قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۹ ساعت قبل

متهم به قتل: مقتول قصد داشت به نامزدم تعرض کند

مردی که متهم است به خاطر نامزدش و با همدستی او مرتکب قتل شده، یک بار دیگر محاکمه شد.
 متهم به قتل: مقتول قصد داشت به نامزدم تعرض کند
کد خبر: 787067 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۷ ۲۱:۰۰:۳۲ اعتمادآنلاین |

مردی که متهم است به خاطر نامزدش و با همدستی او مرتکب قتل شده، یک بار دیگر محاکمه شد.

به گزارش اعتمادآنلاین، هرچند متهم مدعی است نامزدش در قتل نقشی نداشته اما دادگاه پیش‌تر بر اساس مدارک هر دو آنها را به قصاص محکوم کرده بود.

 دو سال پیش زنی به ماموران گزارش داد شوهرش گم شده است. این زن گفت شوهرش یک روز قبل از خانه خارج شده و بعد از آن دیگر نه تلفنش را جواب داده و نه به خانه برگشته است.

تحقیقات ماموران نشان داد این مرد از مدتی قبل با جوانی به نام مهرداد در تماس بوده. وقتی پلیس سراغ مهرداد رفت مشخص شد او نیز مفقود شده است. چند روز بعد ماموران جسد مرد گمشده به نام فریدون را پیدا کردند. معلوم بود مقتول خفه شده است؛ یک شال دور گردن او پیچیده شده و آثار کبودی روی گردنش مشهود بود. با انتقال جسد به پزشکی قانونی و تایید هویت او از سوی اولیای دم، پلیس ردیابی مهرداد را آغاز کرد و مرد جوان شش ماه بعد در حالی که از مخفیگاه خود بیرون آمده بود به دست ماموران بازداشت شد.

مهرداد اعتراف کرد فریدون را به قتل رسانده است چون فکر می‌کرد به نامزدش سارا نظر دارد. پلیس در ادامه سارا را هم دستگیر کرد و پرونده با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد.

اولیای دم در دادگاه برای قاتل درخواست قصاص کردند و سپس متهمان یک‌به‌یک در جایگاه حاضر شدند. مهرداد گفت: من از طریق یکی از اقوامم با فریدون آشنا شدم. روز حادثه همراه نامزدم سارا به لواسان می‌رفتیم که فریدون را دیدیم. او گفت ما را همراهی می‌کند. سه نفری به آنجا رفتیم. چادر زدیم و کمی ‌استراحت کردیم. بعد من برای خرید غذا از چادر خارج شدم. وقتی برگشتم از دور صدای سارا را شنیدم که درخواست کمک می‌کرد. وقتی به چادر رسیدم فریدون را دیدم که دست سارا را می‌کشد و قصد تجاوز به او را دارد. با فریدون درگیر شدم. او را زدم و در حالی که مرده بود از چادر خارج شدم. بعد از آن با سارا ازدواج کردم. خانه‌ام را خالی کردم و خانه جدید گرفتم و با هم در آنجا زندگی می‌کردیم که شناسایی و بازداشت شدم.

در ادامه سارا در جایگاه قرار گرفت. او گفت: وقتی مهرداد از چادر بیرون رفت، فریدون به سمتم حمله کرد و می‌خواست به من تجاوز کند. مقاومت کردم. فریاد زدم و سعی کردم از دستش فرار کنم که مهرداد رسید و او را زد. من اصلاً در قتل نقشی نداشتم.

در پایان هیات قضات شعبه ۴ دادگاه کیفری استان تهران دو متهم را به قصاص محکوم کردند. آنها به این حکم اعتراض کردند، بنابراین دیوان عالی کشور بعد از بررسی پرونده اعتراض متهمان را وارد دانست و با نقض هر دو حکم قصاص، پرونده را به شعبه هم‌عرض فرستاد.

با ارسال پرونده به شعبه 10 یک بار دیگر متهمان پای میز محاکمه رفتند. این در حالی بود که اولیای دم باز هم درخواست قصاص کردند.

در جلسه دوم مهرداد به قضات گفت: من به خاطر ناموسم با سنگ به سر فریدون زدم. او می‌خواست نامزدم را آزار دهد؛ ولی سارا هیچ نقشی در قتل نداشت. وقتی من و سارا چادر را ترک کردیم فریدون هنوز زنده بود و نفس می‌کشید. من نمی‌دانم چه کسی پارچه را دور گردنش پیچیده و او را خفه کرده است.

زن جوان نیز اتهام مشارکت در قتل را نپذیرفت و گفت: فریدون قصد داشت به من تجاوز کند که مقاومت کردم اما در قتل هیچ نقشی نداشتم.

با پایان گفته‌های متهمان و وکیل آنها، قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند و هر دو متهم را به قصاص محکوم کردند. پرونده یک بار دیگر با اعتراض متهمان به دیوان عالی کشور رفت و باز هم نقض شد چراکه میزان تفاضل دیه در آن در نظر گرفته نشده بود. به این ترتیب یک بار دیگر متهمان صبح امروز در دادگاه حاضر شدند. اولیای دم اعلام کردند بر درخواست خود پافشاری دارند و متهمان هم گفتند اعترافات‌شان مانند جلسه قبل است. آنها گفتند مقتول قصد تعرض داشته است.

در پایان قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

  اخبار مرتبط مقتول می‌خواست به نامزدم تجاوز کند، او را کشتم مقتول تعرض کرد، او را کشتم



 آمریکا در جنگ با ایران با چالش کاهش ذخایر پدافندی مواجه شده است

آمریکا در جنگ با ایران با چالش کاهش ذخایر پدافندی مواجه شده است

برنا - گروه بین الملل: کارشناس مسائل غرب آسیا، با اشاره به پیامدهای جنگ و افزایش هزینه‌های نظامی آمریکا گفت: طولانی شدن درگیری و مصرف بخشی از ذخایر پدافندی و...

 میگنا - خشم بی‌دلیل را جدی بگیرید

میگنا - خشم بی‌دلیل را جدی بگیرید

خشم همیشه از یک بحث خانوادگی، فشار کاری یا روزی سخت آغاز نمی‌شود. گاهی تغییر ناگهانی در خلق‌وخو، زودرنجی و طغیان‌های عصبی می‌تواند نشانه‌ای از اختلال در کارکرد بدن، نوسان هورمون‌ها یا حتی عارضه برخی داروها باشد، نشانه‌ای که پیش از قضاوت درباره رفتار فرد، باید آن را از دریچه سلامت بازبینی کرد.

 ببینید| زاکانی: امنیت و اقتصاد جهان به ایران گره خورده است - تسنیم

ببینید| زاکانی: امنیت و اقتصاد جهان به ایران گره خورده است - تسنیم

شهردار تهران گفت: دنیا باید بداند امنیت و اقتصاد دنیا و منطقه به امنیت و اقتصاد ایران گره خورده است.

 بازخوانی قتل مهناز ۱۳ ساله؛ خبرنگاران چگونه ایاز، قاتل فراری را به دام انداختند؟

بازخوانی قتل مهناز ۱۳ ساله؛ خبرنگاران چگونه ایاز، قاتل فراری را به دام انداختند؟

حوادث رکنا: سال‌ها پیش، وقتی یک دختر نوجوان در کرج به قتل رسید و قاتل پس از جنایت گریخت، ماجرا فقط در پرونده‌های پلیس و دادگاه دنبال نشد؛ خبرنگاران جنایی نیز قدم‌به‌قدم در تعقیب متهم همراه پلیس و ژاندارمری شدند. پرونده «ایاز» به یکی از نمونه‌های ماندگار همکاری میدانی خبرنگار و پلیس در پیگیری یک جنایت تبدیل شد؛ پرونده‌ای که ۱۹ ماه بعد با دستگیری قاتل و سرانجام اعدام او بسته شد.

 «ادب» میراثی فراتر از یک نام

«ادب» میراثی فراتر از یک نام

فردین کمانگر آرمان امروز : هر سال با نزدیک شدن به سالروز درگذشت مهندس بهاءالدین ادب، بار دیگر نام او در فضای سیاسی، اجتماعی و رسانه‌ای کردستان زنده می‌شود؛ پیام‌های تسلیت و یادبود منتشر می‌شود و بسیاری از چهره‌های سیاسی و اجتماعی از او به نیکی یاد می‌کنند. این اتفاق، اگرچه نشانه ماندگاری نام یک [ ]

 رویگردانی جامعه ایران از تندروی و تمایل به میانه‌روی

رویگردانی جامعه ایران از تندروی و تمایل به میانه‌روی

آرمان امروز- رها معیری: در شرایطی که جامعه ایران طی سال‌های اخیر با مجموعه‌ای از فشارهای اقتصادی، اجتماعی و روانی روبه‌رو بوده، نتایج پیمایش اخیر افکار عمومی از یک واقعیت قابل تأمل حکایت دارد: «نارضایتی اجتماعی لزوماً به معنای حرکت جامعه به سمت رادیکالیسم نیست.» غلامرضا ظریفیان، با تحلیل نتایج بک پیمایش چندی پیش گفته [ ]

 هشدار وزش باد شدید در ۱۹ استان/ افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در شمال و جنوب

هشدار وزش باد شدید در ۱۹ استان/ افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در شمال و جنوب

سازمان هواشناسی نسبت به وزش باد شدید در ۱۹ استان و افزایش ارتفاع موج تا ۱.۵ متر در آب‌های شمال و جنوب کشور هشدار داد.

 ارزیابی بهداشت آب از منبع  تا شبکه توزیع | مهمترین عوامل تهدید کننده کیفیت آب سدها چیست؟

ارزیابی بهداشت آب از منبع  تا شبکه توزیع | مهمترین عوامل تهدید کننده کیفیت آب سدها چیست؟

برنامه ایمنی آب با تایید سازمان جهانی بهداشت از  سال ۱۳۹۰ برای پیشگیری از آلودگی منابع آب شرب در کشور به اجرا درآمده است.