قیمت طلا امروز




 سایت تابناک / ۳ ساعت قبل

انحلال دانشگاه پیام نور منتفی شد‌

وزیر علوم با اعلام تداوم فعالیت دانشگاه پیام نور گفت: من و رئیس‌جمهور از حامیان حفظ ‌دانشگاه پیام نور هستیم.
 انحلال دانشگاه پیام نور منتفی شد‌

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم؛ حسین سیمایی صراف در آیین افتتاح ساختمان اداری دانشگاه پیام نور استان سمنان، دانشگاه پیام نور را از دستاورد‌های مهم کشور در مسیر توسعه آموزش عالی و تحقق عدالت آموزشی دانست و بر ضرورت حفظ و ارتقای کیفیت این دانشگاه تأکید کرد.

وی با اشاره به فلسفه شکل‌گیری دانشگاه پیام نور بیان کرد: این دانشگاه با هدفی ارزشمند و در چارچوب گسترش دسترسی عمومی به آموزش عالی تأسیس شد و توانست فرصت تحصیل را از انحصار کلانشهر‌ها و مناطق برخوردار خارج کند و در اختیار طیف گسترده‌تری از مردم قرار دهد.

سیمایی صراف افزود: دانشگاه پیام نور آموزش عالی را با هزینه‌ای مناسب در دسترس مردم قرار داده و این دستاورد از آن جهت اهمیت دارد که توسعه پایدار کشور بدون برخورداری از نیروی انسانی فرهیخته، توانمند و متعالی امکان‌پذیر نیست.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به جایگاه آموزش و فرهنگ در شکل‌گیری انقلاب اسلامی تصریح کرد: انقلاب اسلامی ماهیتی فرهنگی داشت و فرهنگ در متن این حرکت بزرگ قرار گرفت؛ از این رو گسترش آموزش عالی و فراهم کردن امکان تحصیل برای اقشار مختلف جامعه را باید از خدمات مهم انقلاب و جمهوری اسلامی ایران دانست.

وی حفظ کیفیت آموزشی را شرط اساسی تداوم فعالیت دانشگاه پیام نور عنوان کرد و گفت: اگر دانشگاه پیام نور می‌خواهد در نظام آموزش عالی کشور به فعالیت خود ادامه دهد، باید کیفیت آموزشی خود را حفظ و تقویت کند، چرا که امروز نقد‌ها و پرسش‌های مختلفی درباره این دانشگاه مطرح است و بهترین پاسخ به این نقدها، اثبات توانمندی و کیفیت آن در عمل است.

سیمایی صراف فناوری‌های نوین آموزشی را یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های پیش روی دانشگاه پیام نور دانست و اظهار داشت: فناوری‌های جدید آموزشی می‌تواند امکان توسعه آموزش عالی را به شکل گسترده‌ای فراهم کند و به دانشجویانی که در مناطق دور از مراکز علمی بزرگ کشور زندگی می‌کنند، این فرصت را بدهد که از دانش و تجربه استادان برجسته، حتی استادانی که در تهران حضور دارند، بهره‌مند شوند.

وی با تأکید بر اینکه …



 دانشگاه پیام نور منحل می‌شود؟
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

دانشگاه پیام نور منحل می‌شود؟

وزیر علوم با اعلام تداوم فعالیت دانشگاه پیام نور گفت: من و رئیس‌جمهور از حامیان حفظ دانشگاه پیام نور هستیم.

 وضعیت برگزاری کلاس‌های دانشگاهی در سال تحصیلی جدید مشخص شد/ دانشگاه‌ها اول مهر حضوری می‌شوند؟
۲ ساعت قبل / سایت عصر خبر

وضعیت برگزاری کلاس‌های دانشگاهی در سال تحصیلی جدید مشخص شد/ دانشگاه‌ها اول مهر حضوری می‌شوند؟

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: اصل برگزاری آموزش عالی در سال تحصیلی آینده به صورت حضوری است و کلاس‌های درس دانشگاه‌ها مطابق برنامه آموزشی به شکل حضوری برگزار خواهد شد



سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ ]
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر