قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

ایران در فهرست جهانی پرکارترین مردمان قرار گرفت | انصاف نیوز

فرارو: مقایسه آمارهای سال ۲۰۲۴ نشان می‌دهد ایرانی‌ها به طور متوسط هفته‌ای ۴۶.۳ ساعت کار می‌کنند؛ رقمی که ایران را در میان ۱۷۰ کشور جهان در رتبه دهم قرار داده و افسانه کم‌کاری ایرانی‌ها را رد می‌کند.
 ایران در فهرست جهانی پرکارترین مردمان قرار گرفت |  انصاف نیوز

فرارو: مقایسه آمارهای سال ۲۰۲۴ نشان می‌دهد ایرانی‌ها به طور متوسط هفته‌ای ۴۶.۳ ساعت کار می‌کنند؛ رقمی که ایران را در میان ۱۷۰ کشور جهان در رتبه دهم قرار داده و افسانه کم‌کاری ایرانی‌ها را رد می‌کند.

براساس داده‌های سال۲۰۲۴، ایران از نظر میانگین ساعات کار هفتگی در میان ۱۰ کشور بالای این فهرست قرار دارد. البته در داده‌های منتشرشده درباره میانگین دقیق ایران اختلافی میان ۴۴٫۳ و ۴۶٫۳ ساعت دیده می‌شود.

در داخل کشور هم البرز رکورددار است؛ ۵۴ درصد شاغلان این استان بیش از ۴۹ ساعت در هفته کار می‌ کنند. پس از آن اردبیل، همدان و تهران قرار دارند.

انتهای پیام



۲ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

ماجرای کارت سفر برای همه یارانه بگیران و بازنشستگان و فرهنگیان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ کارت سفر برای همه یارانه بگیران و بازنشستگان و فرهنگیان  یکی از جدیدترین طرح‌هایی است که با هدف تسهیل سفرهای داخلی و کاهش فشار هزینه‌ها در دستور کار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قرار گرفته است.  کارت سفر  در حالی برای  یارانه‌بگیران، بازنشستگان و فرهنگیان  طراحی شده که امکان پرداخت اقساطی هزینه‌های سفر  بدون سود  و با اعتبار  بدون سقف  را برای متقاضیان فراهم می‌کند و  کارت سفر  با همکاری شبکه بانکی کشور در حال نهایی شدن است .  کارت سفر برای همه یارانه بگیران و بازنشستگان و فرهنگیان  اگرچه وعده‌های امیدوارکننده‌ای دارد، اما هنوز زمان دقیق صدور و نحوه ثبت‌نام آن به‌طور کامل اعلام نشده است و مسئولان مربوطه از عرضه آن تا  هفته آینده  یا  ماه آینده  خبر داده‌اند . اندیشه معاصر نوشت:   کارت سفر برای همه یارانه بگیران و بازنشستگان و فرهنگیان  در شرایطی مطرح شده که بسیاری از خانوارهای ایرانی به دلیل کاهش قدرت خرید، توانایی پرداخت یکجای هزینه‌های سفر را ندارند و  کارت سفر  می‌تواند به عنوان یک ابزار مالی جدید، زمینه‌ساز رونق گردشگری داخلی و افزایش نشاط اجتماعی شود . با این حال،  کارت سفر  با نقدهایی نیز همراه است و برخی کارشناسان معتقدند که مشکل اصلی مردم، نه کمبود ابزار مالی، بلکه کاهش قدرت خرید و تورم بالاست و  کارت سفر  ممکن است به جای حل مشکل، بار بدهی جدیدی بر دوش خانوارها بگذارد . در ادامه، جزئیات کامل  کارت سفر ، شرایط استفاده و آخرین اخبار مربوط به آن را بررسی می‌کنیم. کارت سفر چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

کارت سفر  یک کارت اعتباری است که با هدف تسهیل سفرهای داخلی و حمایت از صنعت گردشگری، با همکاری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و شبکه بانکی کشور طراحی شده است. بر اساس اعلام مدیرکل توسعه گردشگری داخلی،  کارت سفر  تا هفته آینده در اختیار مردم قرار می‌گیرد و متقاضیان می‌توانند هزینه‌های سفر خود را از طریق این کارت پرداخت کرده و مبلغ آن را در بلندمدت و به صورت  اقساطی تسویه  کنند .

