قیمت طلا امروز




 سایت ورزش ۳ / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

خیال قرمزها راحت: الکسیس هیچ جا نمی‌رود

پدر و مدیر برنامه‌های الکسیس مک‌آلیستر به صراحت گفت او در این تابستان از لیورپول جدا نخواهد شد.
 خیال قرمزها راحت: الکسیس هیچ جا نمی‌رود

به گزارش ورزش سه، کارلوس مک‌آلیستر، پدر و مدیر برنامه‌های الکسیس مک‌آلیستر، به شایعات اخیر درباره آینده این هافبک آرژانتینی پایان داد و تأکید کرد که او در تابستان جاری از لیورپول جدا نخواهد شد.

در روزهای اخیر گزارش‌های مختلفی درباره احتمال جدایی مک‌آلیستر از لیورپول منتشر شده بود. بر اساس اخبار موثق رسانه‌های انگلیسی می‌دانستیم منچسترسیتی شرایط جذب این بازیکن را بررسی کرده بود تا در صورت جدایی رودری، از او به‌عنوان یکی از گزینه‌های جانشینی ستاره اسپانیایی استفاده کند. اگر چند روزی است اخبار فوتبال را دنبال نمی‌کنید، رودری در هفته‌های اخیر به‌شدت مورد توجه بارسلونا قرار گرفته است.

مک‌آلیستر همچنین در ماه‌های گذشته در فهرست گزینه‌های احتمالی رئال مادرید قرار گرفته بود و گفته می‌شد باشگاه اسپانیایی شرایط جذب این هافبک را برای آینده زیر نظر دارد.

ولی امروز پدر این بازیکن در گفت‌وگویی با WinWin موضعی کاملاً روشن درباره آینده پسرش گرفت و گفت: «الکسیس در لیورپول خواهد ماند و ما درباره هیچ احتمالی برای جدایی او از باشگاه در تابستان امسال صحبت نکرده‌ایم.»

به این ترتیب، دست‌کم بر اساس اظهارات مستقیم پدر و مدیر برنامه‌های مک‌آلیستر، این بازیکن آرژانتینی قصد ندارد در پنجره نقل‌وانتقالات جاری آنفیلد را ترک کند و فصل آینده به کارش در لیورپول ادامه خواهد داد.



۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پدیده جذاب فرانسه راهی انگلیس شد

به گزارش ورزش سه، دیان متالی، مدافع چپ 20 ساله فرانسوی، رسما بازیکن ساندرلند شد. باشگاه انگلیسی که فصل گذشته لیگ برتر را در رتبه ششم به پایان رساند، امروز به‌طور رسمی از جذب مدافع جوان تولوز خبر داد؛ بازیکنی که انتقالش به انگلیس تا آستانه لغو پیش رفت اما در نهایت قرارداد پنج‌ساله‌ای با گربه‌های سیاه" امضا کرد.

این انتقال در حالی نهایی شد که چند روز پیش، به دلیل مشکلی که در تست‌های پزشکی متالی پیش آمده بود، آینده این جابه‌جایی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.

متالی که پیش از این چهار بازی برای تیم زیر 21 سال فرانسه انجام داده، برای نهایی کردن انتقال راهی انگلیس شده بود و همه چیز آماده به نظر می‌رسید. با این حال، در جریان معاینات پزشکی ساندرلند، مشکلی در ناحیه کمر او شناسایی شد و باشگاه انگلیسی را وادار کرد روند انتقال را موقتاً متوقف کند.

برای بررسی دقیق‌تر شرایط، متالی به جنوب فرانسه بازگشت تا آزمایش‌های تکمیلی را پشت سر بگذارد. نتایج این بررسی‌ها اما نگرانی اولیه را برطرف کرد و آزمایش‌های جدید نشان داد مشکل جدی و نگران‌کننده‌ای وجود ندارد.

به این ترتیب، دو طرف بار دیگر به توافق رسیدند و ساندرلند امروز به‌طور رسمی انتقال این بازیکن جوان را اعلام کرد. متالی فصل گذشته یکی از چهره‌های قابل توجه تولوز بود. این دفاع چپ در مجموع 30 مسابقه برای این تیم به میدان رفت و 2078 دقیقه بازی کرد که 28 بازی آن در لیگ یک فرانسه بود.

سرعت و قدرت انفجاری او در سمت چپ زمین، خیلی زود توجه‌ها را به خود جلب کرد و متالی توانست زیر نظر کارلس مارتینز نوبل جایگاه ویژه‌ای در ترکیب تولوز پیدا کند. عملکرد او در فصل 2025/26 باعث شد ساندرلند برای جذبش وارد عمل شود.


۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رئال مادرید حتی با خروج قرضی اندریک هم موافقت نکرد

پایگاه خبری فوتبالی - لیورپول در مقطعی شرایط جذب اندریک را بررسی کرده بود و حتی امکان انتقال قرضی این مهاجم برزیلی با بند خرید دائمی را در نظر داشت؛ پیشنهادی که از نظر مالی نیز برای رئال مادرید قابل توجه بود.

