قیمت طلا امروز




 سایت برترینها / ۱۸ ساعت قبل

با این طرح، مراجعه به سفارتخانه‌ها ممنوع می‌شود!

روزنامه اعتماد در گفتگو با محسن برهانی حقوقدان، طرح جدید مجلس با عنوان «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی، دولت‌ها و نهادهای بیگانه» را بررسی کرده است.
 با این طرح، مراجعه به سفارتخانه‌ها ممنوع می‌شود!
روزنامه اعتماد در گفتگو با محسن برهانی حقوقدان، طرح جدید مجلس با عنوان «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی، دولت‌ها و نهادهای بیگانه» را بررسی کرده است. محسن برهانی می گوید: پیشنهاددهندگان این طرح خودشان مصداق ماده ۱ این طرح بوده و در حال آسیب زدن به امنیت استقلال و وحدت ملی کشورند و باید پاسخگو باشند. کلیات این طرح در نشست مجازی ۲۵ مرداد مجلس به تصویب رسیده است.

-   در ماده ۸ این قانون، عبارات به ‌گونه‌ای نگارش شده که گویی هر نوع مراجعه‌ای به سفارتخانه‌های کشورهای دیگر یا دفاتر سازمان‌های غیرایرانی در داخل یا خارج از کشور ممنوع است. به واقع انسان از نگارش چنین موادی متعجب می‌شود. یعنی اشخاص حقیقی برای ابتدایی‌ترین حقوق خود، مثل مراجعه به سفارتخانه‌ها جهت اخذ ویزا، باید اجازه بگیرند؟ اگر اجازه نگیرند، مشمول حبس، جزای نقدی درجه چهار و محرومیت از حقوق اجتماعی می‌شوند.

-  بنابر ماده ۸ این قانون، حتی مراجعه برای گرفتن ویزای ساده را هم در بر می‌گیرد. مشکل اصلی اینجاست که این رویکرد به دنبال کنترل همه‌جانبه شهروندان است؛ به ‌گونه‌ای که هیچ گونه ارتباطی، حتی در حد گرفتن ویزا، بدون نظارت امنیتی باقی نماند.

-   درخصوص رسانه‌ها، ماده ۶ هرگونه مصاحبه و شرکت در گفت‌وگو را مطلقا ممنوع کرده است. قانون ‌گذار درباره رسانه‌هایی که امریکا و رژیم صهیونیستی تامین مالی می‌کنند، منع مطلق قائل شده و درباره سایر رسانه‌ها نیز هرگونه اطلاع‌رسانی را منوط به کسب مجوز کرده است. آیا این اقدام چیزی جز ساکت کردن نیروهای «ایران‌دوست» و درون نظام نیست؟

-   تصور کنید در رسانه‌های غربی، مواضعی علیه تندروی‌های ترامپ و در حمایت از واقعیت‌های ایران اتخاذ می‌شود، تمام اینها در ماده ۶ ممنوع شده و برای آن مجازات سنگین حبس درجه ۶ در نظر گرفته شده است. این یعنی در میدان جنگ رسانه‌ای بین‌المللی، خودمان دست خودمان را بسته‌ایم و آسیب‌های جدی به کشور وارد خواهیم کرد.

-   در ماده ۴ به این حوزه پرداخته شده است. در این ماده، قانونگذار در عمل به جان سازمان‌های مردم‌نهاد (NGOها) افتاده است. عنوان شده این نهادها هیچ‌گونه ارتباطی نباید با خارج داشته باشند مگر با مجوز کارگروه. نه می‌توانند کمک بگیرند و نه قراردادی منعقد کنند. این یعنی محدودیت مطلق برای ان‌‌جی‌‌اوها.

-   بنا به ماده ۱۴ این قانون،. اگر شما تولید، کارگردانی یا بازیگری فیلم، سریال، مستند یا تئاتر انجام بدهید و تصویر ارائه ‌شده «سیاه» تلقی شود یا «ترویج فرهنگ ضداسلامی» باشد، صادرکننده مجوز، تولیدکننده و منتشرکننده، همگی به اندازه کل هزینه تولید اثر محکوم می‌شوند. این یعنی یک اثر هنری می‌تواند کل شبکه تولید و پخش آن را «کن ‌فیکون» کند. این حجم از مجازات برای مفاهیم غیردقیق و سلیقه‌ای، عملا هنر را در ایران به تعطیلی می‌کشاند.

