قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

زمان آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ مشخص شد + جزئیات

کارت شرکت در آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم سال ۱۴۰۵ از فردا بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می‌گیرد.
 زمان آغاز توزیع کارت کنکور ۱۴۰۵ مشخص شد + جزئیات

به گزارش آفتاب نیوز،

بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، آزمون اختصاصی گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز پنجشنبه و گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی بعدازظهر روز پنجشنبه ۲۹ مرداد و آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز جمعه ۳۰ مرداد ماه در ۴۱۵ شهرستان سراسر کشور برگزار خواهد شد. 

کارت‌های شرکت در آزمون متقاضیان به همراه راهنمای شرکت در آزمون از فردا دوشنبه ۲۶ مرداد تا روز چهارشنبه ۲۸ مرداد در سامانه جامع آزمون سراسری برای مشاهده و پرینت فعال خواهد شد.

متقاضیان یک گروه آزمایشی اصلی شامل «علوم ریاضی، علوم انسانی و علوم تجربی» به همراه یکی از گروه‌های آزمایشی هنر یا زبان‌های خارجی دارای ۲ کارت ورود به جلسه هستند و متقاضیان باید طبق تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزۀ امتحانی مربوط مراجعه کنند.

فرایند برگزاری آزمون صبح‌ها رأس ساعت ۷:۳۰ و بعدازظهر‌ها ساعت ۱۵:۰۰ آغاز می‌شود و دربِ حوزه‌های امتحانی به ترتیب رأس ساعت ۷:۰۰ صبح و ۱۴:۳۰ بسته خواهد شد و هر متقاضی برای حضور در جلسه آزمون علاوه‌بر پرینت کارت شرکت در آزمون گروه آزمایشی مربوط، لازم است اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس‌دار را همراه داشته باشد و از ورود متقاضیانی که اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه را همراه نداشته باشند جلوگیری خواهد شد.

داوطلبان برای کسب اطلاعات و جزئیات دقیق برگزاری آزمون مانند شیوه رفع نقص و مغایرت کارت ورود به جلسه، زمان و نحوۀ اعلام علاقه‌مندی به شرکت در آزمون‌های عملی رشتۀ علوم ورزشی و برخی از رشته‌های گروه آزمایشی هنر، تعداد سؤالات و مدت پاسخ‌گویی دفترچه‌های سؤال و ... اطلاعیه منتشر شده در تارنمای سازمان سنجش آموزش کشور و همچنین راهنمای شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ که همراه کارت شرکت در آزمون از طریق سامانه جامع آزمون سراسری قابل دریافت است را به دقت مطالعه کنند.



۵ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

تمدید زمان مشاهده سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون سراسری و دانشجو-معلم

عبدالرضا فولادوند رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با اشاره به تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در پذیرش رشته‌محل‌های با آزمون سال ۱۴۰۵، از تمدید مهلت مشاهده، بررسی و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم و آزمون سراسری تا پایان روز شنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵ خبر داد.

وی اظهار کرد: با توجه به تأثیر قطعی سوابق تحصیلی در پذیرش رشته‌محل‌های با آزمون سال ۱۴۰۵، تمامی داوطلبان، اعم از *دانش‌آموزان پایه دوازدهم و فارغ‌التحصیلان*، باید نسبت به مشاهده، بررسی و تأیید سوابق تحصیلی خود اقدام کنند.

فولادوند افزود: با توجه به اینکه **برای تمامی شرکت‌کنندگان در آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ باید نمره کل سابقه تحصیلی تولید شود و تأیید سوابق تحصیلی، پیش‌شرط تولید نمره کل سابقه تحصیلی است*، این فرصت فراهم شده است تا داوطلبانی که تاکنون نسبت به تأیید سوابق تحصیلی خود اقدام نکرده‌اند، حداکثر تا پایان روز *۳۱ مردادماه ۱۴۰۵* فرآیند مشاهده، بررسی و تأیید سوابق خود را تکمیل کنند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش تأکید کرد:این مهلت برای داوطلبانی که تا این تاریخ سوابق تحصیلی خود را تأیید نکرده‌اند، فراهم شده است تا با مراجعه به سامانه، سوابق خود را مشاهده و پس از بررسی، نسبت به تأیید آن اقدام کنند.

وی درباره نحوه ورود داوطلبان گفت: داوطلبانی که پیش‌تر برای شرکت در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو-معلم یا آزمون سراسری ثبت‌نام کرده‌اند، می‌توانند از طریق سامانه جامع آزمون سراسری به نشانی my.sanjesh.org وارد سامانه مربوط به مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی شوند.

انتهای پیام/


۷ ساعت قبل / سایت برترینها

حلالیت طلبیدن داوطلب کنکور به‌خاطر کیک اضافه!

