
به گزارش آفتاب نیوز،
محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور، امروز در آیین اهدای «جایزه البرز» گفت: دولت چهاردهم از ابتدای آغاز به کار خود با جنگ مواجه شد، اما خوشبختانه ما برنامه «اقتصاد جنگ» را در آذرماه ۱۴۰۳ به تصویب رسانده بودیم.
وی افزود: با توجه به راهبرد دولت در دو سال گذشته مبنی بر اینکه جامعه باید با آرامش زندگی کند، تلاش کردیم نگاه و فضای جنگی به جامعه منتقل نشود؛ به همین دلیل این سند را اعلام نکردیم، اما به محض آغاز جنگ، از این برنامه و راهبردهای پیشبینیشده در آن استفاده کردیم.
معاون اول رئیسجمهور در ادامه با اشاره به دستاوردهای علمی و فناورانه کشور اظهار داشت: سند چشمانداز که در سال ۱۳۸۴ به تصویب مقام معظم رهبری رسید، در حوزه پنج یا شش فناوری برتر هدفگذاری کرده بود که ایران در افق چشمانداز به جایگاه نخست منطقه دست یابد.
عارف ادامه داد: کشوری با شرایط ایران برای رسیدن به چنین جایگاهی در یک دوره ۲۰ ساله مسیر قابل توجهی را طی میکند، اما در حوزههایی مانند فناوری نانو، کشور بسیار سریعتر از پیشبینیها حرکت کرد؛ بهگونهای که از ابتدا قرار بود ایران در جمع ۱۵ کشور برتر این حوزه قرار گیرد، اما خیلی زود به جمع کشورهای یکرقمی رسید.
وی افزود: در فناوریهای پیشرفته نیز همین روند طی شد و همه این پیشرفتها، پایه و پشتوانه پیروزی ما در دو جنگ اخیر بود.
آمریکا از ابتدای انقلاب حامی اقدامات براندازانه علیه جمهوری اسلامی بود
معاون اول رئیسجمهور با اشاره به رویارویی ایران با آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: ما با دو رژیم وارد جنگ شدیم؛ درباره جایگاه علمی و فناوری آمریکا و نقش آن در نظام سلطه هیچ شکی وجود ندارد و وضعیت رژیم صهیونیستی نیز از نظر برخورداری از فناوریهای پیشرفته در منطقه کاملاً مشخص است.
عارف تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در حالی در برابر این دو قدرت قرار گرفت که پیشرفتهای علمی و فناورانه کشور در طول سالهای گذشته، توانمندیهایی را ایجاد کرده بود که در این رویارویی مورد استفاده قرار گرفت.
وی با اشاره به اقدامات آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: آمریکا از همان ابتدا از اقدامات مختلف برای براندازی جمهوری اسلامی حمایت کرد که اوج آن را در جنگ هشتساله و حمایت …