-   این طرح به انزوای هرچه بیشتر ایران در عرصه بین‌المللی کمک می‌کند و روابط بین‌المللی را به‌ شدت تحت‌تأثیر قرار می‌دهد که در بسیاری موارد به مرحله «قطع مطلق» خواهد رسید.



 درگذشت ستاره زن سریال «قهرمانان» در ۳۶ سالگی

درگذشت ستاره زن سریال «قهرمانان» در ۳۶ سالگی

آرمان امروز : هیدن پنیتیر بازیگر نقش اصلی سریال «قهرمانان» و «نشویل» و فیلم‌های «جیغ ۴» و «جیغ ۶»، (یکشنبه) درگذشت. هیدن پنیتیر بازیگر جوان «قهرمانان» و «جیغ» در ۳۶ سالگی درگذشت. هیدن پنیتیر بازیگر نقش اصلی سریال «قهرمانان» و «نشویل» و فیلم‌های «جیغ ۴» و «جیغ ۶»، دیروز (یکشنبه) درگذشت. پنتیر از سال ۱۹۹۴، [ ]

 سهم خرید استانی پالایشگاه اصفهان

سهم خرید استانی پالایشگاه اصفهان

دنیای‌ اقتصاد – اصفهان: مدیرعامل، معاونان و مدیران ارشد شرکت پالایش نفت اصفهان در نشست مشترک با اعضای انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت استان اصفهان، بر تقویت همکاری با سازندگان داخلی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های بومی تاکید کردند.

 واکنش عطاالله مهاجرانی به حمله اخیر علیه «داریوش»

واکنش عطاالله مهاجرانی به حمله اخیر علیه «داریوش»

پس از انتشار قطعه «توهم توطئه» توسط داریوش اقبالی و واکنش‌های گسترده‌ای که این اثر به دنبال داشت، سید عطاءالله مهاجرانی ـ وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی ـ در این راستا متنی را منتشر کرد.

 پایان افسانه «غریبه‌های خطرناک»؛ به جای ترساندن، کودک را «توانمند» کنید

پایان افسانه «غریبه‌های خطرناک»؛ به جای ترساندن، کودک را «توانمند» کنید

آموزش امنیت به کودک، فراتر از ترساندن اوست؛ تغییر رویکرد از «دوری از غریبه‌ها» به «شناخت رفتارهای امن»، کلید توانمندسازی اوست. به‌جای بی‌اعتمادی مطلق، والدین باید با آموزش مهارت «نه» گفتن و تعریف «بزرگسال امن»، فرزندشان را برای مواجهه با تهدیدها آماده کنند. در این مسیر، حفظ آرامش خانواده و پرهیز از پنهان‌کاری، ضامن سلامت روان کودک است.

 حمله از رئال به رودری: نیامدی و بهشت را از دست دادی

حمله از رئال به رودری: نیامدی و بهشت را از دست دادی

یکی از معروف‌ترین رئالی‌های فوتبال اسپانیا پس از پیوستن رودری به بارسلونا به این بازیکن حمله کرد.

 دونالد  ترامپ

دونالد ترامپ


 تکنولوژی

تکنولوژی

تازه های اکوسیستم استارتاپی و کارآفرینی در ایران. پوشش آخرین اخبار تولد و سرمایه گذاری بر روی کسب و کارهای نوپا در سیلیکون ولی و جهان.

 دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

اقتصادنیوز: آنچه در سال ۲۰۰۶ با شکست یک معامله بندری آغاز شد، امروز به رابطه‌ای بسیار پیچیده‌تر تبدیل شده است؛ رابطه‌ای که در آن سرمایه امارات، فناوری آمریکا، امنیت خاورمیانه و سیاست داخلی واشنگتن به شکلی بی‌سابقه در هم تنیده شده‌اند.