قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

یادداشت کنید، یونایتد قهرمان انگلیس می‌شود!

لنی یورو معتقد است قهرمانی در لیگ برتر برای منچستریونایتد در فصل آینده امکان‌پذیر است.
 یادداشت کنید، یونایتد قهرمان انگلیس می‌شود!

به گزارش "ورزش سه"، منچستریونایتد فصل گذشته در رده سوم قرار گرفت، در حالی که فصل قبل‌تر را با رتبه شرم‌آور پانزدهم به پایان رسانده بود؛ بدترین نتیجه آن‌ها در ۵۱ سال اخیر.

انتصاب مایکل کریک در ماه ژانویه منجر به ۱۲ پیروزی از ۱۷ بازی و تنها دو شکست شد؛ موضوعی که امیدهای هواداران یونایتد را برای پایان دادن به خشکسالی قهرمانی زنده کرد. رقبایی مانند لیورپول، منچسترسیتی و چلسی در تابستان سرمربیان جدیدی منصوب کردند، در حالی که روبرتو دزربی در اواخر مارس روی نیمکت توتنهام نشست.

با توجه به اینکه آرسنالِ قهرمان اصلی‌ترین مدعی است، یونایتد در میان ثبات طولانی‌مدت و کم‌نظیر خود زیر نظر کریک، به عنوان یکی از مدعیان احتمالی ظاهر شده است. یورو در پاسخ به این سوال که آیا یونایتد می‌تواند قهرمان لیگ شود، وعده برایان امبومو هم‌تیمی خود مبنی بر در پیش بودن فصلی «بزرگ» را تکرار کرد.

این مدافع فرانسوی گفت: «بله، البته. ما منچستریونایتد هستیم و باید این‌طور فکر کنیم. می‌دانم پتانسیل انجام این کار را داریم، پس باید انجامش دهیم. جو تیم بسیار خوب است. خیلی سخت تلاش می‌کنیم و بیرون از زمین هم حس و حال و روحیه خوبی داریم. اگر صادق باشم، هدف این فصل بردن تمام بازی‌هاست. اینکه تیم بهترین باشد، خودم در هر بازی خوب عمل کنم، جام ببرم و در اوج باشم.»

یورو در پایان افزود: «امیدوارم در این پیش‌فصل مصدوم نشوم. این موضوع به پیشرفتم کمک می‌کند تا برای شروع فصل آماده شوم. اما تیم خیلی خوب کار می‌کند و هنوز مصدومی هم نداریم. امیدوارم همین‌طور ادامه دهیم. می‌دانم فصل فوق‌العاده‌ای داشتم، اما می‌دانم که می‌توانم بسیار بسیار بهتر عمل کنم. من از پتانسیل خودم کاملاً آگاهم و امیدوارم فصل بسیار خوبی داشته باشم. واضح است که هیچ عذری ندارم، اما امیدوارم این فصل مصدوم نشوم و به همه نشان دهم چه کاری از دستم برمی‌آید. گاهی مردم فراموش می‌کنند که من هنوز ۲۰ سال دارم؛ هنوز چیزهای زیادی برای یادگیری وجود دارد و باید خیلی پیشرفت کنم. همان‌طور که گفتم، پتانسیلم را می‌شناسم و می‌توانم چیزهای زیادی یاد بگیرم و پیشرفت زیادی داشته باشم. بنابراین امیدوارم این فصل گام بسیار بزرگی برای من باشد.»

یونایتد در سومین بازی دوستانه پیش‌فصل خود روز شنبه در استکهلم، با جبران گل خورده توانست اتلتیکو مادرید را ۲ بر ۱ شکست دهد. لنی یورو در غیاب دیوگو دالو و نصیر مزراوی، برای سومین بازی متوالی در پست دفاع راست به میدان رفت. این دو بازیکن پس از تعطیلات پس از جام جهانی، روز دوشنبه خود را به تمرینات پیش‌فصل معرفی می‌کنند.

یونایتد در جولای ۲۰۲۴ یورو را با مبلغ ۵۸.۷ میلیون پوند از لیل خریداری کرد و این بازیکن ۲۰ ساله به دلیل ترکیبی از مصدومیت‌ها و رقابت شدید، در هر یک از فصل‌های حضورش ۳۳ بازی انجام داده است. ماتیس دلیخت، دیگر مدافع میانی تیم، به دلیل جراحی کمر قطعا آغاز فصل را از دست خواهد داد. لیساندرو مارتینس نیز در فینال جام جهانی دچار مصدومیت ران شد، هرچند انتظار نمی‌رود هیچ‌یک از بازی‌های یونایتد را از دست بدهد.

کریک در بازی‌های پیش‌فصل از هاری مگوایر و آیدن هیون در پست دفاع وسط با ترکیب پای راست و پای چپ استفاده کرده و یورو را در دفاع راست به کار گرفته است. یورو تاکید داشت که قبل از هر چیز یک مدافع وسط است، اما پذیرفت که وقت آن رسیده در سومین فصل حضورش، خود را در یونایتد تثبیت کند.



۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مهاجم منچستریونایتد گزینه جانشینی واتکینز!

پایگاه خبری فوتبالی - استون ویلا در روزهای اخیر شرایط جذب جاشوا زیرکزی، مهاجم منچستریونایتد، را مورد بررسی قرار داده و درباره امکان انتقال این بازیکن هلندی به این باشگاه پرس‌وجو کرده است. این موضوع در شرایطی مطرح شده که آینده اولی واتکینز در ویلا پارک همچنان نامشخص است و الهلال برای جذب این مهاجم انگلیسی فشار بیشتری وارد می‌کند.

به گزارش فوتبالی، با وجود اینکه نیکولاس جکسون همچنان گزینه اصلی استون ویلا برای جانشینی واتکینز محسوب می‌شود، زیرکزی نیز به فهرست گزینه‌های مورد بررسی مدیران این باشگاه اضافه شده است. ویلا به دنبال این است که در صورت جدایی واتکینز، یک مهاجم جدید به ترکیب خود اضافه کند و زیرکزی یکی از گزینه‌هایی است که شرایطش زیر نظر قرار گرفته است.

از سوی دیگر، آینده خود زیرکزی در منچستریونایتد نیز قطعی نیست. این مهاجم هلندی در هفته‌های اخیر مورد توجه چند باشگاه قرار گرفته و در صورت نهایی شدن جدایی او از اولدترافورد، منچستریونایتد نیز احتمالاً برای جذب یک مهاجم جدید وارد بازار خواهد شد. با این حال وضعیت نهایی به آینده واتکینز و تصمیم ویلا درباره جانشین او بستگی خواهد داشت.


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

اودگارد: صد درصد آماده‌ام؛ می‌خواهم گل‌های بیشتری بزنم!

پایگاه خبری فوتبالی - مارتین اودگارد، کاپیتان آرسنال، پس از شروع درخشان توپچی‌ها در فصل جدید لیگ برتر، از شرایط بدنی خود ابراز رضایت کرد و گفت مصدومیت‌های فصل گذشته را پشت سر گذاشته است. اودگارد در دیدار مقابل کاونتری نیز نمایش بسیار خوبی داشت و گل سوم آرسنال را در دقیقه ۴۹ به ثمر رساند تا پیروزی ۳-۰ تیمش را تکمیل کند.

به گزارش فوتبالی،  اودگارد درباره شرایط خود گفت: “فصل گذشته برای من واقعاً سخت بود. مصدومیت‌های زیادی داشتم و مدام از ترکیب خارج می‌شدم. گاهی اوقات با آمادگی ۱۰۰ درصدی بازی نمی‌کردم، اما حالا احساس خوبی دارم و بدنم در شرایط خوبی است. تابستان خوبی داشتم و جام جهانی خوبی را هم پشت سر گذاشتم.”

کاپیتان آرسنال که در دیدار مقابل کاونتری به عنوان بهترین بازیکن مسابقه انتخاب شد، نشان داد که می‌تواند فصل جدید را در شرایطی متفاوت آغاز کند. او هفته گذشته نیز در پیروزی ۳-۰ مقابل منچسترسیتی در جام خیریه گلزنی کرده بود و حالا با گلزنی برابر کاونتری، در دو بازی ابتدایی فصل دو گل به ثمر رسانده است.

اودگارد همچنین درباره شروع فصل گفت: “این یک شروع عالی بود. همیشه خوب است که فصل را با پیروزی آغاز کنید؛ پیروزی در خانه، سه گل و یک کلین‌شیت. عملکردمان بسیار خوب و محکم بود.”

او حالا امیدوار است با حفظ آمادگی بدنی، در ادامه فصل نقش پررنگ‌تری در موفقیت آرسنال داشته باشد و علاوه بر بازی‌سازی، تعداد گل‌های خود را نیز افزایش دهد. آرسنال با این پیروزی، دفاع از عنوان قهرمانی لیگ برتر را با قدرت آغاز کرد.


۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فرانک لمپارد پس از شکست مقابل آرسنال: آنها تقریباً از هر نظر کامل هستند

پایگاه خبری فوتبالی - فرانک لمپارد، سرمربی کاونتری، پس از شکست ۳-۰ تیمش مقابل آرسنال در هفته نخست لیگ برتر انگلیس، به تمجید از عملکرد شاگردان میکل آرتتا پرداخت و اعتراف کرد که تیمش مقابل یکی از قدرتمندترین تیم‌های لیگ قرار گرفته است.

به گزارش فوتبالی، لمپارد درباره فشار و پرس آرسنال گفت: “آرسنال تقریباً از هر نظر کامل است. آنها بدون توپ فوق‌العاده کار می‌کنند و خیلی سریع مسیرهای پاسکاری ما را می‌بستند. ما تا امروز با چنین فشاری مواجه نشده بودیم.”

سرمربی کاونتری ادامه داد: “آنها از نظر فیزیکی هم تیم بسیار قدرتمندی هستند و پرس شدیدی انجام می‌دهند. به نظر من آرسنال بهترین تیم لیگ برتر است و فصل گذشته هم این موضوع را ثابت کردند.”

لمپارد همچنین عملکرد تیمش را در برابر آرسنال ارزیابی کرد و گفت: “آنها حریفی بسیار سرسخت و در سطح بالایی بودند و امشب دقیقاً مثل یک قهرمان بازی کردند. با این حال، شکست در هفته اول، آن هم در خانه آرسنال، قرار نیست فصل ما را تعیین کند.”

آرسنال در این مسابقه با گل‌های کای هاورتز، بوکایو ساکا و مارتین اودگارد به پیروزی ۳-۰ رسید و فصل جدید را با سه امتیاز آغاز کرد. کاونتری نیز که پس از سال‌ها به لیگ برتر بازگشته، حالا باید خود را برای ادامه رقابت و جبران این شکست آماده کند.




 کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ مراسم ختم پدر مسی ساخته شده با هوش مصنوعی با مجلس گردانی رونالدو

کلیپ ساخته شده با هوش مصنوعی از مراسم ختم پدر مسی با مجلس گردانی رونالدو را که در فضای مجازی پربازدید شد را تماشا نمایید

 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.

 خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران
۲۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

خلق یک شاهکار در آسیا توسط زنان والیبال ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست  حریف قدرتمندش شد. 

 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۱۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 آرژانتینی‌ها نقره‌داغ شدند؛ احکام سنگین فیفا پس از جنجال فینال جام جهانی ۲۰۲۶
۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرژانتینی‌ها نقره‌داغ شدند؛ احکام سنگین فیفا پس از جنجال فینال جام جهانی ۲۰۲۶

پایگاه خبری فوتبالی- فیفا سرانجام احکام انضباطی مربوط به اتفاقات جنجالی پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶ بین آرژانتین و اسپانیا را اعلام کرد؛ احکامی که به‌ویژه برای لیاندرو پاردس بسیار سنگین است. به گزارش فوتبالی، در جریان درگیری‌های پس از سوت پایان، چند بازیکن آرژانتین و اسپانیا درگیر شدند و همین اتفاق باعث شد کمیته انضباطی فیفا پرونده‌ای رسمی باز کند. بزرگ‌ترین محرومیت نصیب لیاندرو پاردس شده است. هافبک آرژانتینی به دلیل رفتار خشونت‌آمیز خود با ۱۰ جلسه محرومیت و ۹۰ هزار دلار جریمه مواجه شده است. این ...,تیم ملی آرژانتین,تیم ملی اسپانیا,جام جهانی 2026,لئاندرو پاردس,گاوی,ناهوئل مولینا,تیاگو آلمادا,پیشنهاد سردبیر