قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

کدام پیشکسوت درِ باشگاه پرسپولیس شکست؟

مرتضی فنونی‌زاده در یک گفت‌وگوی مفصل و جنجالی درباره درگیری در باشگاه پرسپولیس توضیح داد.
 کدام پیشکسوت درِ باشگاه پرسپولیس شکست؟

به گزارش ورزش سه، محسن خلیلی، مدیر تیم پرسپولیس، شب گذشته و در پایان دیدار برابر شمس‌آذر درباره اتفاقی عجیب در ساختمان باشگاه صحبت کرد. خلیلی مدعی شد دو پیشکسوت پرسپولیس که برای دیدار با پیمان حدادی به باشگاه مراجعه کرده بودند، پس از مواجه شدن با در بسته اتاق مدیرعامل، با لگد به در اتاق زده و با داد و فریاد اعتراض خود را نشان داده‌اند.

بر اساس پیگیری‌های خبرنگار ورزش سه، این دو پیشکسوت، مرتضی فنونی‌زاده و بهروز سلطانی، دو بازیکن سال‌های دور این باشگاه بوده‌اند. برای پیگیری جزئیات این اتفاق و روشن شدن روایت طرف مقابل، با مرتضی فنونی‌زاده تماس گرفتیم و او در گفت‌وگویی مفصل درباره آنچه در ساختمان باشگاه رخ داده است، توضیح داد.

فنونی‌زاده در این گفت‌وگو همچنین درباره ادعای محسن خلیلی و دلیل اختلاف پیشکسوتان با او صحبت کرد و همچنین دربارع کنار گذاشته شدن پیشکسوتان از بخش استعدادیابی پرسپولیس توضیحاتی ارائه داد. او همچنین در اظهارنظری عجیب از باشگاه پرسپولیس درخواست کرد مبلغی را به عنوان حقوق ماهیانه برای پیشکسوتان خود در نظر بگیرد.

این گفتگو را در ادامه می‌خوانید:

* در را به روی ما باز نکردند، بهروز دو بار محکم زد

* گفتند خلیلی گفته در را به روی ما باز نکنند

* آقای گل این باشگاه فرشاد پیوس است نه شما

* اجازه ندادند استعدادیابی ادامه پیدا کند

* قرارداد ما فقط ۳۰ میلیون بود

* یک درصد قرارداد ۷۰ میلیاردی را به پیشکسوتان بدهید

* شما و بهروز سلطانی به باشگاه پرسپولیس رفتید و در شرایطی که به شما اعلام شد مدیرعامل جلسه دارد، با لگد به در اتاق حدادی زدید؟

این ماجرا برای قبل سفر پرسپولیس به ترکیه بود. چند سال است آقای پروین، من و آقای سلطانی را متولی پیشکسوتان کرده است، چون هر دوی ما مدیر بوده‌ایم و وارد هستیم. ۱۲ سال هم هست که در هیئت مدیره پیشکسوتان هستیم. مدتی قبل آقای سعید شیرینی که خیلی برای ما زحمت می‌کشد به ما اعلام کرد از این به بعد زیرنظر باشگاه می‌رویم و لباس و زمین را باشگاه در اختیارمان می‌گذارد. به دو نفر یک نامه داد که زمین و ساعت تمرین پیشکسوتان مشخص شود‌. ما چند روز بعد رفتیم که اعلام کنیم گرمکن و توپ و ... هم نیاز داریم و هر چقدر در زدیم، در را باز نکردند. آقای سلطانی هم دروازه‌بان بوده و دست‌های بزرگی دارد. دست‌هایش اندازه نان بربری است. در دوره همه مدیرعامل‌ها در سالن همیشه باز بوده است اما این‌بار بسته بود و من هم تعجب کردم. آقای سلطانی در زد و در را باز نکردند. جایی که آیا بهروز باشد، من کاری انجام نمی‌دهم و فقط صحبت می‌کنم. ایشان بزرگتر من است و همیشه پیش‌قدم است. صدای پنج شش نفر می‌آمد اما در را باز نمی‌کردند. ده دقیقه پشت در بودیم که من هم دو سه بار گفتم آقا بهروز، ولش کن، شاید جلسه را دارند. نامه را به دبیرخانه می‌دهم و برویم اما آقا بهروز دو بار در را محکم زد و یکباره در را باز کردند. آقا بهروز رفت تو و این آقای سرپرست آمد. نه سلامی و نه علیکی، گفت چه خبرتان است؟ آقا بهروز هم ناراحت شد و گفت درست صحبت کن. بعدا متوجه شدیم آقای حدادی در اتاق خودش بوده و صدا را نمی‌شنید. او آدم بامعرفتی است و اگر متوجه می‌شد، می‌آمد. 