ویژگی‌های اصلی کارت سفر:

پرداخت اقساطی بدون سود:  مهم‌ترین ویژگی  کارت سفر ، عدم تعلق سود به اعتبار تخصیص‌یافته است که می‌تواند جذابیت این طرح را برای متقاضیان افزایش دهد .

اعتبار بدون سقف:  اعتبار  کارت سفر  بر اساس سابقه بانکی و اعتبارسنجی افراد تعیین می‌شود و سقف مشخص و ثابتی برای همه متقاضیان در نظر گرفته نمی‌شود .

همکاری با بانک‌ها:  جلسات روزانه با بانک‌های مختلف برای تأمین منابع مالی طرح و طراحی سازوکار همکاری میان بانک‌ها، فعالان گردشگری و دارندگان کارت در حال برگزاری است . کارت سفر برای بازنشستگان و فرهنگیان

کارت سفر  به‌طور ویژه برای  بازنشستگان و فرهنگیان  نیز در نظر گرفته شده است. بر اساس اعلام مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری،  کارت سفر مخصوص بازنشستگان  تا ماه آینده صادر می‌شود و بازنشستگان می‌توانند از تسهیلات در نظر گرفته شده در قالب این کارت اعتباری از خدمات سفر بهره‌مند شوند .

تسهیلات سفر برای بازنشستگان:

کارت سفر ویژه بازنشستگان:  صندوق بازنشستگی کشوری با هدف تسهیل سفرهای بازنشستگان، کارت سفر اختصاصی را تا ماه آینده عرضه می‌کند .

استفاده از تسهیلات نیمه‌رایگان:  بازنشستگان صندوق مدیریت خدمات کشوری (کشوری) می‌توانند از کمک هزینه سفر یا وام سفر استفاده کرده و به سفرهای زیارتی و سیاحتی بروند. برای این منظور، ثبت‌نام از طریق سامانه  sabasrm.ir  انجام می‌شود . سفر رایگان بازنشستگان تأمین اجتماعی

علاوه بر  کارت سفر ،  بازنشستگان تأمین اجتماعی  نیز می‌توانند از تسهیلات  سفر کاملاً رایگان  به شهرهای زیارتی مانند مشهد، قم و شیراز استفاده کنند. این طرح که با عنوان «طرح کرامت» و همزمان با هفته تأمین اجتماعی آغاز شده، به بازنشستگان عضو کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی امکان می‌دهد تا به همراه خانواده خود، به‌صورت رایگان به سفر بروند .

شرایط استفاده از سفر رایگان تأمین اجتماعی:

متقاضی باید عضو کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی استان خود باشد.

تاریخ بازنشستگی یا ازکارافتادگی فرد متقاضی باید تا تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۲۹ باشد .

اولویت اعزام بر اساس تاریخ بازنشستگی و تاریخ ثبت‌نام تعیین می‌شود .

ثبت‌نام به صورت حضوری در کانون بازنشستگان استان یا اینترنتی در سایت کانون انجام می‌شود . جدول مقایسه تسهیلات سفر بازنشستگان عنوان بازنشستگان تأمین اجتماعی بازنشستگان کشوری نوع تسهیلات سفر کاملاً رایگان کارت سفر اعتباری و کمک هزینه سفر مقاصد مشهد، قم، شیراز مشهد، کیش، شمال طرح ویژه طرح کرامت کارت سفر صندوق بازنشستگی کشوری سامانه ثبت‌نام کانون بازنشستگان استان سامانه صبا ( sabasrm.ir )  و خاتم‌تور محدودیت سهمیه حداکثر یک بار در سال بسته به اعتبار کارت کارت سفر؛ راهکار جدید برای رونق گردشگری داخلی

طرح  کارت سفر  با هدف کاهش فشار مالی سفر بر خانواده‌ها و ایجاد شرایطی که افراد بیشتری بتوانند برنامه‌ریزی برای سفرهای داخلی داشته باشند، طراحی شده است. معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی با اشاره به تجربه موفق استان اصفهان که در آن با همکاری بانک‌ها، تسهیلاتی با نرخ سود ۴ درصد به گردشگران پرداخت می‌شد، اعلام کرده است که این طرح به‌صورت سراسری اجرا خواهد شد .

مزایای کارت سفر:

کاهش هزینه‌های سفر:  امکان پرداخت اقساطی هزینه‌های سفر بدون سود، به افزایش قدرت خرید خانوارها کمک می‌کند .

حمایت از کسب‌وکارهای گردشگری:  این طرح می‌تواند به افزایش ضریب اشغال مراکز اقامتی و رونق اقتصادی شهرهای گردشگرپذیر منجر شود .

افزایش سفرهای داخلی:  دسترسی آسان‌تر به اعتبار، امکان برنامه‌ریزی سفر را برای اقشار بیشتری فراهم می‌کند .

کارت سفر برای همه یارانه بگیران و بازنشستگان و فرهنگیان  به عنوان یکی از جدیدترین طرح‌های حمایتی دولت در حوزه گردشگری، امکان  پرداخت اقساطی هزینه‌های سفر بدون سود  را برای متقاضیان فراهم می‌کند.  کارت سفر  با همکاری شبکه بانکی کشور در حال نهایی شدن است و بر اساس اعلام مسئولان، تا  هفته آینده  در اختیار مردم قرار خواهد گرفت .

برای  بازنشستگان کشوری ،  کارت سفر  ویژه‌ای توسط صندوق بازنشستگی کشوری تا  ماه آینده  صادر می‌شود و  بازنشستگان تأمین اجتماعی  نیز می‌توانند از  سفرهای کاملاً رایگان  در قالب طرح کرامت استفاده کنند . با این حال،  کارت سفر  با نقدهایی نیز همراه است و کارشناسان معتقدند که این طرح اگرچه می‌تواند به عنوان یک راهکار موقت، تقاضای گردشگری را افزایش دهد، اما برای رونق پایدار، نیاز به کنترل تورم و افزایش قدرت خرید خانوارها وجود دارد .

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا ، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

  منبع : اندیشه معاصر


۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

ایران آنلاین:

  محمدرضا ظفرقندی صبح امروز جمعه در سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران، با بیان اینکه امروز کشور در شرایط سخت تاریخی قرار دارد، گفت: کشور در معرض بزرگ‌ترین حمله موشکی و هوایی تاریخ قرار گرفت که در طول تاریخ بی‌سابقه بود. رزمندگان، نیروهای نظامی و مردم رشادت کردند که باید قدردان آنها باشیم.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه کادر سلامت در این ایام سختی‌های بسیاری کشید، گفت: فداکاری‌های کادر سلامت و صحنه‌هایی که خلق کردند، باید ثبت شود. اینکه یک پرستار در زمان حمله سه بچه را در آغوش می‌گیرد یا اینکه بیمارستانی بمباران می‌شود و پرستاران بچه‌ها را از پنجره بیمارستان خارج کرده و در حیاط نگه می‌دارند، نمونه‌ای از این فداکاری‌ها است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه تیم ملی سلامت خوش درخشید و نقش‌آفرینی کرد، گفت: در آستانه روز پزشک هستیم و از همه آنها قدردانی می‌کنم؛ به‌خصوص در ایام جنگ و به‌ویژه در این جنگ که دشمنان هیچ‌یک از اصول انسانی و جنگی و سایر اصول را رعایت نکردند.

ظفرقندی گفت: ۶۶ هزار مجروح در این جنگ داشتیم، حدود ۷۰ بیمارستان آسیب دید و نزدیک به ۲۲۰ آمبولانس از بین رفت که همه اینها نشان‌دهنده وحشیگری دشمن است.

وی افزود: در شرایط فعلی «نه جنگ، نه صلح» باید به این سمت رفت که زحمات کشیده‌شده در راه یکی از بی‌نظیرترین تفاهم‌نامه‌ها و عزتمندترین تفاهم‌نامه‌هایی که در تاریخ ایران ثبت شده، مرکز ثقل جهت‌گیری‌های حاکمیت، نظام و دیپلماسی کشور باشد و اگر هر مسیری جز این طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند.

وزیر بهداشت بیان کرد: اکنون موضوع مهم، پساجنگ است. حرکت در مسیر گذشته همان نتایج گذشته را رقم می‌زند؛ باید تغییرات جدی صورت گیرد و آن اتفاقات افتاده جبران شود. اگر فردی مثل آقای خاتمی بیانیه می‌دهد و صحبت می‌کند، باید قدر آن را دانست و به آن توجه شود. این افراد سرمایه‌های کشور هستند و نباید این صحبت‌ها مورد توهین قرار گرفته و مطالب آنها به سخره گرفته شود؛ چراکه این اقدام ضد انسجام ملی است.

وی تأکید کرد: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از این بحران عبور کند. هر کسی که برای ایران قدمی برداشته، قلمی، هنری و سرودی داشته یا پرچمی برافراشته، شایسته تقدیر است. امروز فرصت مناسبی است که بزرگانی همچون آقای خاتمی، علیرغم همه بی‌مهری‌هایی که با آنها شد، مورد تکریم قرار گیرند. جای تعجب است که این مسیر و تکریم در جایگاه اصلی خود انجام نشود. اگر مسیر درست طی نشود و همچون قبل باشد، در آینده پساجنگ دچار مشکلات زیادی می‌شویم.

وی گفت: باید در رسانه، اگر کسی علیه فرد دیگری حرف می‌زند، فرصت دفاع داشته باشد و اصول اخلاقی و ادبی رعایت شود. خدا نیامرزد کسی را که در رسانه ملی علیه افراد حرف زد، «بگم‌بگم» راه انداخت و فرصت پاسخ را به رسانه ملی نداد. اگر این نقیصه جبران نشود، از همه کسانی که برای ایران تلاش کردند تکریم نشود و جذب حداکثری صورت نگیرد، قطعاً مسیر گذشته به نتیجه نمی‌رسد.

وی افزود: باید رفتارهای قبلی درس عبرت باشد و دیگر ردصلاحیت باعث نشود که افراد از خدمت کردن منع شوند.

ظفرقندی در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم نیازهای مردم را رفع کرده و معیشت آنها را بهبود دهیم و آرامش و شرایط عادی و قابل قبول را برای مردم فراهم کنیم. قطعا در این راستا حمایت احزاب و گروه‌ها و مردم، کارگشا و راهگشا خواهد بود.

انتهای پیام/


۳ ساعت قبل / سایت آوش

نزدیک به ۲۲۰ آمبولانس از بین رفت/ حدود ۷۰ بیمارستان آسیب دید

محمدرضا ظفرقندی صبح امروز جمعه در سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران، با بیان اینکه امروز کشور در شرایط سخت تاریخی قرار دارد، گفت: کشور در معرض بزرگ‌ترین حمله موشکی و هوایی تاریخ قرار گرفت که در طول تاریخ بی‌سابقه بود. رزمندگان، نیروهای نظامی و مردم رشادت کردند که باید قدردان آنها باشیم.

وی با بیان اینکه کادر سلامت در این ایام سختی‌های بسیاری کشید، گفت: فداکاری‌های کادر سلامت و صحنه‌هایی که خلق کردند، باید ثبت شود. اینکه یک پرستار در زمان حمله سه بچه را در آغوش می‌گیرد یا اینکه بیمارستانی بمباران می‌شود و پرستاران بچه‌ها را از پنجره بیمارستان خارج کرده و در حیاط نگه می‌دارند، نمونه‌ای از این فداکاری‌ها است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه تیم ملی سلامت خوش درخشید و نقش‌آفرینی کرد، گفت: در آستانه روز پزشک هستیم و از همه آنها قدردانی می‌کنم؛ به‌خصوص در ایام جنگ و به‌ویژه در این جنگ که دشمنان هیچ‌یک از اصول انسانی و جنگی و سایر اصول را رعایت نکردند.

ظفرقندی گفت: ۶۶ هزار مجروح در این جنگ داشتیم، حدود ۷۰ بیمارستان آسیب دید و نزدیک به ۲۲۰ آمبولانس از بین رفت که همه اینها نشان‌دهنده وحشیگری دشمن است.

وی افزود: در شرایط فعلی «نه جنگ، نه صلح» باید به این سمت رفت که زحمات کشیده‌شده در راه یکی از بی‌نظیرترین تفاهم‌نامه‌ها و عزتمندترین تفاهم‌نامه‌هایی که در تاریخ ایران ثبت شده، مرکز ثقل جهت‌گیری‌های حاکمیت، نظام و دیپلماسی کشور باشد و اگر هر مسیری جز این طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند.

وزیر بهداشت بیان کرد: اکنون موضوع مهم، پساجنگ است. حرکت در مسیر گذشته همان نتایج گذشته را رقم می‌زند؛ باید تغییرات جدی صورت گیرد و آن اتفاقات افتاده جبران شود. اگر فردی مثل آقای خاتمی بیانیه می‌دهد و صحبت می‌کند، باید قدر آن را دانست و به آن توجه شود. این افراد سرمایه‌های کشور هستند و نباید این صحبت‌ها مورد توهین قرار گرفته و مطالب آنها به سخره گرفته شود؛ چراکه این اقدام ضد انسجام ملی است.

وی تأکید کرد: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از این بحران عبور کند. هر کسی که برای ایران قدمی برداشته، قلمی، هنری و سرودی داشته یا پرچمی برافراشته، شایسته تقدیر است. امروز فرصت مناسبی است که بزرگانی همچون آقای خاتمی، علیرغم همه بی‌مهری‌هایی که با آنها شد، مورد تکریم قرار گیرند. جای تعجب است که این مسیر و تکریم در جایگاه اصلی خود انجام نشود. اگر مسیر درست طی نشود و همچون قبل باشد، در آینده پساجنگ دچار مشکلات زیادی می‌شویم.

وی گفت: باید در رسانه، اگر کسی علیه فرد دیگری حرف می‌زند، فرصت دفاع داشته باشد و اصول اخلاقی و ادبی رعایت شود. خدا نیامرزد کسی را که در رسانه ملی علیه افراد حرف زد، «بگم‌بگم» راه انداخت و فرصت پاسخ را به رسانه ملی نداد. اگر این نقیصه جبران نشود، از همه کسانی که برای ایران تلاش کردند تکریم نشود و جذب حداکثری صورت نگیرد، قطعاً مسیر گذشته به نتیجه نمی‌رسد.

وی افزود: باید رفتارهای قبلی درس عبرت باشد و دیگر ردصلاحیت باعث نشود که افراد از خدمت کردن منع شوند.

ظفرقندی در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم نیازهای مردم را رفع کرده و معیشت آنها را بهبود دهیم و آرامش و شرایط عادی و قابل قبول را برای مردم فراهم کنیم. قطعا در این راستا حمایت احزاب و گروه‌ها و مردم، کارگشا و راهگشا خواهد بود.




 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۲ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.

 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز
۲۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت:

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود
۷ ساعت قبل / سایت رکنا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود

رکنا:رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محورهای چالوس، هراز و فشم در روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه خبر داد.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۱۷ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.

 انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم
۲۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...