
به گزارش تابناک به نقل از سایت جنایی، حکم قصاص قاتل امام جماعت مسجد پونک پس از تایید دیوان عالی کشور به اجرای احکام دادسرای جنایی رسید.
پرونده مرد داروسازی که مهرماه سال ۱۴۰۴ با حمله به امام جماعت موقت مسجد بقیهالله اعظم محله پونک تهران، او را به قتل رسانده بود، پس از تایید حکم قصاص در دیوان عالی کشور، برای اجرای حکم به شعبه چهارم اجرای احکام دادسرای امور جنایی تهران ارسال شد.
این پرونده مربوط به حادثهای است که ظهر پنجشنبه دهم مهرماه سال ۱۴۰۴ در مسجد بقیهالله اعظم محله پونک رخ داد. آن روز حجتالاسلام ولیالله حیدری، به جای امام جماعت اصلی مسجد که به سفر رفته بود، نماز ظهر و عصر را اقامه کرد و پس از پایان نماز مشغول خواندن دعا بود که ناگهان مردی میانسال به او نزدیک شد.
بر اساس تحقیقات انجامشده، متهم که دو قبضه چاقو را داخل یک پوشه پلاستیکی مخفی کرده بود، ناگهان چاقوها را بیرون کشید و چندین ضربه به امام جماعت وارد کرد. این حمله در برابر چشم نمازگزاران رخ داد.
متهم پس از این حمله قصد فرار داشت، اما تعدادی از حاضران که شاهد حادثه بودند، او را تعقیب کردند. همزمان متهم در مسیر خروجی مسجد با چرخاندن چاقوها تلاش کرد مانع نزدیک شدن مردم شود، اما در نهایت زمینگیر و تحویل ماموران کلانتری ۱۴۰ باغفیض شد.
همزمان با بازداشت متهم، امدادگران اورژانس به محل رسیدند و امام جماعت ۶۹ ساله را که به شدت مجروح شده بود به بیمارستان منتقل کردند، اما تلاش پزشکان برای نجات جان او نتیجهای نداشت و ساعتی بعد خبر فوت وی اعلام شد.
با اعلام مرگ این روحانی، بازپرس کشیک قتل به همراه تیم بررسی صحنه جرم و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران در محل حاضر شدند و تحقیقات جنایی آغاز شد.
بررسیهای اولیه نشان داد متهم پیش از این سابقه حضور در مسجد را نداشت و هیچیک از نمازگزاران یا اهالی محل او را نمیشناختند. همین موضوع احتمال وجود اختلاف قبلی قاتل و مقتول را از همان ابتدا رد کرد.
در ادامه تحقیقات مشخص شد متهم مردی ۴۰ ساله با مدرک دکترای داروسازی است که سالها در یکی از مراکز درمانی غرب تهران فعالیت میکرد، اما مدتی قبل از حادثه از محل کار خود اخراج شده بود.
کارآگاهان همزمان با تحقیقات میدانی، شاهدان حادثه را هم مورد بازجویی قرار دادند.
یکی …