* پس از این اتفاق، بحثی با محسن خلیلی داشتید؟

آقای سرپرست ما را به اتاق خود برد و گفت چه خبر است؟ اینجا باشگاه است. به او گفتم تو داری به ما یاد می‌دهی اینجا باشگاه است؟ شما اینجا چه کاره هستی؟ بد صحبت کرد و ما هم بد جوابش را دادیم.

* این تنها حضور شما در باشگاه پرسپولیس بود؟

سه چهار روز قبل هم من و آقای سلطانی دنبال کارهای پیشکسوتان رفتیم و ایشان نبود. به من گفتند ماشین را جابجا کن و من برگشتم پایین و آقا بهروز تنها در باشگاه ماند. لازم است بگویم آقای حدادی همیشه ما را قبول می‌کند و حتی اگر جلسه هم داشته باشد، بیرون می‌آید و احترام می‌گذارد. آن روز من ماشینم را جابجا کردم و زمانی که می‌خواستم برگردم، دیدم که صدای داد و بیداد می‌آید. بعدا متوجه شدم زمانی که رفتم ماشین را جابجا کنم، این آقا می‌آید و وقتی در را باز می‌کند و آقای سلطانی را می‌بیند بدون اینکه سلام بدهد می‌گوید شما باز هم که شما اینجایید. آقا بهروز هم ناراحت می‌شود و صدای هر دو بلند می‌شود. پس از آن آقای حدادی آمد و هر دو نفر را آرام کرد و خلیلی را به اتاق خودش فرستاد و نامه ما را هم امضا کرد که از سر ماه در درفشی‌فر تمرین کنیم. حالا ایشان ادعا کرده که ما دنبال سهم‌خواهی هستیم. من می‌توانم متمم نامه را نشان بدهم.

* اینکه چنین رفتارهایی در باشگاه پرسپولیس صورت بگیرد و با مشت یا لگد در زده شود و این درگیری‌ها صورت بگیرد، اصلا شایسته نام این باشکاه نیست.

شما فکر می‌کنید ما مقصر هستیم؟ من می‌توانم پنج نفر را شاهد بیاورم. او حق ندارد بگوید با لگد زده‌اند.

* خب با مشت زده‌اید. بحث چیز دیگری است.

مشت نیست، وقتی شما می‌خواهید وارد خانه دوم خودتان شوید و در را باز نمی‌کنند، چه کار می‌کنید؟ شما هم با کفش یا کیفت می‌زنی. او بی‌احترامی کرده‌ است. ما بعدا پرسیدیم چرا در را باز نمی‌کنید و بوالله با ترس و لرز گفتند آقای خلیلی گفته است. همه اینها را می‌توانید از بهروز سلطانی هم بپرسید.

* فکر می‌کنید هواداران پرسپولیس چه‌ نگاهی به این اتفاقات خواهند داشت؟

هوادار پرسپولیس هر چیزی دلش می‌خواهد بگوید. من خانه دومم است و می‌خواهم آنجا بروم. من بچه جنوب شهر هستم و وقتی بی احترامی کنند، اینطور صحبت می‌کنم. هیچکس از من خوش‌صحبت‌تر نیست، هر کسی احترام بگذارد، احترام می‌بیند. لازم نیست این مسئله را کش بدهید. او یک سال و خرده‌ای برای پرسپولیس بازی کرده و حالا می‌گوید آقای گل بودم. آقای گل، آقای پیوس است که ۱۴ سال در پرسپولیس بوده و دوازده دوره آقای گل شده است. تو سایپایی هستی اما حتی اگر تو را در کارخانه سایپا راه دادند، من اسمم را عوض می‌کنم. 

* شما به عنوان کسی که باشگاه را خانه دوم خودتان می‌دانید باید احترام آن فضا را حفظ کنید. 

وقتی بی احترامی می‌کند، چه کار کنیم؟ کسی که ۲۵ سال از من و ۲۸ سال از آقای سلطانی کوچک‌تر است، حق ندارد بگوید اینجا چه دارید. شما خودتان را جای ما بگذارید. شما ببینید همه پیشکسوتان به نفع ما صحبت کرده‌اند، چون اخلاق ما را می‌دانند.

* این ادعا مطرح است که دلیل عصبانیت شما این بوده که شما را از سمت استعدادیابی کنار گذاشته‌اند. 

بله، همین آقا نگذاشت ما کارمان را بکنیم. ما پنج نفر بودیم. آقای محرمی، آقای شاه‌محمدی، آقای نعیم‌آبادی، من و آقا بهروز. او گفته استعدادیابی می‌خواهیم چه کار؟ آقای حدادی هم گوش کرده است. ما در پرسپولیس دربان هم باشیم برایمان افتخار است. ما آن زمانی که بازی کردیم، زندگی‌مان را دادیم. الان شب‌ها با قرص می‌خوابیم و همه بدن‌مان درد می‌کند. آن وقت این آقا اینجا این رفتارها را می‌کند. شفاف‌سازی کنید که آیا امسال ما پنج نفر قراردادی بسته‌ایم؟ او شش پست دارد. نمی‌دانم آقای حدادی در این آقا چه دیده است. 

* پس تایید می‌کنید که بخشی از این ناراحتی‌ها از کنار گذاشته شدن‌تان از سمت استعدادیاب باشگاه نشات می‌گیرد؟

صد درصد. من از یکی از بچه‌های باشگاه‌ پرسیدم و او گفت محسن خلیلی اعلام کرده استعدادیابی منتفی است.

* زمانی که شما به عنوان استعدادیاب فعالیت می‌کردید چه حاصلی برای باشگاه داشت که الان از این بابت ناراحت هستید؟

ما ۱۴۷ نفر از اقصی نقاط ایران آوردیم. هنه جای ایران سر زدیم و از بچه ۱۴ ساله تا ۱۸ ساله آوردیم و فوق‌العاده هم خوب بودند اما ما حرفه‌ای کار می‌کردیم. سرمربیان هر چهار تیم از دوستان ما هستند و به احترام ما به بچه‌هایی که ما می‌بردیم، دو نیمه فرصت می‌دادند. به جرات می‌گویم بچه‌های خود پرسپولیس از اینها بهتر بودند. سرمربی می‌گفت آقای فنونی‌زاده، آقای سلطانی، اگر شما می‌گویید اینها را برداریم اما می‌گفتیم نه، حق کسی را نخورید. اینها خوب بودند اما بچه‌های خودمان بهتر هستند. به نظر شما کار بدی کردیم؟

* یعنی در بین ۱۵۰ نفر، استعدادی وجود نداشت که از بچه‌های پرسپولیس بهتر باشد؟

سه چهار بازیکن جذب شدند و از بین این بچه‌ها، ده درصدشان را خواستند. جالب است همین بچه‌هایی که ما آوردیم، بعدا در تیم‌های سایپا و پیکان و کیا کارشان را شروع کردند. این بچه‌ها را ما از نورآباد ممسنی و رشت و اصفهان و ... آوردیم اما نخواستند و آنها هم به تیم‌های دیگر رفتند، حتی دو سه نفرشان هم به استقلال رفتند. البته همانطور که‌ گفتم انصافا بچه‌های خودمان بهتر بودند.

