قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

فعالیت رسمی مرز چیلات از ۲۸ صفر آغاز می‌شود

سخنگوی دولت از آغاز رسمی فعالیت مرز چیلات از ۲۸ صفر خبر داد و گفت: با تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز و هماهنگی‌های انجام‌شده، این گذرگاه مرزی پس از حدود دو دهه،...
 فعالیت رسمی مرز چیلات از ۲۸ صفر آغاز می‌شود

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ فاطمه مهاجرانی روز دوشنبه در جریان سفر به استان ایلام و بازدید از مرز چیلات دهلران، هدف از این سفر را ارزیابی روند خدمات‌رسانی به زائران اربعین، بررسی ظرفیت‌های مرزی و پیگیری آخرین وضعیت آماده‌سازی مرز چیلات عنوان کرد.

وی با تسلیت ایام اربعین حسینی و قدردانی از تلاش‌های مجموعه مدیریتی استان، اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده و همکاری دستگاه‌های مسئول، امیدواریم مرز چیلات پس از حدود دو دهه، از ۲۸ صفر فعالیت خود را برای تردد زائران آغاز کند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه راه‌اندازی این گذرگاه می‌تواند بخشی از بار ترافیکی مرز مهران را کاهش دهد، افزود: بهره‌برداری از ظرفیت‌های مرز چیلات ضمن تسهیل سفر زائران، امکان توزیع متوازن‌تر تردد‌ها را فراهم می‌کند و دسترسی زائران استان‌های مرکزی و مناطق همجوار به عتبات عالیات را نیز بهبود خواهد بخشید.

مهاجرانی توسعه زیرساخت‌های مرزی را از اولویت‌های دولت برشمرد و گفت: تکمیل مسیر‌های دسترسی، ایجاد امکانات رفاهی و خدماتی و تقویت زیرساخت‌های مورد نیاز این گذرگاه با همکاری استانداری ایلام و دستگاه‌های اجرایی در حال انجام است تا چیلات علاوه بر ایفای نقش در ایام اربعین، به بستری برای توسعه مبادلات اقتصادی و تجاری نیز تبدیل شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی اربعین، بر ضرورت بهره‌گیری از این رویداد برای معرفی توانمندی‌های بومی استان تأکید کرد و گفت: اربعین تنها یک رویداد مذهبی نیست، بلکه فرصت ارزشمندی برای رونق اقتصاد محلی، حمایت از تولیدکنندگان و معرفی صنایع‌دستی استان ایلام به زائران داخلی و خارجی است.

سخنگوی دولت با اشاره به برپایی ۱۵۰ غرفه صنایع‌دستی در هفت شهرستان استان، این اقدام را گامی مؤثر در معرفی هنر‌های بومی و حمایت از فعالان این حوزه دانست و افزود: ایجاد بازارچه‌های دائمی در مسیر‌های پرتردد زائران می‌تواند به توسعه پایدار کسب‌وکار‌های محلی و افزایش درآمد صنعتگران کمک کند.

مهاجرانی با بیان اینکه حدود ۳۰ هزار هنرمند در ۳۳ رشته صنایع‌دستی در استان ایلام فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: حمایت از این ظرفیت می‌تواند نقش مهمی در ایجاد اشتغال، رونق تولید و تقویت اقتصاد استان ایفا کند.

وی یادآور شد: فروش صنایع‌دستی استان ایلام در اربعین سال گذشته به بیش از ۸ میلیارد تومان رسید و آمار نهایی میزان فروش محصولات در اربعین امسال نیز پس از پایان این مراسم به‌صورت رسمی اعلام خواهد شد.



۴ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پورجمشیدیان: بیش از 3.5 میلیون ایرانی در اربعین امسال شرکت کردند

نورنیوز- گروه اجتماعی:   علی‌اکبر پورجمشیدیان قائم‌مقام وزیر کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین، امروز جمعه ۳۰ مرداد در سومین آیین ملی «شکراً للحسین و بیعة للمهدی» که در پاسداشت احیاگر اربعین در عصر حاضر، حضرت آیت الله شهید امام خامنه‌ای و تکریم خادمان اربعین در شبستان بقیع آستان مقدس مسجد جمکران برگزار شد، با بیان اینکه اربعین امسال از باشکوه‌ترین و ایمن‌ترین مراسم سال‌های اخیر بود، اظهار کرد: با وجود گرمای شدید هوا و افزایش حجم تردد زائران، با همکاری دستگاه‌های اجرایی، امدادی و دولت‌های ایران و عراق، مراسم با کمترین حادثه برگزار شد.

وی افزود: میزان فوتی‌های ناشی از حوادث جاده‌ای و همچنین فوتی‌های عادی در اربعین امسال نسبت به سال‌های گذشته حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش داشت. رئیس ستاد مرکزی اربعین با اشاره به بهبود روند تردد مرزی گفت: در سال‌های گذشته زائران گاهی بیش از ۱۰ ساعت و حتی یک روز در مرزها معطل می‌شدند، اما امسال با رفع نواقص و هماهنگی دستگاه‌ها، فرآیند ورود و خروج زائران با سرعت بسیار بیشتری انجام شد.

پورجمشیدیان با تأکید بر مردمی بودن اربعین تصریح کرد: تلاش کردیم میزبانی را از مردم عراق نگیریم و دولت تنها در بخش‌هایی که از توان مردم خارج است، مانند تأمین زیرساخت‌های آب و برق، امداد و نجات و نیازهای اساسی ورود کند.

وی با اشاره به فعالیت مواکب گفت: بیش از ۳ هزار موکب شناسنامه‌دار در ایام اربعین در ایران، مرزها و عراق فعالیت داشتند و در کنار آنها هزاران موکب مردمی نیز به صورت خودجوش به زائران خدمت‌رسانی کردند.

قائم‌مقام وزیر کشور، اربعین را حرکتی فرهنگی دانست و گفت: هرچه مشکلات زیرساختی و اجرایی کاهش یابد، فرصت بیشتری برای تقویت ابعاد فرهنگی این اجتماع عظیم فراهم می‌شود و باید ظرفیت فرهنگی اربعین بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به آمار حضور زائران در عراق اظهار کرد: امسال بیش از ۲۰ میلیون نفر در مراسم اربعین در کربلای معلی و نجف اشرف حضور یافتند که سهم ایران حدود ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بود.

پورجمشیدیان گفت: با احتساب زائرانی که در دهه نخست محرم به عراق مشرف شدند، تعداد زائران ایرانی در این بازه از ۴ میلیون نفر فراتر رفت.

رئیس ستاد مرکزی اربعین در پایان از همه دستگاه‌های اجرایی، امدادی، فرهنگی، حمل‌ونقل، مواکب و مردم که در برگزاری این اجتماع عظیم نقش داشتند، قدردانی کرد.




 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۱۶ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...

 بدترین ال‌نینوی قرن در راه است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بدترین ال‌نینوی قرن در راه است

سرویس هواشناسی ملی بریتانیا روز جمعه ۳۰ مرداد پیش‌بینی کرد که الگوی آب‌وهوایی ال‌نینو در سال جاری بدترین مورد در بیش از یک قرن اخیر خواهد بود و دمای سطح دریا را به سطحی «بی‌سابقه» خواهد رساند.

 تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت

آرمان امروز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنانی با تأکید بر جایگاه انسان و اهمیت علم، آگاهی و تلاش، بر این نکته تأکید کرد که جنسیت نباید معیاری برای سنجش توانمندی‌های انسانی باشد. او با استناد به مفاهیم قرآنی، تلاش و همت انسان را فارغ از زن یا مرد بودن، عامل اصلی رشد، شکوفایی استعدادها و [ ]

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.