قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

هشدار کسر امتیاز به آبی‌ها قبل از شروع لیگ!

اسناد مربوط به شکایت محمود مطلق‌زاده نشان می‌دهد استقلال خوزستان برای اجرای حکم قطعی این بازیکن پیشین خود با اخطار انضباطی روبه‌رو شده است.
 هشدار کسر امتیاز به آبی‌ها قبل از شروع لیگ!
به گزارش "ورزش سه"، کمیته وضعیت بازیکنان پیش از این در پرونده شکایت محمود مطلق‌زاده، استقلال خوزستان را به پرداخت مبلغ ۳۳ میلیارد و ۵۵۰ میلیون و ۸۱۹ هزار و ۵۰۰ ریال محکوم کرده بود. دادنامه مذکور در تاریخ چهارم اسفندماه ۱۴۰۴ صادر شده، اما طبق اسناد موجود مفاد این حکم در موعد مقرر اجرا نشده است.

پس از گزارش کمیته وضعیت درباره اجرا نشدن رأی قطعی، پرونده در کمیته انضباطی بررسی شد. این کمیته با استناد به بند «الف» ماده ۸۹ مقررات انضباطی، تخلف استقلال خوزستان را محرز دانست و باشگاه را به پرداخت ۸۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. این بخش از رأی قطعی و قابل اجرا اعلام شده است.

در متن حکم تأکید شده استقلال خوزستان از زمان ابلاغ رأی، ۳۰ روز فرصت داشته تا مبلغ تعیین‌شده را پرداخت کند یا رضایت محمود مطلق‌زاده را به کمیته انضباطی ارائه بدهد. این مهلت قابل تمدید نیست و در صورت اجرا نشدن دادنامه، کمیته انضباطی می‌تواند براساس بند «ب» ماده ۸۹ مجازات دیگری برای باشگاه در نظر بگیرد.

کسر امتیاز، سقوط به دسته پایین‌تر یا محرومیت از ثبت‌نام بازیکن جدید، مجازات‌هایی هستند که در حکم به عنوان پیامد احتمالی ادامه پیدا کردن عدم اجرای رأی ذکر شده‌اند. البته براساس مدارک منتشرشده، هنوز هیچ‌کدام از این مجازات‌ها علیه استقلال خوزستان صادر نشده و اعمال آن‌ها به تصمیم بعدی کمیته انضباطی بستگی دارد.

در نامه دیگری، رئیس کمیته وضعیت بازیکنان، تصویر دادنامه و درخواست محمود مطلق‌زاده برای اجرای بند «ب» ماده ۸۹ را به رئیس کمیته انضباطی ارسال کرده است. این نامه نشان می‌دهد بازیکن سابق استقلال خوزستان خواهان اجرای ضمانت‌های انضباطی مربوط به پرداخت نشدن طلب خود شده و پرونده برای بررسی و صدور دستور مقتضی در اختیار کمیته انضباطی قرار گرفته است.

استقلال خوزستان همزمان در حال تأمین منابع مالی برای تسویه بدهی‌های داخلی و خارجی و رفع محدودیت نقل‌وانتقالاتی خود است. مدیران باشگاه برای جلوگیری از صدور حکم جدید باید مطالبات مطلق‌زاده را پرداخت کنند یا رضایت او را به دست بیاورند تا این پرونده نیز پیش از شروع فصل جدید بسته شود.



 شکور مارادونا علیه رامین و جواد!

شکور مارادونا علیه رامین و جواد!

مدافع راست اسبق استقلال و تیم ملی معتقد است، سهراب بختیاری زاده و تیمش بدون رامین رضاییان به مشکل بر نخوردند.

 ساعت دیدار نساجی و استقلال

ساعت دیدار نساجی و استقلال

در ادامه دیدارهای لیگ برتر ایران ، امروز استقلال به مصاف نساجی خواهد رفت.

 ترکیب استقلال برابر نساجی مشخص شد

ترکیب استقلال برابر نساجی مشخص شد

ترکیب تیم استقلال تهران در هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران برابر نساجی مازندران مشخص شد.

 خشم بی‌سابقه پیاتزا: اگر نمی‌فهمی مشکل خودته!

خشم بی‌سابقه پیاتزا: اگر نمی‌فهمی مشکل خودته!

روبرتو پیاتزا در آخرین تمرین تیم ملی والیبال ایران پیش از سفر به روسیه، در واکنش به پرسش خبرنگاری درباره امیرحسین توخته به‌شدت عصبانی شد.

 چرا رودری بارسلونا را به جای رئال مادرید انتخاب کرد؟

چرا رودری بارسلونا را به جای رئال مادرید انتخاب کرد؟

رودری در حالی به بارسلونا نزدیک شده که تردیدهای رئال مادرید درباره سبک بازی او و تلاش همه‌جانبه آبی‌واناری‌ها، این ستاره اسپانیایی را به انتخاب کاتالان‌ها سوق داده است.

 پایان نیمه اول؛ نساجی صفر - استقلال صفر

پایان نیمه اول؛ نساجی صفر - استقلال صفر

پایگاه خبری فوتبالی- دو تیم نساجی و استقلال در هفته دوم لیگ برتر به مصاف هم رفتند.به گزارش فوتبالی، نساجی مازندران در هفته دوم لیگ برتر میزبان استقلال تهران است که نیمه اول این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.ترکیب نساجیعلیرضا جعفرپور، ابوالفضل کوهی، هومن ربیع‌زاده، امیرمسعود سرآبادانی، افشین صادقی، جواد آقایی‌پور، صادق آلبوصبیح، بهروز نوروزی‌فرد، محمد حسین‌زاده، فردین نجفی و معید ایمری سرمربی: سیدمجتبی حسینیترکیب استقلالحبیب فرعباسی، رستم آشورماتوف، عارف آقاسی، سامان فلاح، صالح حردانی، حسی ...,استقلال,لیگ برتر ایران,نساجی مازندران,پیشنهاد سردبیر

 علت رفتن رودری به بارسا: خسیس بودن رئال

علت رفتن رودری به بارسا: خسیس بودن رئال

رئال مادرید در هفته‌های گذشته برای جذب رودری تلاش کرده بود، اما نخستین پیشنهاد این باشگاه برای هافبک منچسترسیتی کمتر از ۴۰ میلیون یورو بود؛ رقمی که فاصله زیادی با انتظارات باشگاه انگلیسی داشت.

 توپ در زمین مربی ایرانی

توپ در زمین مربی ایرانی

فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر با قابی متفاوت همراه بود؛ با تصویری از حضور ۱۸سرمربی ایرانی روی نیمکت ۱۸باشگاه کشور