* از سمت باشگاه شنیده می‌شود تنها ناراحتی شما این است درخواست دارید رقمی که فصل قبل برای استعدادیابی به شما پرداخت می‌شد، همچنان ادامه داشته باشد.

اولا باید بگویم ما با باشگاه هیچ مشکلی نداریم، مشکل اصلی ما این آقا است. ما الان فقط آرامش باشگاه و تیم را می‌خواهیم، چون این تیم، تیم خودمان است. حالا شانس آوردیم تیم دیروز برد، چون اگر خدایی نکرده نتیجه بدی می‌گرفتند، هواداران فکر می‌کردن این موضوع به اتفاقات باشگاه ربطی دارد، در صورتی که باشگاه هیچ ارتباطی با تیم ندارد. همه بچه‌های تیم مثل بچه‌های ما هستند و آقای تارتار هم تیم خوبی درست کرده است، منتها تیم خیلی جوان است و نیاز به زمان دارد. باز هم تاکید می‌کنم ما با باشگاه هیچ مشکلی نداریم و آقای حدادی و همه افراد حاضر در باشگاه به ما احترام می‌گذارند و فقط همین یک نفر مخل آسایش ما شده است.

* پاسخی به این موضوع ندادید که آیا دلیل درگیری شما در باشگاه، ارتباطی با رقم قرارداد سال گذشته شما داشته است؟

نه، حتماً نظر شخصی‌شان را گفتند. این آقا دو سه بار می‌خواست گنده‌گویی کند و ما دو جمله به او گفتیم و دیگر چیزی نگفت. گفت ما بچه محل هم هستیم و من گفتم تو بچه محل من نیستی، چون وجاهت نداری. شما سایپایی هستی و به سایپا برو کار هم که بلد نیستی. کل قرارداد ما پارسال ۳۰ میلیون بود که سه تومن هم بابت مالیات کم می‌شود و در نهایت ۲۷ میلیون تومان می‌ماند. ما که امسال قرارداد نداریم، اما قراردادها را جلو بیاورید تا ببینیم قرارداد آن آقا امسال چقدر است؟ اگر زیر ۲۰ میلیارد تومان بود، هر چیزی شما بگویید من قبول می‌کنم. رقمی که به ما می‌دادند، پولی نبود‌. این عدد در این بازار فعلی پول ۵ کیلو گوشت است. تازه ما کارمان را درست انجام دادیم، در صورتی که شما سرپرست هستی، صبح به تمرین می‌روی، رزرو هتل و اتوبوس و هواپیما انجام می‌دهی و برای این کار ۲۰ میلیارد یا ۱۰ میلیارد تومان می‌گیری اما من با همکارانم به همه ایران رفتم.

* در این مدت بحثی درباره این رقم داشته‌اید،

دو سه بار رفتیم و دیدیم جواب نمی‌دهند و دیگر نرفتیم. آن زمان هم این آقا نبود، از آن موقع که آمده جنگ و جدال ما بیشتر شده است.

* شما پیشکسوتان پرسپولیس انتظار دارید که این باشگاه مبلغی را به عنوان حقوق برای شما در نظر بگیرد، در صورتی که در طول تاریخ پرسپولیس، بازیکنان زیادی پیراهن این تیم را پوشیده‌اند و پرداخت حقوق به تمام شما از توان باشگاه خارج است. چرا چنین انتظاری دارید؟

کل بازیکنانی که در این سال‌ها آمده‌اند ۱۰۰ تا ۱۲۰ نفر هستند، خیلی‌هایشان هم اسیر خاک شده‌اند و خدا روحشان را شاد کند. من از آقای شیرینی پرسیدم و ایشان گفتند ۶۵ نفر هستیم که با خانواده‌هایشان ۳۰۰ الی ۴۰۰ نفر می‌شوند. شما که ۷۰ میلیارد به یک بازیکن بی‌کیفیت می‌دهید، یک درصد این مبلغ را دست صندوق پیشکسوتان بگذارید. فردا مرگ و میر هست، عروسی بچه‌هایمان است و اینطور این صندوق می‌تواند کمک کند. اصلا چه اشکالی دارد برای این بچه‌ها حقوق تعیین کنند؟

* تعداد پیشکسوتان این باشگاه خیلی بیشتر از ۱۰۰ نفر است و امکان چنین اتفاقی وجود ندارد. 

خب زیاد باشد، مبلغ هم زیاد است. من با ۲۵ هزار تومان به پرسپولیس آمدم و صد درصد باید یک حقوقی تعیین کنند. ما بازنشسته هستیم. اگر شما ۳۰ سال در یک اداره کار کنید، بعد یک مقرری ماهیانه دریافت می‌کنید. باشگاه هم همین است. ما نمی‌توانیم ۳۰ سال بازی کنیم، ۱۰ سال بازی کرده‌ایم و اندازه ۱۰ سال بدهند. ما چیز اضافه‌ای نمی‌خواهیم، من قانونی صحبت می‌کنم. حتماً باید نسبت به قدمتی که هر کسی در باشگاه بوده است، به او حقوق پرداخت کنند.

* در پایان درباره عملکرد پرسپولیس در بازی دیروز هم صحبت کنید. شما پیش از شروع فصل گفته بودید تیم تبدیل به شعبه دوم گل‌گهر شده اما حالا شعبه دوم گل گهر در مسابقه اول خوب ظاهر شد.

این صحبت هواداران بود و من هم تایید کردم، ولی دیروز تیم عملکرد خیلی خوبی داشت و در ۲۵ دقیقه اول بازی کاملاً شبیه تیم دهه ۶۰ بود و من خودم رو در زمین احساس کردم. نکته مثبت هم این بود که هواداران هم آمده بودند. البته در نیمه دوم بچه‌ها حالت دفاعی گرفتند که البته من فکر نمی‌کنم این موضوع را تارتار به بازیکنان گفته باشد‌. به هر حال تیم حریف هم میزبان بود و بازیکنان جوانی در اختیار داشت و توانست دقایقی کار را در دست خود بگیرد، ولی در نهایت مهم نتیجه پایانی است. در ادامه بازی‌های مهمی با تیم‌های بزرگ و مدعی داریم و باید رفته به رفته شرایط از این هم بهتر شود. با این حال دیروز بچه‌ها شرایط بدنی خوبی داشتند، هرچند می‌گویند چمن بلند بود و احتمال آسیب‌دیدگی داشت اما با این حال از لحاظ بدنی شرایط خوبی داشتند و تا دقیقه ۹۰ از شادابی لازم برخوردار بودند و خط دفاع تیم به اضافه پیام فوق‌العاده عمل کردند.

* خریدهای جدید تیم را چطور دیدید؟

همه بچه‌ها از جمله مهدی زارع و ابوالفضل جلالی خیلی خوب بودند. ما قبلا بازی ابوالفضل جلالی را دیده بودیم اما زارع فوق‌العاده بود و من همین الان نوید یک دفاع وسط خوب را برای تیم ملی و پرسپولیس برای ۱۰ سال آینده می‌دهم.



۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

در پرسپولیس هیچ ستاره‌ای امنیت ندارد! 

به گزارش "ورزش سه"، اگر از خود مهدی تارتار سوال شود پرسپولیس دو هفته ی ابتدایی پرسپولیس ایده آل اوست می‌گوید نه و قطعا خواهد گفت تیم او جای بیشتری برای پیشرفت دارد، هم در فاز دفاعی و هم در فاز تهاجمی. با این حال با توجه به دگر دیسی صورت گرفته در ترکیب تیم انتظار نمی رفت، مهدی تارتار به این سرعت ترکیب اصلی خود را بشناسد و به این سرعت تیمی بسازد که در دو هفته ابتدایی تهاجمی‌ترین تیم لیگ برتر باشد. 

