قیمت طلا امروز




 سایت انصاف نیوز / ۲ ساعت قبل

تجاهل می‌فرمایید احمدآقا؛ مساله «منابع» نیست، رویکردهای «تخصیص منابع» است | علی نیلی | انصاف نیوز

علی نیلی، انصاف نیوز:
 تجاهل می‌فرمایید احمدآقا؛ مساله «منابع» نیست، رویکردهای «تخصیص منابع» است | علی نیلی |  انصاف نیوز

علی نیلی، انصاف نیوز:

احمدآقای زیدآبادی در یکی از آخرین نوشته‌های کانال تلگرامی‌اش با عنوان «فرمول جادویی دکتر راغفر!» به طعنه مواضع این اقتصاددان «و هم‌فکرانش» را نقد کرده است.

به عنوان روزنامه‌نگاری نه‌چندان تازه‌کار در حوزه اقتصاد، نکاتی به نظرم رسید که عرض می‌کنم.

از عجایب این دوره‌ی تاریخ ایران یکی هم این است ظاهرا برای هیچ‌کس نه «ادب نقد» و نه «ابزار نقد» اهمیتی ندارد و هر نظر ناخوش‌آیندی را می‌توان به طعنه و متلک و پوزخند نقد کرد، بدون کوچک‌ترین صلاحیت تخصصی و قرابت تجربی.

ظاهرا دیده‌شدن به اولویت نخست همه صاحبان صدا و تریبون تبدیل شده است؛ نمونه روشن و تاسف‌بار این ادعا، جدال‌های اخیر است بر سر مرحوم علی شریعتی در هر دو اردوگاه موافق و مخالف.

به این اعتبار، شاید نشود بر احمدآقای زیدآبادی خرده گرفت؛ وقتی خدایگان اندیشه و روشنفکری این مملکت عنان قلم از کف می‌دهند، بر دیگران حرجی نیست.

غیر از گزندگی زبان که سکه رایج نقد و نظر این روزهاست، اظهارنظر بدون داشتن اهلیت حرفه‌ای و صلاحیت تخصصی نیز عمومیت یافته است.

بهترین نمونه‌اش برنامه تلویزیونی با مسمای «به وقت ایران» است که خوب ثابت می‌کند در این مقطع از تاریخ این سرزمین، دو سه مجری خود کارشناس‌پندار به راحتی آب خوردن می‌توانند درباره همه چیز اظهار فضل کنند؛ از اقتصادسیاسی انرژی در جهان تا تحولات دکترین امنیتی متحدان امریکا را می‌شناسند، ظرایف اظهار نظر رهبران جهان را می‌دانند، از پشت‌پرده‌های سیاست ترکیه و سوریه و قطر و پاکستان و عراق مطلع‌اند، برای مسئولان دیپلماسی و میدان تعیین تکلیف می‌کنند، به اشخاص و احزاب مدال وفاداری می‌دهند، یکی را از قطار انقلاب پیاده می‌کنند و…

وقتی می‌شود به مخاطبان رسانه ملی این حجم رطب و یابس خوراند، دیگران چرا باید نگران باشند که مواضع‌شان باید به حوزه مطالعه یا تجربه‌شان «ربط» داشته باشد؟

آقای زیدآبادی نوشته است: «هنگامی که یک شهروند عادی یا تحصیل‌کرده هشدارهای توقف‌ناپذیر امثال آقای راغفر را می‌شنود، انتظار دارد که راه‌حلی هم برای مهار فقر از زبان آنها مطرح شود. البته این افراد مدعی ارائه راه‌حل هم هستند. راه‌حل‌شان اما چیست؟ کنترل نقدینگی و تورم، تقویت پول ملی از طریق کاهش ارزش دلار به ۲۰ هزار تومان، ادامه توزیع …



 قیمت خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول
۲ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول

قیمت متوسط بازار آزاد و قیمت نمایندگی خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ را در جدول زیر مشاهده نمایید.

 قیمت دلار در بازار آزاد امروز یکشنبه 1 شهریور 1405 + جدول
۳۰ دقیقه قبل / سایت شهر بورس

قیمت دلار در بازار آزاد امروز یکشنبه 1 شهریور 1405 + جدول

قیمت دلار، یورو، پوند، درهم و سایر ارزها امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ را در جدول بازار آزاد، به تومان مشاهده کنید.

 قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار در بازار آزاد چند شد؟
۴۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار در بازار آزاد چند شد؟

قیمت دلار امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 قیمت ارز؛ دلار و یورو امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول بازار آزاد
۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

قیمت ارز؛ دلار و یورو امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ + جدول بازار آزاد

قیمت دلار در بازار آزاد امروز با قیمت فروش ۱۹۴,۵۰۰ تومان و قیمت خرید ۱۹۲,۵۵۰ تومان معامله می‌شود که نسبت به روز گذشته تغییری نداشته است . قیمت یورو نیز با قیمت فروش ۲۲۷,۲۰۰ تومان و قیمت خرید ۲۲۴,۹۰۰ تومان در بازار تهران عرضه می‌شود که نسبت به دیروز ثابت بوده است . 

 قیمت طلا امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵؛ صعود طلا و سکه در نخستین روز شهریور
۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

قیمت طلا امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵؛ صعود طلا و سکه در نخستین روز شهریور

قیمت طلا در نخستین روز شهریور ۱۴۰۵ با رشد قابل‌توجهی همراه شده است و قیمت طلای ۱۸ عیار با افزایش بیش از ۵۰۰ هزار تومانی نسبت به روز گذشته، به کانال ۲۱ میلیون و ۴۶۸ هزار تومان رسیده است. این افزایش در حالی رخ داده که قیمت اونس جهانی طلا با رشد چشمگیر به محدوده ۴,۶۰۰ دلار صعود کرده و نرخ دلار نیز در بازار آزاد با افزایش به ۱۹۲ هزار و ۷۰۰ تومان رسیده است.



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.