قیمت طلا امروز




 سایت جماران / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

کاظم غریب‌آبادی: امنیت خزر یک مسئولیت منطقه‌ای است

کاظم غریب‌آبادی معاون حقوقی وزیر امور خارجه با تأکید بر اهمیت راهبردی و ژئوپلیتیکی دریای خزر گفت: امنیت حوزه خزر و ممنوعیت حضور نظامی کشورهای غیرساحلی مورد تأکید جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهای ساحلی است.
 کاظم غریب‌آبادی: امنیت خزر یک مسئولیت منطقه‌ای است
به گزارش جماران، «کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه ایران در همایش بزرگداشت روز ملی دریای خزر اظهار کرد: ۲۱ مرداد ماه روز خزر، که یادآور اهمیت این پهنه آبی و مسئولیت مشترک کشورهای ساحلی در قبال آن است، گرامی می‌داریم.

وی افزود: ۲۳ سال پیش در چنین روزی، پنج کشور ساحلی دریای خزر در تهران کنوانسیون چارچوب حفاظت از محیط زیست دریای خزر، معروف به کنوانسیون تهران، را به امضا رساندند و ۲۰ سال از اجرای آن می‌گذرد.

معاون حقوقی وزیر امور خارجه تصریح کرد: دریای خزر برای ایران و کشورهای ساحلی آن همواره فراتر از یک پهنه آبی بوده و خزر در طول تاریخ بخشی از جغرافیا، هویت و مناسبات ملت‌های پیرامون خود بوده و در شکل‌گیری روابط میان جوامع این منطقه نقش داشته است.

غریب‌آبادی ادامه داد: تحولات اخیر منطقه، به‌ویژه جنگ ۴۰ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران و پیامدهای آن، بار دیگر اهمیت ژئوپلیتیکی و راهبردی دریای خزر را بیش از پیش آشکار کرد و جایگاه این پهنه آبی را در محاسبات راهبردی کشورهای ساحلی و مناسبات منطقه‌ای برجسته ساخت.

وی گفت: کشورهای ساحلی خزر بیش از هر کشور دیگری از تحولات این دریا تأثیر می‌پذیرند و طبیعی است که مسئولیت اصلی در قبال امنیت، ثبات و آینده آن بر عهده آنها باشد.

معاون حقوقی وزیر امور خارجه تأکید کرد: امنیت خزر بیش از هر چیز یک مسئولیت منطقه‌ای و درون‌زاست و باید توسط کشورهای ساحلی و از طریق سازوکارهای مورد توافق آنها تأمین و حفظ شود.

غریب‌آبادی افزود: امنیت حوزه خزر و ممنوعیت حضور نظامی کشورهای غیرساحلی مورد تأکید جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهای ساحلی است.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های دریای خزر برای گسترش همکاری میان کشورهای ساحلی اظهار کرد: خزر حوزه‌ای است که به‌رغم تفاوت دیدگاه‌ها همچنان امکان گفت‌وگو و همکاری را میان پنج کشور ساحلی حفظ می‌کند.

معاون حقوقی وزیر امور خارجه گفت: به اعتقاد ما، خزر ظرفیت دارد که در کنار سایر ابعاد روابط پنج کشور، به یکی از عرصه‌های اعتمادسازی و همکاری منطقه‌ای تبدیل شود.

غریب‌آبادی با تأکید بر اهمیت حفاظت از محیط زیست دریای خزر اظهار کرد: در میان این مجموعه مؤلفه‌ها، حفاظت از محیط‌زیست خزر جایگاه ویژه‌ای دارد. حفاظت از محیط‌زیست خزر صرفاً یک دغدغه محیط‌زیستی نیست. اگر قرار است خزر همچنان پهنه‌ای زنده، قابل بهره‌برداری و برخوردار از ظرفیت‌های اقتصادی، اجتماعی و راهبردی باقی بماند، حفاظت از محیط زیست آن یک ضرورت اساسی است.

وی ادامه داد: تضعیف اکوسیستم خزر، کاهش منابع زنده، آلودگی، تغییرات اقلیمی و کاهش سطح آب می‌تواند به‌طور مستقیم بر زندگی جوامع ساحلی، فعالیت‌های اقتصادی، شیلات، حمل‌ونقل، بنادر و زیرساخت‌های ساحلی اثر بگذارد.

معاون حقوقی وزیر امور خارجه همچنین از میزبانی ایران برای برگزاری هفتمین کنفرانس اعضای کنوانسیون تهران خبر داد و گفت: با موافقت کشورهای ساحلی، زمینه برای برگزاری هفتمین کنفرانس اعضای کنوانسیون تهران در تهران فراهم شده و ان‌شاءالله در تاریخ اول مهر این اجلاس را با حضور مقامات عالی‌رتبه پنج کشور ساحلی برگزار خواهیم کرد.

غریب‌آبادی افزود: با توجه به زمان محدود تا برگزاری نشست، ضروری است از هم‌اکنون تمامی کشورهای ساحلی هماهنگی‌ها و تمهیدات لازم را برای برگزاری هرچه شایسته‌تر این اجلاس به عمل آورند.

وی تصریح کرد: حضور کشورهای ساحلی در تهران می‌تواند فرصتی برای گفت‌وگو درباره موضوعات مورد علاقه مشترک، تقویت تماس‌های دوجانبه و چندجانبه، تبادل دیدگاه‌ها و ایجاد زمینه برای تعامل سازنده‌تر در آینده باشد.

معاون حقوقی وزیر امور خارجه در پایان تأکید کرد: باید از این حضور برای تقویت دیپلماسی خزر استفاده کنیم.

 



 پیش‌بینی قیمت طلا شهریور ۱۴۰۵؛ طلا چقدر گران می‌شود؟

پیش‌بینی قیمت طلا شهریور ۱۴۰۵؛ طلا چقدر گران می‌شود؟

به گزارش فرکانس، بازار طلا در روزهای پایانی مرداد با قدرت بیشتری حرکت کرده است. رشد دلار در بازار داخلی از یک سو و جهش اونس جهانی از سوی دیگر، باعث شده طلای ۱۸ عیار به محدوده ۱۹.۵ میلیون تومان برسد. هم‌زمان اونس جهانی در معاملات اخیر حتی به نزدیکی ۴۵۰۰ دلار رسیده است. این [ ]

 جدول اعلامی قیمت جدید کارخانه راناپلاس+مردادماه ۱۴۰۵

جدول اعلامی قیمت جدید کارخانه راناپلاس+مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ ایران‌خودرو در ۲۷ خردادماه ۱۴۰۵ قیمت محصولات خود را بازنگری کرد و خانواده رانا نیز در فهرست جدید افزایش قیمت‌ها قرار گرفت. بررسی نرخ...

 اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

فشارهای مالی ناشی از توسعه شهری، بازسازی زیرساخت‌ها و محدودیت منابع درآمدی، شهرداری‌ها را به سمت استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی سوق داده است. درحالی‌که اوراق مشارکت شهری طی سال‌های گذشته به‌عنوان ابزار اصلی تامین مالی پروژه‌ها مورد استفاده قرار گرفته، وابستگی بازپرداخت آن به اعتبار عمومی شهرداری‌ها، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

 47درصد انگلیسی‌ها خواهان ممنوعیت یا محدودیت ورود اسرائیلی‌ها

47درصد انگلیسی‌ها خواهان ممنوعیت یا محدودیت ورود اسرائیلی‌ها

همزمان با تشدید نگرش‌های ضدمهاجرتی در انگلیس، اسرائیل به دومین کشور نامحبوب تبدیل شده و 47درصد انگلیسی‌ها خواهان ممنوعیت یا محدودیت ورود اسرائیلی‌ها هستند.

 تأمین کالاهای اساسی در اولویت تخصیص ارز دولت قرار دارد

تأمین کالاهای اساسی در اولویت تخصیص ارز دولت قرار دارد

آرمان امروز : قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اطمینان‌بخش بودن وضعیت ذخایر کالاهای اساسی کشور گفت: تأمین کالاهای اساسی در اولویت تخصیص ارز دولت قرار دارد. محمدصادق مفتح شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: خوشبختانه کشور از ذخایر بسیار قابل اطمینانی در حوزه کالاهای اساسی برخوردار است و در برخی اقلام، [ ]

 ۱۳ صیاد بندرلنگه‌ای در دریا مفقود شدند؛ پیگیری سرنوشت آنها از ۳ کشور

۱۳ صیاد بندرلنگه‌ای در دریا مفقود شدند؛ پیگیری سرنوشت آنها از ۳ کشور

اجتماعی رکنا، ۱۳ صیاد بندرلنگه‌ای که هفت روز پیش برای ماهیگیری راهی دریا شدند، همچنان مفقودند؛ در حالی که جست‌وجوهای فنی در حوالی جزیره سیری نتیجه‌ای نداشته، وزارت امور خارجه برای یافتن سرنخ از سرنوشت آنها با سفارتخانه‌های ایران در عمان، امارات و قطر مکاتبه کرده است.

 انفال و اصلاحات ساختاری در ایران

انفال و اصلاحات ساختاری در ایران

سرمقاله مورخ ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۵ نشریه دنیای اقتصاد با عنوان بازنگری در حکمرانی دارایی‌های عمومی به قلم آقای دکتر غلامرضا سلامی به درستی به اهمیت انفال در اقتصاد ایران پس از انقلاب اسلامی اشاره داشته و تبعات آن را در حوزه مالیه عمومی یاد‌آوری کرده، نهایتا لزوم ایجاد مالیه واحد و شفاف‌سازی و نظارت بر آن را نتیجه گرفته است.

 بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آخرین دیدار پیش‌فصل خود موفق شد در جام خوان گمپر ۲۰۲۶ با نتیجه ۲ بر یک از سد الاهلی مصر عبور کند و جام سنتی پیش‌فصل خود را مقابل هوادارانش در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ بالای سر ببرد. به گزارش فوتبالی،‌ این مسابقه چهارشنبه شب برگزار شد و در واقع آخرین محک جدی شاگردان هانسی فلیک پیش از آغاز فصل جدید لالیگا بود. بارسلونا شروع قدرتمندی داشت و در دقیقه ۲۹ به گل نخست رسید. حمزه عبدالکریم، مهاجم جوان مصری که سابقه حضور در الاهلی را دارد، موفق شد دروازه تیم سابقش را باز ک ...,جام خوان گامپر,بارسلونا,الاهلی مصر,پیشنهاد سردبیر,رافینیا,لامین یامال,هانسی فلیک