دست کم تجربه ثابت کرده در فصول گذشته پیروزی در برابر تیم هایی چون شمس آذر و استقلال خوزستان آسان نبود. استقلال خوزستان هم استقلال را شکست داده و هم پرسپولیس را و از  این بازی ها زمان زیادی نمی گذرد و به یاد داریم شمس آذر – استقلال موسیمانه را در آزادی شکست داده بود. پرسپولیس در مصاف با استقلال خوزستان سخت کوش 4 گل زد و چه موقعیت های مسلمی توسط جلالی  و شهر آبادی  از دست داد و و اتفاقات همین دو هفته ی ابتدایی نشان می دهد، پرسپولیس و مهدی تارتار با هم سوئیچ کردند. پرسپولیس روی نوار قهرمانی و مهدی تارتار روی سبک بازی تهاجمی.

پیروزی پرسپولیس پیش از شروع بازی ها شروع شد. جایی که مهدی تارتار مصلحت را کشت و منفعت پرسپولیس را در نظر گرفت. این ایده و این سیاست موجب جدایی بازیکنانی شد که برای خیلی ها قابل باور نبود. پیروزی پرسپولیس به واقع از تیم سازی شروع شد. جایی که مهدی تارتار همانند یک شطرنج باز مهره ها را به صورتی چید که هیچ بازیکن اصلی بدون رقیب نیست. تا جایی که امروز در ترکیب تیم پرسپولیس حتی درخشش هم تضمینی برای حضور در ترکیب تیم نیست. نمونه اش علی علیپور در بازی با استقلال خوزستان با خلق موقعیت گل و گلزنی ستاره تیمش بود اما تا دقیقه 90 در زمین نماند و تعویض شد. این ها نشانه های خوبی برای یک تیم مدعی است.

پرسپولیسی که در این دو هفته دیدیم یک تیم خوب در فاز تهاجمی و یک تیم خوب در فاز دفاعی بود. 6 گل زده. امید گل این تیم در بازی با استقلال خوزستان برای اساس داده های سایت آنالیز 2.57 بوده. بازی با سیستم 2-4-4 پرسپولیس را به یک تیم تهاجمی تبدیل کرده. البته این تنها سیستم نیست که تیم را تهاجمی می کند. قطعا این خواست مهدی تارتار بوده و اینکه توانسته این خواست را به شاگردانش القا کند. دیدیم که تیم در بازی نخست و به خصوص در دقایقی از نیمه دوم پشت توپ فوتبال کرد تا از ایده های تهاجمی حریف آسیبی نبیند.

این ها نشان می دهد همان طور که پرسپولیس در فاز تهاجمی با برنامه عمل می کند، می‌خواهد در فاز تدافعی هم یک تیم خوب باشد. خیلی ها بر این عقیده اند شروع دوران مهدی تارتار در پرسپولیس برای آنها یادآور خاطرات شروع برانکو در تیم است. او یعنی مربی کروات بعد از جایگیر شدن در تیم به سرعت ترکیب تیم را تغییر داد. با بی انضباطی برخورد کرد و یکی از ستاره های تیم را کنار گذاشت و با سیستم 2-4-4 تا سال های سال با پرسپولیس در فوتبال ایران حرف اول را زد. تیم او منسجم و پر موقعیت فوتبال می کرد و اگر جایی لازم بود برای کسب نتیجه در فاز دفاعی از جان مایه می گذاشت. در تیم او او همه در حمله شرکت می کردند و همه در دفاع و منفعت تیم برای آنها از همه چیز مهم تر بود. هیچ کس حق بی انضباطی نداشت، حتی اگر ستاره ی تیم بود و باید می‌دوید و در خدمت تاکتیک تیم بود. 

