشف سرنوشت او ادامه دارد