قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۴ ساعت قبل

قائم‌پناه: ممکن است فردا یا پس‌فردا تصمیم بگیریم

محمدجعفر قائم‌پناه گفت: فعلاً ممکن است فردا یا پس‌فردا تصمیمی گرفته شود و قطعاً به احترام مردم خواهد بود.
 قائم‌پناه: ممکن است فردا یا پس‌فردا تصمیم بگیریم

خبرگزاری مهر: محمدجعفر قائم‌پناه در جمع خبرنگاران در قم، گفت: واقعیت این است که خشکسالی تاثیرات زیادی بر زندگی مردم دارد. امروز پروژه‌ای مربوط به فاضلاب قم را بازدید کردیم که آب آن برای مناطقی می‌رود که در آنجا جنگل‌کاری می‌کنند تا مناطقی را که گرد و غبارخیز هستند، مهار کنند. 

وی افزود: صدها هکتار از این مناطق با این مکانیزم می‌توانند مانع گرد و غبار شوند و به نظر من این موضوع برای محیط زیست خیلی مهم است. 

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با تأکید بر اهمیت بارندگی گفت: البته بارندگی خیلی مهم‌تر است و امیدواریم در سطح ملی این موضوع را دنبال کنیم که یکی مربوط به همسایه‌ها و مناطق جنوب است و آن را هم ان‌شاءالله دنبال می‌کنیم تا آلودگی هوا برطرف شود. 

وی تصریح کرد: چیزی که همه …



 پارامونت دنباله How to Lose a Guy in 10 Days را توسعه می‌دهد؛ کیت هادسون تهیه‌کننده پروژه شد
۳۲ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

پارامونت دنباله How to Lose a Guy in 10 Days را توسعه می‌دهد؛ کیت هادسون تهیه‌کننده پروژه شد

پارامونت ساخت دنباله فیلم کمدی رمانتیک محبوب «چگونه مردی را در ۱۰ روز از دست بدهیم» را وارد مرحله توسعه کرده است. کیت هادسون، ستاره فیلم اصلی، در این پروژه نقش تهیه‌کننده دارد و سازندگان امیدوارند متیو مک‌کانهی نیز برای بازگشت به این مجموعه همراه او شود.

 وزیرخارجه عمان وارد تهران شد
۴۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

وزیرخارجه عمان وارد تهران شد

بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه سلطنت عمان وارد تهران شد

 بازار ۵۰ همتی تبلیغات مجازی قاعده‌مند می‌شود؛ نوبت شفافیت اینفلوئنسرها و واسطه‌هاست؟
۲۵ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

بازار ۵۰ همتی تبلیغات مجازی قاعده‌مند می‌شود؛ نوبت شفافیت اینفلوئنسرها و واسطه‌هاست؟

با تصویب سند توسعه و ساماندهی تبلیغات تجاری در فضای مجازی، بازار پررونق و تا حد زیادی مبهم تبلیغات آنلاین ــ از اینفلوئنسرها و بازارگاه‌های تبلیغاتی تا تبلیغات در سکوهای داخلی و خارجی توسط بازیگران ایرانی ــ وارد مرحله تازه‌ای از شفافیت، پایش، رتبه‌بندی و نظارت می‌شود؛ بازاری که ارزش سالانه آن بین ۳۰ تا ۵۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است.

 محدودیت وزارت فرهنگ در قیمت‌گذاری خدمات هنری بخش خصوصی
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

محدودیت وزارت فرهنگ در قیمت‌گذاری خدمات هنری بخش خصوصی

عرضه بلیت نمایش برخی تئاترها با قیمت‌های مختلف برخی انتقادات را متوجه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کرده است؛ این در حالی است که مطابق ماده ۴۸ قانون برنامه هفتم، دولت جز در موارد استثنایی اجازه قیمت‌گذاری کالاها و خدمات بخش خصوصی را ندارد.

 طرح آشیان در تهران؛ جزئیات «مسکن استیجاری» برای مستأجران تهرانی
۴۰ دقیقه قبل / سایت فرارو

طرح آشیان در تهران؛ جزئیات «مسکن استیجاری» برای مستأجران تهرانی

طرح آشیان (مسکن استیجاری) برای متقاضیانی است که زیر پنج سال از ازدواج آنها گذشته است و در دهک‌های درآمدی یک تا شش قرار دارند

 زن تهرانی پس از اختلافات شدید با شوهرش ناپدید شد
۵۹ دقیقه قبل / سایت رکنا

زن تهرانی پس از اختلافات شدید با شوهرش ناپدید شد

ردپای اختلافات مالی و ملکی در پرونده ناپدید شدن زن جوان؛ تحقیقات جنایی برای کشف سرنوشت او ادامه دارد