آیا این پرسپولیس می تواند به پرسپولیس برانکو تبدیل شود؟ آیا مهدی تارتار می‌تواند نسخه وطنی برانکو ایوانکوویچ را برای اهالی فوتبال تداعی کند؟ با گذشت زمان پاسخ این سوالات روشن خواهد شد.


۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار، سهراب و نکونام؛ کدامیک 9 امتیازی می‌شوند؟

پایگاه خبری فوتبالی- در هفته سوم لیگ برتر سه مربی فرصت کسب تمامی امتیازات ممکن از سه بازی را دارند.

به گزارش فوتبالی، پس از انجام دو هفته از بازی‌های لیگ برتر، سه تیم با کسب دو برد و حداکثر امتیازات در رده‌های بالای جدول قرار گرفتند. پرسپولیس، استقلال و تراکتور سه تیم بالای جدول، در هفته سوم نیز به دنبال کسب سومین پیروزی خود هستند. البته به دلیل تقابل مستقیم پرسپولیس و تراکتور، این امکان برای هر سه تیم وجود ندارد تا بتوانند به طور همزمان امتیازات خود را به عدد 9 افزایش دهند.

پرسپولیس

تیم تارتار فراتر از حد انتظار ظاهر شد و در هر دو بازی نخست، به نتایجی دست یافت که بهترین شروع این تیم در 23 فصل اخیر است. پرسپولیس در هشت دوره مختلف لیگ برتر توانسته لیگ را با دو برد در ابتدای فصل آغاز کند اما تنها در سه دوره و با سه مربی مختلف این روند را تا هفته سوم هم ادامه داد.

در لیگ برتر سوم، وینگو بگوویچ در پایان هفته سوم توانست به سومین برد خود دست یابد. در لیگ هفتم هم افشین قطبی همین روند را تکرار کرد و در سه بازی اول 9 امتیازی شد. در لیگ برتر هفدهم هم برانکو توانست در سه بازی نخست پرسپولیس در لیگ به سه برد دست یابد و به روند خوب تیمش ادامه دهد. اکنون تارتار به دنبال آن است تا پس از ده سال، روند سه برد متوالی در سه هفته ابتدایی فصل را تکرار کند.

استقلال تهران

آبی‌پوشان تا کنون در شش دوره مختلف لیگ برتر کار خود را با دو برد آغاز کرده، اما تنها در دو دوره توانستند هفته سوم را با برد پشت سرگذاشته و به 9 امتیاز دست یابند و سهراب می‌تواند سومین مربی لقب بگیرد که در پایان هفته سوم، تیمش به حداکثر امتیازات دست یافته است.

در لیگ برتر ششم که هدایت استقلال برعهده صمد مرفاوی بود، استقلال پس از پشت سرگذاشتن ذوب آهن و مس کرمان، در هفته سوم نیز فجرسپاسی را مغلوب کرد و به امتیاز ممکن دست یافت. در لیگ برتر بیست و یکم، فرهاد مجیدی فصل را با دو برد مقابل هوادار و ذوب آهن، در هفته سوم در مصاف با تراکتور هم به برتری رسید. در این فصل هم بختیاری‌زاده این فرصت را دارد تا نام خود را در کنار مرفاوی و مجیدی قرار دهد.

تراکتور

داستان تراکتور و جواد نکونام متفاوت از دو تیم و مربی قبلی است. تراکتور تاکنون در هیچ دوره‌ای حتی نتوانسته بود در دو بازی ابتدایی به دو برد دست یابد اما پرشورها با حضور جواد نکونام توانستند به این مهم دست یابند. در صورتی که جواد نکونام هفته سوم را با برد سپری کند، برای اولین بار در تاریخ باشگاه و همچنین در دوران مربیگری خودش به چنین عملکردی دست پیدا خواهد کرد و این شروع رؤیایی را برای خود رقم خواهد زد.


۹ ساعت قبل / سایت الف

مخالفت پرسپولیسی‌ها با درخواست تراکتور؛ مگر می‌شود نقض قانون کرد؟  

به گزارش خبرآنلاین؛ محسن خلیلی مدیر تیم فوتبال پرسپولیس پس از برتری برابر استقلال خوزستان در هفته دوم مسابقات لیگ برتر خلیج فارس در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: تبریک می‌گویم به هواداران خوبمان. خسته نباشید به کادر فنی، مجموعه پرسپولیس و بازیکنانمان. از همه هوادارانمان ممنون هستم که باز هم ما را تنها نگذاشتند و سنگ تمام گذاشتند.

وی افزود: امیدوارم این بردها تداوم داشته باشد. اینکه در نیمه اول و در تایم خیلی زود، بچه‌ها به گل می‌رسند جای خوشحالی دارد که هوادارانمان آن پرسپولیسی که دوست دارند را می‌بینند. تیمی که هجومی بازی می‌کند و بازی‌های پر گلی را رقم می‌زند. امیدوارم که در بازی‌های آتی هم بتوانیم نتایج خوبی بگیریم.

مدیر تیم پرسپولیس در مورد داوری خاطرنشان کرد: گِله کوچکی از داوری دارم که یک مقدار احساس می‌کنم که تمرکز داور محترم در ۲۰ دقیقه پایانی یک مقدار از بین رفته بود و یکسری خطاها را نگرفتند و باعث تنش شدند و آن خطایی که روی مجید عیدی انجام شد و همچنین توپی که به دست بازیکن این تیم برخورد کرد را من فکر می‌کنم که شاید اتاق وی ای آر می‌بایست دخالت و همکاری بیشتری می‌کرد و به نظر می‌رسد دست بازیکن آبی‌پوش باز و بدنش بزرگ شده بود که باید متخصصان داوری کارشناسی کنند.

 خلیلی ادامه داد: پرسپولیس تیم بزرگی است. بازی‌های پرسپولیس بسیار سنگین است و باید توجه بیشتری به قضاوت‌ها بشود و دقت نظر بیشتر داشته باشند. امیدوارم که این صحنه‌ها و این عدم تمرکز را در ادامه مسابقات شاهد نباشیم

محسن خلیلی در خصوص بخشش هواداران تراکتور در دیدار برابر پرسپولیس گفت: قانون باید اجرا شود و وقتی بازی‌های رفت و برگشت بدون تماشاگر است، به نظر من باید قانون اجرا شود و این اتفاق بیفتد و فصل بعد انشاا.. حضور تماشاگران را داشته باشیم.

وی در مورد سوالی مبنی بر اینکه اگر بازی با تماشاگر برگزار شود، واکنش باشگاه پرسپولیس چگونه خواهد بود، گفت: نمی‌توانند این کار را بکنند. مگر می‌شود نقض قانون کرد؟ در جام حذفی هم گفتند به خاطر اینکه محرومیت‌ها برای لیگ بوده است، محرومیت اجرا نشد اما الان دیگه می‌خواهند چه بگویند؟ الان ما داخل مسابقات لیگ هستیم و قطعا این اتفاق نخواهد افتاد. ما زیاد راضی به برگزاری این مسابقه با تماشاگر نیستیم.




 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

محمد نوری پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد؛ اگر به جای استقلال تیم پرسپولیس صدرنشین فصل گذشته بود مسئولان فدراسیون فوتبال جام قهرمانی را در مقابل درب باشگاه به آنها تقدیم می کردند.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۲۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم

ژوزه مورینیو در اولین نشست خبری خود، از تعهد، رقابت و اولویت داشتن تیم بر منافع فردی گفت و درباره امباپه، وینیسیوس، بلینگام و حاشیه‌های رختکن رئال توضیح داد.

 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۲۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا