قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۳۴ ساعت قبل

اسیدپاشی روی همکاران همسر به دلیل سوءظن بی‌اساس به زن جوان

مردی که متهم است به خاطر شک به همسرش دو همکار او را با اسید سوزانده و زندگی آنها را متلاشی کرده، در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.
 اسیدپاشی روی همکاران همسر به دلیل سوءظن بی‌اساس به زن جوان
کد خبر: 786901 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۶ ۱۹:۳۶:۵۶ اعتمادآنلاین |

مردی که متهم است به خاطر شک به همسرش دو همکار او را با اسید سوزانده و زندگی آنها را متلاشی کرده، در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.

به گزارش اعتمادآنلاین، یک سال پیش گزارش اسیدپاشی‌‌ای به ماموران پلیس تهران داده شد. پلیس در بیمارستان با دو قربانی گفت‌وگو کرد و متوجه شد عامل اسیدپاشی مردی با کلاه کاسکت بوده که بدون هیچ حرفی روی آنها اسید پاشیده و فرار کرده است.

تحقیقات نشان داد بهروز و مهرداد، دو مرد آسیب‌دیده، کارمندان یک شرکت خصوصی هستند و زنی به نام شیما هم در آن شرکت کار می‌کند که قبلاً به همکارانش هشدار داده بود مراقب شوهر او باشند چون ممکن است آسیبی به کسی وارد کند.

تحقیقات بیشتر نشان داد دوربین‌های مداربسته تصویر مرد دوچرخه‌سواری را ضبط کرده‌اند که اندامش بسیار شبیه به اندام شوهر شیماست. همچنین در نزدیکی محل حادثه نیز یک کلاه کاسکت پیدا شد که قربانیان تایید کردند متعلق به مرد مهاجم است. به این ترتیب، کلاه کاسکت برای بررسی دی‌ان‌ای به پزشکی قانونی ارسال شد. در این میان شیما تحت بازجویی قرار گرفت. او گفت: شوهرم، کامبیز، مرد بسیار بددلی است. او خیلی مرا اذیت می‌کند. چند بار مرا تهدید به اسیدپاشی کرد و حتی کتکم زد. قصد داشتم از او جدا شوم و درخواست طلاق داده بودم. چون او به من مظنون بود و مرا متهم به خیانت می‌کرد و می‌گفت تو در شرکت با کسی رابطه داری. من به همکارانم هشدار دادم که مراقب خودشان باشند چون از کامبیز هر کاری برمی‌آمد.

پلیس کامبیز را بازداشت کرد. این مرد همه‌چیز را انکار کرد و گفت اصلاً در جریان اسیدپاشی نیست. با این حال مدارک به‌دست‌آمده نشان می‌داد او عامل اسیدپاشی است.

در نهایت با صدور کیفرخواست، پرونده برای رسیدگی به شعبه 13 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در جلسه رسیدگی  دو قربانی در جایگاه قرار گرفتند و خواستار مجازات متهم شدند. یکی از آنها که آسیب بیشتری دیده بود گفت: بعد از ساعت کاری من و همکارم مهرداد سوار ماشین شدیم تا او را تا مترو برسانم و به خانه‌اش برود. چون ماشین داشتم همیشه این کار را می‌کردم. هر کدام از همکارانم را که همزمان با من کارشان تمام می‌شد تا مترو می‌بردم. روز حادثه هم مهرداد سوار ماشین من شد. من سرم پایین بود که یک نفر  با کلاه کاسکت به شیشه ماشین زد و اشاره کرد که شیشه را پایین بدهم. من هم این کار را کردم و یکدفعه پارچ اسید را روی من و مهرداد ریخت. من بلافاصله از ماشین پیاده شدم و به شرکت رفتم. چون می‌دانستم مدیرعامل هنوز آنجاست و درخواست کمک کردم. البته قبل از اینکه متهم روی ما اسید بپاشد من او را از آینه دیدم که دارد چیزی هم می‌زند. فکر کردم دارد به مردم نذری می‌دهد.

سپس شاکی دیگر در جایگاه حاضر شد و گفت: ما هیچ خصومتی با این مرد نداشتیم، فقط مهرداد یک بار شیما را تا مترو رسانده بود و آن‌طور که بعدها شیما گفت، متهم آنها را تعقیب کرده و مدعی شده بود شیما و مهرداد با هم رابطه دارند. در حالی که ما فقط همکار بودیم. این مرد ما را سوزاند و آسیب‌هایی که به صورت و بدن ما وارد کرده آن‌قدر جدی است که مهرداد در آستانه نابینایی قرار گرفته و من هم زندگی‌ام از بین رفته و همسرم در حال طلاق از من است. من گذشت نمی‌کنم و خواستار مجازات هستم.

سپس وکیل دو قربانی در جایگاه قرار گرفت. او گفت: متهم به اسیدپاشی اعتراف نکرده اما در بازسازی صحنه نحوه دویدن او، اندامش، صدا و نیمرخش را شاهدان و دو قربانی شناسایی کرده‌اند. از همه مهم‌تر، دی‌ان‌ای او از سوی پزشکی قانونی بررسی و مشخص شده کلاه کاسکت متعلق به همین فرد است. متهم ادعا کرده روز حادثه با زنی بوده که قبلاً با او تصادف کرده بود و برای دادن خسارت به آن زن رفته بود در حالی که آن زن این ادعا را رد کرده است.  او بارها همسرش را تهدید به اسیدپاشی کرده و چون فکر می‌کرده مهرداد با همسرش رابطه دارد این کار را کرده است. اگرچه همه تایید کرده‌اند هیچ رابطه‌ای بین این دو نبوده است. من از طرف موکلانم درخواست مجازات برای متهم را دارم.

در ادامه متهم در جایگاه قرار گرفت. او گفت: من اتهام را قبول ندارم. روز حادثه در محل نبودم. تلفنم آنجا آنتن نداشت. من با این دو نفر هیچ مشکلی نداشتم و آنها را نمی‌شناسم. مشکل من با زنم بود که مشکلی جدی نبود. او در یک سال دو بار درخواست طلاق کرد چون با من دعوا کرده بود و دستش رو شده بود که قبل از من یک بار ازدواج کرده و طلاق گرفته است. من سر این موضوع با او اختلاف داشتم.

متهم درباره اینکه چرا دی‌ان‌ای برجای‌مانده از او روی کلاه کاسکتی که در محل حادثه جا مانده پیدا شده است گفت: مقابل پزشکی قانونی من با مامور دعوا کردم و به او فحش دادم. او هم مرا مجبور کرد کلاه را سرم بگذارم و دی‌ان‌ای از همان‌جا مانده است وگرنه من کاری نکردم.

بعداز گفته‌های متهم و اخذ آخرین دفاع، قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند. اخبار مرتبط درخواست زن اسیدپاشی: آزادم کنید تا دیه خواهرشوهرم را بدهم دعوای دنباله‌دار دو برادر؛ از چاقوکشی تا اسیدپاشی



 انتقال هوایی نوزاد تازه‌ متولد شده از آستارا به رشت

انتقال هوایی نوزاد تازه‌ متولد شده از آستارا به رشت

سخنگوی مرکز اورژانس گیلان از انتقال هوایی یک نوزاد تازه‌ متولد شده مبتلا به مشکلات تنفسی از آستارا به رشت خبر داد.

 قاتلی خاموش‌تر از خیانت برای زوج‌ها!

قاتلی خاموش‌تر از خیانت برای زوج‌ها!

خیانت و دعوا در روابط عاطفی را می‌شناسیم؛ اما بی حسی عاطفی ، بحرانی خاموش و ویرانگر است که روان درمان گر‌ها از آن با عنوان بحران صفر عاطفی یاد می‌کنند؛ رو...

 پریز برق روستایی که همه را به اشتباه انداخت | کاربرد واقعی چه بود؟ + ویدئو

پریز برق روستایی که همه را به اشتباه انداخت | کاربرد واقعی چه بود؟ + ویدئو

انتشار ویدئویی از یک پریز روی تیر برق در روستای آپودم، این تصور را ایجاد کرد که اهالی روستا برای مسافران و رهگذران امکان شارژ تلفن همراه فراهم کرده‌اند، اما بررسی ها نشان می‌دهد این پریز نه برای شارژ موبایل، بلکه برای راه‌اندازی پمپ و تأمین آب آشامیدنی چند خانوادهدر این منطقه استفاده می شود.

 جزئیات کامل درباره زلزله خراسان رضوی

جزئیات کامل درباره زلزله خراسان رضوی

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر ساعاتی پیش بخش‌هایی از مناطق مرزی استان خراسان رضوی را تحت تأثیر قرار داد.

 ادارات این استان فردا تعطیل شد

ادارات این استان فردا تعطیل شد

استانداری هرمزگان: تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها، مراکز آموزشی و دانشگاه‌های استان در روز چهارشنبه تعطیل خواهند بود.

 آمریکا در جنگ با ایران با چالش کاهش ذخایر پدافندی مواجه شده است

آمریکا در جنگ با ایران با چالش کاهش ذخایر پدافندی مواجه شده است

برنا - گروه بین الملل: کارشناس مسائل غرب آسیا، با اشاره به پیامدهای جنگ و افزایش هزینه‌های نظامی آمریکا گفت: طولانی شدن درگیری و مصرف بخشی از ذخایر پدافندی و...

 بازداشت 2 ساراق گردنبند قاپ زنان شمال تهران با شلیگ گلوله پلیس + فیلم گفتگو

بازداشت 2 ساراق گردنبند قاپ زنان شمال تهران با شلیگ گلوله پلیس + فیلم گفتگو

رکنا: 2 سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار که در مناطق شمال تهران با قاپ‌زنی، تلفن همراه و طلا سرقت می‌کردند، توسط ماموران کلانتری 124 قلهک دستگیر شدند. در ادامه، گفت‌وگو با سرهنگ نظری، یکی از شکات و 2 متهم پرونده را می‌خوانید.

 تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی دو استان برای فردا

تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی دو استان برای فردا

ادارات و مراکز آموزشی دو استان چهارمحال و بختیاری و هرمزگان برای روز چهارشنبه ۲۸ مردادماه تعطیل شد.