قیمت طلا امروز




 روزنامه دنیای اقتصاد / ۴ ساعت قبل

بن‌بست نفتی مسکو در دریای سیاه

دنیای اقتصاد: حملات همزمان و دوگانه اوکراین به پالایشگاه‌های نفت و بنادر روسیه در دریای سیاه، نه‌تنها تامین سوخت داخلی این کشور را مختل کرده، بلکه مانع از آن شده است که مسکو بتواند نفت خام پالایش‌نشده خود را روانه بازارهای صادراتی کند.
 بن‌بست نفتی مسکو در دریای سیاه

گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد- کسری غفوری:  حملات همزمان و دوگانه اوکراین به پالایشگاه‌های نفت و بنادر روسیه در دریای سیاه، نه‌تنها تامین سوخت داخلی این کشور را مختل کرده، بلکه مانع از آن شده است که مسکو بتواند نفت خام پالایش‌نشده خود را روانه بازارهای صادراتی کند.

داده‌های رهگیری نفتکش‌ها نشان می‌دهد که در چهار هفته منتهی به ۲۳ اوت (یکم شهریور)، جریان انتقال دریایی نفت خام با افت مواجه شده و به ۳.۴۶ میلیون بشکه در روز رسیده است که کمترین رقم در چهار ماه گذشته است. پیش از این، آسیب دیدن پالایشگاه‌ها باعث شده بود نفت خام بیشتری برای صادرات در دسترس باشد و حجم ارسال محموله‌ها افزایش یابد، اما با اصابت پهپادها به نفتکش‌ها و کاهش بارگیری از بنادر دریای سیاه، این روند اکنون معکوس شده است.

به گزارش بلومبرگ، این شرایط مسکو را وادار کرده تا برای در امان ماندن از حملات کی‌یف، نفت قزاقستان را به سمت بندر نووروسیسک در دریای سیاه هدایت کند. این جابه‌جایی با هدف آزادسازی ظرفیت پایانه اوست‌لوگا در دریای بالتیک برای صادرات نفت خام خود روسیه انجام می‌شود، چرا که این پایانه از امنیت بیشتری در برابر حملات برخوردار است.

در همین حال، حملات به تاسیسات فرآوری نفت و گاز روسیه که به رویدادی تقریبا هرشبه تبدیل شده، نرخ پالایش را به شدت کاهش داده و این کشور را با چالش جدی در تامین بنزین داخلی روبه‌رو کرده است. کاهش صادرات نفت خام روسیه در حالی رخ می‌دهد که کرملین پیش‌تر صادرات محصولات پالایشی کلیدی از جمله بخش عمده بنزین، گازوئیل و سوخت جت را ممنوع کرده بود؛ وضعیتی که جریان درآمدهای ماشین جنگی مسکو را بیش از پیش محدود می‌کند.

در دوره‌های قبلی که حملات به پالایشگاه‌ها تشدید می‌شد، روسیه می‌توانست نفت خامی را که در داخل قابل پالایش نبود به سمت بازارهای صادراتی …



 صرف ۱۳ هزار میلیارد تومان منابع شرکت پالایش گاز هویزه خلیج فارس برای تأسیسات نفت در انتظار تکمیل پروژه/ ثبت زیان انباشته 4هزار میلیارد تومانی
۱ ساعت قبل / سایت فرکانس

صرف ۱۳ هزار میلیارد تومان منابع شرکت پالایش گاز هویزه خلیج فارس برای تأسیسات نفت در انتظار تکمیل پروژه/ ثبت زیان انباشته 4هزار میلیارد تومانی

به مدیرعاملی جوانشیر صادقی؛

 راه حل چهارم: آزادسازی همزمان واردات خودرو و قیمت بنزین / راه حل پنجم : به استان ها واگذار کنید
۳۰ دقیقه قبل / سایت عصرایران

راه حل چهارم: آزادسازی همزمان واردات خودرو و قیمت بنزین / راه حل پنجم : به استان ها واگذار کنید

دولت باید برای حل مشکل بنزین، به مردم امتیاز خوب و ارزشمندی بدهد و این امتیاز، آزادسازی کامل و بی قید و شرط و بدون تعرفه، همه انواع خودروها و موتورسیکلت هاست.

 آمادگی ایران برای مقابله با دشمنان در جنگ احتمالی آینده/ جنگ می‌تواند تمام جغرافیای منطقه را دربر بگیرد/ مطالبه ایران، اهتمام بیشتر طرف قطری نسبت به سرنوشت خلبانان ایرانی است
۱ ساعت قبل / سایت مشرق

آمادگی ایران برای مقابله با دشمنان در جنگ احتمالی آینده/ جنگ می‌تواند تمام جغرافیای منطقه را دربر بگیرد/ مطالبه ایران، اهتمام بیشتر طرف قطری نسبت به سرنوشت خلبانان ایرانی است

سخنگوی ارتش گفت: نیروهای مسلح ایران در جنگ احتمالی آینده، با رویکرد آفندی، تجهیزات، تاکتیک‌ها و عرصه‌های جدیدتر را به کار خواهند گرفت و جنگ احتمالی آینده می‌تواند عرصه‌های جدیدی را دربر بگیرد.

 خسرو طالب‌زاده: فرهنگ دارد زیرزمینی می‌شود/ مشکلات ساختاری ما در حوزه فرهنگ، یک مسأله فرادولتی است/ دولت خاتمی موفق‌ترین دولت در ۵۰ سال گذشته است/ محصولات فرهنگی-هنری در رقابت با شبکه‌های اجتماعی ناتوان شده‌اند
۲۶ دقیقه قبل / سایت جماران

خسرو طالب‌زاده: فرهنگ دارد زیرزمینی می‌شود/ مشکلات ساختاری ما در حوزه فرهنگ، یک مسأله فرادولتی است/ دولت خاتمی موفق‌ترین دولت در ۵۰ سال گذشته است/ محصولات فرهنگی-هنری در رقابت با شبکه‌های اجتماعی ناتوان شده‌اند

خسرو طالب‌زاده بحران فرهنگی ایران را معلول یک نارسایی ساختاری و تقلیل «فرهنگ» به «تمدن» (تکنیک و ابزار) می‌داند که باعث شده دولت‌ها فارغ از گرایش سیاسی، با دخالت‌های مستقیم و ممیزی‌های شدید، زیست‌بوم فرهنگی را دوقطبی کرده و بخش بزرگی از تولیدات هنری را به سمت فضای «زیرزمینی» سوق دهند. او معتقد است جامعه که اکنون در فضایی دوگانه (سنتی و جهانی) زیست می‌کند، در مواجهه با ناتوانی مدیریت دولتی، به شکلی خودجوش بر محور مفهوم «زندگی» و «هویت ایرانی» بازتعریف شده است؛ بنابراین، برون‌رفت از این بن‌بست ناپایدار، نه از طریق بازتولید ساختارهای بروکراتیک، بلکه در گرو شجاعت در واسپاری امور صنفی به نهادهای مدنی و بازگشت به مبانی عمیق ادب و حکمت ایرانی-اسلامی نهفته است.

 پنجشنبه؛ شارژ کالابرگ خانوار‌های با کد ملی ۷، ۸ و ۹
۲۵ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

پنجشنبه؛ شارژ کالابرگ خانوار‌های با کد ملی ۷، ۸ و ۹

در حالی که شارژ کالابرگ خانوار‌های با کد ملی ۷، ۸ و ۹ در روز ۲۵ هر ماه انجام می‌شد، با تغییر زمانبندی و اختلاف ۱۰ روزه، کالابرگ مرداد این سه گروه فردا ۵ شهری...

 تهران علیه بنزین‌سوزی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهران علیه بنزین‌سوزی

توسعه حمل‌ونقل عمومی، عرضه ارزان‌تر کالاهای اساسی و اجرای طرح‌های تامین مسکن تا تلاش برای کاهش و بهینه‌سازی مصرف انرژی در پایتخت، ازجمله مواردی بود که روز گذشته شهردار تهران در صحن پارلمان شهری در قالب خدمت از آنها نام برد و از تعریف بسته جامع بهینه‌سازی مصرف در 10واحد شامل برق، بنزین و گاز خبر داد.



سایت برترینها

مجری خانم صداوسیما با کلاه پلیس جوگیر شد!

سایت اکوایران

فرید زکریا: این‌گونه قدرت‌های بزرگ دچار انحطاط می‌شوند

خلیج فارس بر سر دو راهی دردناک؛ پارادوکس ناخوشایند در برابر تحریم‌های تازه علیه تهران
سایت اکوایران

خلیج فارس بر سر دو راهی دردناک؛ پارادوکس ناخوشایند در برابر تحریم‌های تازه علیه تهران

اکوایران: شاید تصور شود که برای کشورهای خلیج فارس، کمپین فشار اقتصادی نسبت به دور دیگری از حملات ایالات متحده و اسرائیل علیه ایران ارجحیت داشته باشد، اما این استراتژی هم خطرات خاص خود را برای آن‌ها دارد،
سایت اکوایران

سیگنال مهم سفر مرموز رئیس سیا به روسیه؛ پای ایران در میان است یا اوکراین؟

تندرو‌ها کیستند و چه می‌خواهند؟
سایت رویداد‌ ۲۴

تندرو‌ها کیستند و چه می‌خواهند؟

تندروی در ایران دیگر قصه چند چهره جنجالی و چند شعار افراطی نیست؛ به شبکه‌ای از نهادها، منافع و سازوکارهای قدرت تبدیل شده است. اقلیتی سازمان‌یافته توانسته با در اختیار گرفتن گلوگاه‌های تصمیم‌گیری، نظارت و اجرا، هزینه تصمیم‌های خود را بر دوش اکثریتی بگذارد که نه در انتخاب آن‌ها نقشی دارد و نه در برابر نتایج عملکردشان می‌تواند پاسخ بخواهد. این گزارش به ریشه‌های شکل‌گیری این وضعیت و مسیری می‌پردازد که طی چهار دهه، تندروی را از یک گرایش سیاسی به بخشی از ساختار قدرت تبدیل کرده است.
نفت منطقه راه خود را پیدا کرد؛ چرا محموله‌های ایران معطل مانده؟
سایت رویداد‌ ۲۴

نفت منطقه راه خود را پیدا کرد؛ چرا محموله‌های ایران معطل مانده؟

داده‌های رصد نفتکش‌ها نشان می‌دهد بخش قابل توجهی از نفت ایران همچنان روی آب مانده و فاصله صادرات تهران با ماه‌های قبل افزایش یافته است. این درحالی است که کشور‌های دیگر منطقه مسیر‌های جایگزین خود را فعال کرده‌اند؛ از انتقال کشتی‌به‌کشتی در دریای عمان تا استفاده از بنادر خارج از محدوده تنگه.