برترین‌ها: در میان هیاهوی برگزاری کنکور ۱۴۰۵، ویدیویی از گفت‌وگو با شماری از شرکت‌کنندگان اصفهانی آزمون سراسری در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است. این ویدیو به‌واسطه پاسخ یکی از شرکت‌کنندگان و سویه طنزآمیز صحبت‌های او، طی ساعات اخیر مورد استقبال کاربران قرار گرفته و دست‌به‌دست می‌شود.


۹ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

راهنمای استخدام و پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش 1405

به گزارش تجارت نیوز، امیر سرتیپ دوم امید اردلان معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی روز جمعه 30 مردادماه در آخرین نیم روز آزمون سراسری 1405 در بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ضمن تشکر از رئیس سازمان سنجش آموزش کشور و همکاران پر تلاش و خدوم این سازمان در برگزاری آزمونی ملی در کمال صحت و سلامت، درباره روند پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های وابسته به ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: با تدبیر فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران امیرسرلشکر حاتمی امسال از طریق آزمون سراسری سال 1405 همچون سال‌های گذشته اما در ابعاد وسیعتر و جامع، پذیرش دانشجو در رشته‌های مختلف گروه‌های آزمایشی علوم تجربی، ریاضی و فنی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری را خواهیم داشت.

وی افزود: تلاش می‌کنیم در کنار متقاضیان و خانواده گرامی آنان که تمایل به طی مراحل علمی و نظامی فرزندانشان در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران را دارند چون راهنما باشیم تا دغدغه‌ای برای تحصیل در این حوزه را نداشته باشند چراکه نسل جدید از نسل‌های گذشته متفاوت هستند و با فناوری‌های پیشرفته و شالوده شکن سروکار دارند و انتظار دارند آینده شغلی و تحصیلی خودشان را با این تحولات رقم بزنند.

امیر اردلان افزود: همانطور که امام شهید فرمودند ما نباید مصرف کننده صرف فناوری باشیم و باید خوداتکا باشیم. لذا این بستر برای جوانان و نخبگان فراهم شده است که در حوزه‌های فنی، علمی و مدیریتی نقش‌آفرینی کنند تا روزبه روز شاهد پیشرفت ایران عزیز باشیم همانطور که در 3 جنگ تحمیلی 12 روزه، جنگ رمضان و نبرد هرمز ثابت کردیم هر چه به فناوری‌ها و توانمندی‌های خودمان وابسته باشیم پیروز میدان هستیم لذا رشته‌های مرتبط با فناوری در دانشکده‌های افسری در اولویت هستند.

وی با اشاره به پذیرش دانشجو در رشته‌های مختلف در دانشگاه های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال 1405 گفت: به عنوان مثال دانشگاه‌های امام خمینی (ره) و شهید ستاری در رشته‌های علوم ریاضی و فنی نظیر رباتیک، سایبر، پهپاد، علوم شناختی، هوش مصنوعی، برق، مکانیک، الکترونیک پذیرش دانشجو دارند و دانشگاه امام علی (ع) در رشته‌های علوم انسانی اولویت جذب دانشجو دارد و دانشکده‌های پزشکی نیز متناسب با نیاز خود پذیرش دانشجو خواهند داشت.

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی افزود: به طور کلی 7 دانشگاه وابسته به ارتش جمهوری اسلامی ایران هستند که در تمام رشته‌ها و مقاطع تحصیلات عالی که مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت و درمان هستند دانشجو می‌پذیرند و اعضای هیئت علمی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشکده‌های افسری حضور دارند.

منبع: تسنیم




 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۱۵ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.

 وزیر بهداشت: مسائل مربوط به معیشت اساتید را پیگیری کرده‌ایم
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

وزیر بهداشت: مسائل مربوط به معیشت اساتید را پیگیری کرده‌ایم

برنا - گروه اجتماعی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از محل طراحی سؤالات آزمون بورد تخصصی و فوق‌تخصصی، با اشاره به حضور حدود ۲۷۰ استاد از ۲۴...

 ۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد

گرمای مرداد همچنان بخش‌هایی از ایران را درگیر کرده است؛ در روز جمعه ۳۰ مرداد، ۸ شهر کشور در فهرست گرم‌ترین مناطق جهان قرار گرفتند و دهلران با ثبت دمای ۴۷.۸ درجه سانتی‌گراد در رتبه سوم ایستاد.

 هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار نسبت به مصرف خودسرانه استامینوفن تزریقی

مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده‌های دارویی معاونت غذا و دارو با تأکید بر ضرورت مصرف منطقی استامینوفن، گفت: تزریقی بودن یک دارو به معنای اثربخشی بیشتر آن نیست.

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محور‌های چالوس، هراز و فشم در روز‌های جمعه و شنبه ۳۰ و ۳۱ مردادماه خبر داد.

 رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد
۱۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

رگبار باران در ۱۱ استان/ تهران؛ آسمان صاف همراه با وزش باد

امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار بارا...