قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

تراژدی لامِرد و ضرورت ثبت «روز جهانی مبارزه با سلاح‌های نامتعارف» در تقویم بین‌المللی | انصاف نیوز

استاد تاریخ اسلام دانشگاه، نویسنده و پژوهشگر تاریخ، هنر و رسانه بر ضرورت پیگیری ثبت «روز جهانی مبارزه با سلاح‌های نامتعارف کشتارجمعی» در تقویم بین‌المللی تأکید کرد.
 تراژدی لامِرد و ضرورت ثبت «روز جهانی مبارزه با سلاح‌های نامتعارف» در تقویم بین‌المللی |  انصاف نیوز

استاد تاریخ اسلام دانشگاه، نویسنده و پژوهشگر تاریخ، هنر و رسانه بر ضرورت پیگیری ثبت «روز جهانی مبارزه با سلاح‌های نامتعارف کشتارجمعی» در تقویم بین‌المللی تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، سیدابوالحسن عمرانی، با تاکید بر ضرورت پیگیری این طرح گفت: تلاش برای ثبت این مناسبت در تقویم بین‌المللی یکی از راهکارهای افشاگری جنایت آمریکا در حمله بی‌سابقه به‌وسیله جنگ افزارهای جدید و نامتعارف به غیر نظامیان در ایران، اقدام بایسته برای محکومیت عملی دولت تروریست ایالات متحده به‌وسیله جامعه جهانی و منع تولید و گسترش این تسلیحات به‌وسیله سازمان‌های بین‌المللی محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه استکبار پیوسته در تلاش و تاکید بر موجه جلوه دادن جنایات خود بوده است، افزود: در جنایت اخیر آمریکا و پس از موفقیت‌آمیز بودن حمله به‌وسیله موشک‌های prsm به لامرد فارس و کشتار غیر نظامیان، گزارش‌ها حاکی از چهار برابر کردن تولید این موشک نامتعارف به‌وسیله ایالات متحده بوده و این زنگ خطری برای همه کشورها محسوب می‌شود که باید جامعه جهانی در پی اقدام عملی پیشگیرانه با آن برآید.

این پژوهشگر تاریخ، در ادامه هنر و رسانه با یادآوری اینکه بازتاب رسانه‌ای به‌تنهایی نمی‌تواند جایگزین پیگیری حقوقی و ثبت رسمی این رخداد در مجامع بین‌المللی شود، تاکید کرد: در چنین شرایطی، ثبت بین‌المللی «روز جهانی مبارزه با سلاح‌های نامتعارف کشتارجمعی» می‌تواند اقدامی فراتر از یک نامگذاری نمادین باشد. این پیشنهاد در واقع تلاشی برای تبدیل یک حادثه دردناک به بستری برای آگاهی‌بخشی جهانی، مستندسازی حقوقی و ایجاد حساسیت بین‌المللی نسبت به توسعه و به‌کارگیری تسلیحاتی است که آثار آنها متوجه غیرنظامیان می‌شود.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: نامگذاری یک روز جهانی، در ادبیات سازمان‌های بین‌المللی، صرفاً ثبت یک مناسبت در تقویم نیست؛ بلکه زمینه‌ای برای تولید ادبیات حقوقی، برگزاری نشست‌های تخصصی، انجام پژوهش‌های علمی، ارائه گزارش‌های سالانه و مطالبه‌گری مستمر از دولت‌ها و نهادهای مسئول فراهم می‌آورد.

عمرانی یادآور شد: با عنایت به اینکه طرح یادشده به انضمام برخی اسناد و دلایل توجیهی به مراجع ذیربط ارسال شده است، رایزنی با حوزه‌های مختلف جهت پیگیری ثبت این مناسبت در دست اقدام قرار دارد و امید است نتیجه مطلوب حاصل شده و این ابتکار بتواند گامی مؤثر در جهت تقویت مسئولیت‌پذیری جهانی، پیشگیری از تکرار حوادث مشابه و حمایت از قربانیان این‌گونه تسلیحات باشد.

به گزارش ایسنا، موشک‌های مورد استفاده امریکا در روز نخست جنگ رمضان(۲۸فوریه ۲۰۲۶) در حمله به لامرد فارس، باشیوه‌ای نامتعارف، پیش از برخورد به هدف در هوا منفجر و بنابر اظهار نظر کارشناسان و تحلیلگران حوزه نظامی هریک ۱۸۰ هزار گلوله تنگستن در زاویه ۳۶۰ درجه پرتاب می‌کند. این موشک‌ها که برای نخستین بار به‌صورت عملیاتی آزمایش شد، باعث کشته و مجروح شدن جمع زیادی از شهروندان غیرنظامی در عرض چند ثانیه شد.

انتهای پیام



۳ ساعت قبل / سایت اینتیتر

وضعیت هوای فردا فارس جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا شیراز در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی شیراز

به گزارش اینتیتر،  بر اساس گزارش دمای بیشینه ایستگاه‌های هواشناسی استان فارس، روز دوشنبه ۲۶ مردادماه، میانگین دمای بیشینه در ۴۰ ایستگاه استان به ۴۰.۸ درجه سانتی‌گراد رسید.

بر اساس این گزارش، ایستگاه لامرد-فرودگاه با ثبت دمای ۴۸.۵ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین نقطه فارس بود و پس از آن، افزَر با ۴۷.۶، مُهر با ۴۷.۲ و قیروکارزین با ۴۶.۸ درجه سانتی‌گراد در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین دمای هوا در خنج ۴۶.۷، جویُم ۴۶.۲، فراشبند ۴۵.۸، فیروزآباد و کازرون ۴۵.۶، نورآباد ممسنی ۴۵.۲ و لار ۴۵ درجه سانتی‌گراد گزارش شده است.

در شهرستان شیراز نیز دمای بیشینه ۴۰ درجه سانتی‌گراد ثبت شد.

دمای هوا در اقلید ۳۲.۳ و دشت نمدان ۳۲.۱ درجه سانتی‌گراد بوده که دشت نمدان کمترین دمای بیشینه ثبت‌شده در میان ایستگاه‌های استان را به خود اختصاص داده است.

بر اساس این گزارش، دمای بیشینه در برخی دیگر از مناطق استان از جمله فسا ۴۱.۵، فیروزآباد ۴۱.۲، حسن‌آباد داراب ۴۲.۴، سلامت‌آباد ۴۲.۲، جهرم ۴۳.۵ و گراش ۴۳.۳ درجه سانتی‌گراد ثبت شده است.

ادامه استقرار هوای گرم در استان فارس، ضرورت توجه شهروندان به توصیه‌های مربوط به مدیریت مصرف انرژی و پیشگیری از پیامدهای ناشی از گرما را دوچندان کرده است.


۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

برگزاری مراسم چهلم رهبر شهید انقلاب در شیراز

نورنیوز-گروه اجتماعی: همزمان با سراسر کشور، مراسم سوگواری شهادت امام حسن عسکری (ع) و بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید بیت ایشان، شامگاه پنجشنبه با حضور پرشور مردم و مسئولان در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ(ع) برگزار شد. این مراسم با حضور اقشار و گروه‌های مختلف مردم و مسئولان در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) برگزار شد و حاضران در سوگ شهادت امام حسن عسکری (ع) و در بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید بیت ایشان به عزاداری و سوگواری پرداختند.

حسینعلی امیری استاندار فارس، آیت‌الله سیدعلی‌اصغر دستغیب رئیس جامعه روحانیت شیراز، حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری تولیت حرم مطهر شاهچراغ (ع)، سردار یدالله بوعلی فرمانده سپاه فجر فارس، سید احمد احمدی‌زاده معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و مسعود گودرزی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، علاءالدین کراماتی فرماندار شیراز، میرحاجی دادستان مرکز استان و جمعی دیگر از مسئولان در این مراسم حضور داشتند.

همچنین مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید بیت ایشان در تجمع‌های شبانه مردم شیراز و شهرستان های استان نیز برگزار شد و یاد و خاطره آن رهبر شهید و اعضای شهید بیت ایشان در این تجمع‌ها گرامی داشته شد.


۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پلیس: دستگیری عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند در فارس

رویداد۲۴|  فرمانده انتظامی جهرم (فارس) از شناسایی و دستگیری فردی خبر داد که با استفاده از حساب‌های کاربری در اینستاگرام،تصاویرو اطلاعات نادرست از شهروندان این شهرستان رابرای شبکه‌های معاند ارسال می‌کرد.

 

به گزارش مهر، سرهنگ علی‌اصغر محمدپور از شناسایی و دستگیری یک عنصر نفوذی مرتبط با شبکه‌های معاند و بیگانه در شهرستان جهرم خبر داد و گفت: در پی رصد مستمر فضای مجازی، کارشناسان پلیس متوجه فعالیت فردی شدند که با استفاده از دو حساب کاربری در شبکه اجتماعی اینستاگرام، اقدام به ارسال تصاویر و اطلاعات نادرست درباره تعدادی از شهروندان سرشناس جهرمی برای شبکه‌های معاند می‌کرد.

 

فرمانده انتظامی شهرستان جهرم افزود: این فرد با هدف تخریب چهره و اعتبار اجتماعی افراد مورد اشاره اقدام به انتشار و ارسال محتوا می‌کرد که موضوع بلافاصله در دستور کار کارشناسان پلیس قرار گرفت.

سرهنگ محمدپور ادامه داد: با انجام اقدامات اطلاعاتی و تخصصی و هماهنگی با مقام قضائی، هویت متهم شناسایی و وی در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.

 

وی با اشاره به اقرار صریح متهم نسبت به بزه انتسابی گفت: پس از تکمیل پرونده و جمع‌آوری مستندات کافی، متهم برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی و با صدور قرار مناسب روانه زندان شد.

 

فرمانده انتظامی شهرستان جهرم در پایان بر عزم جدی پلیس برای مقابله با اقدامات تهدیدکننده امنیت روانی جامعه تأکید کرد و از شهروندان خواست هرگونه فعالیت مشکوک در فضای مجازی را در اسرع وقت به مراجع انتظامی گزارش دهند.




 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در استان بوشهر
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در استان بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.

 سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان
۱۰ ساعت قبل / سایت رکنا

سه کشته در تصادف مشکوک جاده‌ی بلخ-سمنگان افغانستان

در پی وقوع یک حادثه جاده‌ای در جاده بلخ-سمنگان در شمال افغانستان دست کم سه نفر جان باختند. علت دقیق تصادف هنوز مشخص نیست و مسئولین در حال بررسی هستند.

 آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان
۱۳ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

قیمت دلار در معاملات امروز (پنجشنبه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان باقی ماند.

 کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد. آنچه مطرح و تصویب شده، موضوع کشت شقایق الیفرا برای تأمین نیازمندی‌های مختلف کشور است.

 فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی
۱۰ ساعت قبل / سایت عصر خبر

فراخوان شرکای اجتماعی برای احیای شورای عالی رفاه و اصلاح ساختار حکمرانی تامین اجتماعی

دبیر و عضو هیأت‌مدیره کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایی استان تهران خواستار تشکیل «کارگروه احیای شورای عالی رفاه و تأمین اجتماعی و اصلاح ساختار حکمرانی سازمان