قیمت طلا امروز




 سایت آفتاب نیوز / ۱ ساعت قبل

قائم‌پناه: تفاهم‌نامه پایان جنگ سند افتخار ایران است

معاون رئیس‌جمهور، تفاهم نامه پایان جنگ را سند افتخار ایران دانست و گفت: اگر آمریکا با فشار دیپلماسی و قدرت نظامی به تفاهم برگردد، منافع ملی تامین می‌شود.
 قائم‌پناه: تفاهم‌نامه پایان جنگ سند افتخار ایران است

به گزارش آفتاب نیوز،

محمدجعفر قائم پناه چهارشنبه چهارم شهریور در شورای برنامه‌ریزی استان گیلان، با اشاره حوادث رخ داده طی دو سال گذشته، اظهار کرد: آغاز کار دولت چهاردهم با حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به ایران و شهادت اسماعیل هنیه همراه شد که آغاز جنگ تحمیلی همه جانبه استکبار جهانی علیه ایران بود.

وی با بیان اینکه در طول ۴۷ سال گذشته با جنگ ترکیبی اقتصادی و تبلیغی و نظامی آمریکا مواجهیم، تصریح کرد: به فرموده رهبر شهید، آمریکا به دنبال بلعیدن ایران است، اما موفق نخواهد شد.

معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به سابقه ۴۷ ساله تحریم و محاصره اقتصادی، افزود: دشمن با جنگ و تحریم و کودتا، نتوانسته ملت ایران را تسلیم کند و لذا به‌شدت عصبانی است. قبل از جنگ رمضان، در حال مذاکره و گفت‌و‌گو بودیم، اما دشمن دست به حمله نظامی زد.

قائم پناه سیاست دولت چهاردهم را احترام متقابل به همسایگان دانست و بیان کرد: کشور‌های همسایه اقدام به توسعه روابط خود با ایران کردند و لذا آمریکا در این حوزه نیز با شکست مواجه شد.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران علیرغم همه تحریم ها، از آخرین تکنولوژی دارویی برخوردار است، اضافه کرد: صنعت فولاد گیلان زبانزد است و شاهد فعالیت صنایع مختلف در جای‌جای کشوریم.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به اتحاد و انسجام ملت ایران در جریان جنگ ۱۲ روزه، خاطرنشان کرد: اگرچه مردم با برخی نارضایتی‌ها مواجه هستند، اما وطن خود را دوست دارند و جانشان را فدای ایران می‌کنند.

وی با اشاره به برنامه ریزی نیرو‌های مسلح کشور برای مقابله با تهدیدات دشمن، بیان کرد: با موشک‌ها و پهپاد‌های خودمان در مقابل آمریکا ایستادیم و لذا قدردان و مدیون فرزندان این مرز و بوم هستیم که پای لانچر‌ها از تمامیت ارضی ایران دفاع کردند و آرامش و امنیت را به ارمغان آوردند.

قائم پناه حوادث دی‌ماه را توطئه‌ای برای فروپاشی نظام اسلامی از درون دانست و گفت: دشمن کار امنیتی پیچیده‌ای را انجام داد؛ حمله به اماکن دولتی و وزارتخانه‌ها و استانداری‌ها و فرمانداری‌ها و پاسگاه‌های پلیس و مراکز نظامی، کار مردم معترض نبود؛ دشمن برای کودتای داخلی برنامه داشت تا شاکله انسجام ملی را از هم بپاشد که ناموفق بود و لذا جنگ رمضان را شروع کرد.

وی تفاهم نامه پایان جنگ را نتیجه …



 آقای قربانی هنرمند عزیز ، عوامل اجرایی کنسرت شیراز این حجم از کیفیت و حال خوب نوش جان شما و مردم شیراز
۵ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

آقای قربانی هنرمند عزیز ، عوامل اجرایی کنسرت شیراز این حجم از کیفیت و حال خوب نوش جان شما و مردم شیراز

لازم است نگاه متولیان و مسئولان به هنر اندکی تغییر کند و بپذیرند که رویدادهای هنری مانند برگزاری کنسرت یا تأتر یک تفریح لوکس و کالای تجملاتی نیست بلکه نیاز ضروری برای ترمیم روح و روان مردمی است که مدت‌هاست با چالش‌های مدام درگیر هستند.

 پروژه‌های تقاضامحور، پیشران توسعه هوش مصنوعی در کشور
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پروژه‌های تقاضامحور، پیشران توسعه هوش مصنوعی در کشور

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت عبور از رویکرد صرفاً زیرساخت‌محور در حوزه هوش مصنوعی گفت: توسعه این فناوری نیازمند تعریف پروژه‌های واقعی و تقاضامحور است و باید با اجرای دست‌کم سه پروژه بزرگ و مشخص، چرخه عملیاتی توسعه هوش مصنوعی در کشور به حرکت درآید.

 عارف در مسیر تقویت هماهنگی دولت و نهادهای اجرایی
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

عارف در مسیر تقویت هماهنگی دولت و نهادهای اجرایی

محمدرضا عارف در جایگاه معاون اول رئیس‌جمهور، هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، تثبیت سیاست‌های اقتصادی، تعامل با نهادهای مختلف و استفاده از ظرفیت نخبگان را دنبال می‌کند.

 پزشکیان: جنگ همیشه راه‌حل عبور از مشکلات نیست
۵ ساعت قبل / سایت روزنو

پزشکیان: جنگ همیشه راه‌حل عبور از مشکلات نیست

گره‌ای که می‌توان با دست باز کرد را نباید با دندان باز کرد.

 انتقاد سخنگوی نیروهای مسلح از جریان رسانه‌ای غرب
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد سخنگوی نیروهای مسلح از جریان رسانه‌ای غرب

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح ضمن انتقاد از عملکرد رسانه‌های خارجی، آن‌ها را بازوهای اطلاعاتی دشمن دانست و بر ضرورت تقویت ارتباطات رسانه‌ای کشور برای روشنگری افکار عمومی جهان تأکید کرد.

 واکنش قالیباف به انتقادی درباره رویکرد مذاکراتی
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش قالیباف به انتقادی درباره رویکرد مذاکراتی

محمدباقر قالیباف: مذاکره ابزاری برای تأمین منافع ملی در چارچوب مقاومت است و نباید آن را با سازش یا عقب‌نشینی یکی دانست.



سایت اقتصادنیوز

سخنگوی دولت: اینجا خانه معین است، باید امکان بازگشت آزادانه داشته باشد/ پیگیری بازگشت مسعود بهنود و عطاءالله مهاجرانی به …

روزنامه دنیای اقتصاد

حاضر نشدم برای گرفتن پست چادر سر کنم

دولت پزشکیان زیر انتقادات/ چرا رئیس جمهور میزبان تشکل‌های سیاسی می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

دولت پزشکیان زیر انتقادات/ چرا رئیس جمهور میزبان تشکل‌های سیاسی می‌شود؟

فارغ از آنکه در دیدار پزشکیان با احزاب چه گذشته است، آنچه اهمیت دارد این است که احزاب و تشکل‌های سیاسی، چه میزان سرمایه اجتماعی دارند و می‌توانند در بحران‌ها به حل مشکلات کشور کمک کنند؟
نوید کلهرودی: مشروطه شکست خورد چون نتوانست از «شاه» عبور کند/ توجیه شیخ فضل‌الله نوری برای ایستادن کنار محمدعلی‌شاه، خیلی هم غلط نیست
سایت خبرآنلاین

نوید کلهرودی: مشروطه شکست خورد چون نتوانست از «شاه» عبور کند/ توجیه شیخ فضل‌الله نوری برای ایستادن کنار محمدعلی‌شاه، خیلی …

۱۲۰ سال پس از انقلاب مشروطه، مسئله محدود کردن قدرت و جایگزین کردن حاکمیت قانون به‌جای اراده فردی همچنان یکی از پرسش‌های اصلی سیاست ایران است. نوید کلهرودی معتقد است ناکامی مشروطه را باید در تداوم «ایده شاهی» و ناتوانی نیروهای تحول‌خواه در ساختن بدیلی نظری و نهادی برای آن جست‌وجو کرد؛ الگویی که به باور او از قاجار تا پهلوی و جمهوری اسلامی به شکل‌های متفاوت بازتولید شده است.
جنگ بر سر آبراه
سایت روزنامه سازندگی

جنگ بر سر آبراه

مناقشه آمریکا و چین بر سر کانال پاناما بالا گرفت
واکنش واعظی به طرح مقابله با نفوذ/ مرز جاسوسی و تعامل با خارج کجاست؟
سایت اقتصاد ۲۴

واکنش واعظی به طرح مقابله با نفوذ/ مرز جاسوسی و تعامل با خارج کجاست؟

محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور در دولت دوازدهم، با انتقاد از برخی مفاد طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان» مجلس، هشدار داد که مقابله با جاسوسی و عملیات سازمان‌یافته خارجی نباید به محدود شدن تعاملات علمی، فرهنگی و اجتماعی یا توسعه مبهم جرم‌انگاری منجر شود.