به گزارش فوتبالی، با این حال، رئال مادرید تصمیم گرفت اندریک را در اختیار ژوزه مورینیو نگه دارد و با جدایی او موافقت نکند. گزارش‌ها نشان می‌دهند که رئال مادرید در روزهای اخیر پیشنهادهایی برای انتقال قرضی این بازیکن، از جمله از سوی باشگاه‌های دیگری مانند رم و استون‌ویلا، داشته اما در نهایت تصمیم به حفظ او گرفته است.

لیورپول نیز در شرایطی وضعیت اندریک را زیر نظر داشت که به دنبال تقویت خط حمله خود در بازار نقل‌وانتقالات است، اما موضع رئال مادرید در حال حاضر روشن است و اندریک قرار نیست از جمع شاگردان ژوزه مورینیو جدا شود. حتی با وجود رقابت شدید برای حضور در خط حمله رئال مادرید، سرمربی پرتغالی روی ادامه حضور این مهاجم جوان حساب باز کرده است.به این ترتیب، تلاش لیورپول برای اضافه کردن اندریک به ترکیب خود فعلاً به نتیجه نرسیده و رئال مادرید ترجیح داده است این استعداد برزیلی را حفظ کند.


۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت سامبای برزیلی به ترکیب رئال: خیلی زود!

به گزارش "ورزش سه"، صبح‌های طولانی در والدبباس برای رودریگو و میلیتائو کم‌ کم قابل‌تحمل‌تر می‌شود. ساعت‌هایی که صرف روند ریکاوری می‌کنند، دیگر به سنگینی گذشته نیست. برای این مدافع میانی، دلیلش این است که حالا می‌تواند پایان مسیر بازگشتش را ببیند و این کار را به انگیزه‌بخش‌ترین شکل ممکن برای یک فوتبالیست انجام می‌دهد: این که بتواند توپ را لمس کند. برای این مهاجم هم دلیلش این است که شاید از نیمه مسیر ریکاوری عبور کرده باشد: این هفته پنج ماه از آغاز روندی گذشت که این باشگاه تخمین می‌زند دست‌کم ۱۰ ماه طول بکشد و تا اینجا، روند پیشرفت او بسیار خوب بوده است.

منابعی در والدبباس می‌گویند: «حالا که فعالیت‌ها بعد از تعطیلات دوباره شروع شده، به نظر می‌رسد روحیه‌شان هم بهتر شده است.» تمام اعضای تیم برگشته‌اند، روحیه رقابت کاملاً احساس می‌شود و دیگر در کمپ رئال مادرید آن‌قدر تنها نیستند. جام جهانی از نظر روانی برای هر دوی آنها مقطع بسیار حساسی بود، دوره‌ای که افت روحی می‌توانست به تهدیدی جدی تبدیل شود.

هر دوی آنها از بازیکنان کلیدی تیم آنچلوتی بودند. آنها برای تغییر حال‌ و هوا در طول این رقابت‌ها به آمریکا رفتند. در کنار اسطوره‌هایی مانند روبرتو کارلوس و مارسلو، دیدار برزیل و اسکاتلند را تماشا کردند و در حالی که هدف اصلی‌شان را فراموش نکرده بودند، کمی هم از فضای ریکاوری فاصله گرفتند.

در والدبباس، آنها متخصصان مخصوص خودشان را در زمینه بازتوانی دارند که عضو کادر فیزیوتراپی رئال مادرید هستند. داویده ویولاتی، فیزیوتراپیست ایتالیایی، دست راست رودریگو است، در حالی که روبن سیپریانو، یکی از متخصصان بسیار مورد اعتماد این باشگاه که نزدیک به یک دهه در رئال مادرید فعالیت کرده است، همین نقش را برای میلیتائو ایفا می‌کند. آنها روند پیشرفت هر دو بازیکن برزیلی را زیر نظر دارند.

برنامه بازتوانی رودریگو همچنان روی تقویت زانوی آسیب‌دیده‌اش متمرکز است. او سوم مارس رباط صلیبی و منیسک خارجی زانوی راستش را پاره کرد و تحت عمل جراحی دکتر مانوئل لیس قرار گرفت. با این حال، تمرینات به شکلی انجام می‌شود که فشار و ضربه وارد شده به زانو به حداقل برسد. روزهای ابتدایی که او مجبور بود برای سرگرم کردن خودش هر کاری انجام دهد، از جمله نواختن یوکللی که یکی از سرگرمی‌هایش است، حالا دیگر گذشته‌اند. برنامه فعلی او شامل آب‌ درمانی و دویدن روی دستگاه‌های ضدجاذبه، در کنار تمرینات پلایومتریک و وزنه‌زدن است. ساعت‌ها تمرین، پشت سر هم. هدف او سال ۲۰۲۷ است اما در مقطع ابتدایی آن سال، یعنی ژانویه، زمانی که انتظار می‌رود او به میادین بازگردد.




 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۱۸ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا