قیمت طلا امروز




 سایت اعتماد آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

پشیمانی مادر جوان که نوزاد ۵ماهه‌اش را واگذار کرد

مادر جوانی که به دلیل اعتیاد شوهرش و مشکلات شدید مالی نوزاد پنج‌ماهه‌اش را برای آینده‌ای بهتر به خانواده‌ای سپرده بود، پس از ناپدید شدن خانواده، از زنی که واسطه واگذاری کودک بود شکایت کرد.
 پشیمانی مادر جوان که نوزاد ۵ماهه‌اش را واگذار کرد

کد خبر: 786125 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۰ ۰۸:۱۰:۵۳ اعتمادآنلاین |

مادر جوانی که به دلیل اعتیاد شوهرش و مشکلات شدید مالی نوزاد پنج‌ماهه‌اش را برای آینده‌ای بهتر به خانواده‌ای سپرده بود، پس از ناپدید شدن خانواده، از زنی که واسطه واگذاری کودک بود شکایت کرد.

به گزارش سایت جنایی، رسیدگی به پرونده واگذاری نوزادی پنج‌ماهه در حالی در شعبه دهم بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران آغاز شده که مادر کودک مدعی است به دلیل شرایط نامناسب مالی و اعتیاد شوهرش، فرزندش را به امید اینکه در خانواده‌ای مرفه و آینده‌ای بهتر داشته باشد، به خانواده دیگری سپرد اما مدتی بعد خانواده‌ای که کودک را تحویل گرفته‌ بودند محل زندگی خود را تغییر دادند و دیگر اجازه ملاقات با فرزندش را به او ندادند.

در جریان این پرونده، زن میانسالی که به عنوان واسطه واگذاری نوزاد معرفی شده بود بازداشت شده و تحقیقات برای پیدا کردن خانواده‌ای که کودک را تحویل گرفته‌اند و مشخص شدن سرنوشت نوزاد ادامه دارد.

ماجرای این پرونده زمانی آغاز شد که زن جوانی به دادسرای امور جنایی تهران مراجعه کرد و مقابل بازپرس احسان شکیب‌نژاد نشست. او به بازپرس شعبه دهم درباره سرگذشت فرزندش توضیح داد و خواست فرزندش را پیدا کند.

این زن در اظهارات خود گفت وضعیت مالی خانواده‌اش مناسب نبود و او حدود دو سال قبل ازدواج کرد اما پس از ازدواج، شوهرش گرفتار اعتیاد شد و شرایط زندگی‌شان به‌شدت به هم ریخت.

زن جوان ادامه داد: «حاصل زندگی مشترکم پسری بود که در زمان واگذاری حدود چهار پنج ماه داشت، اما ما به دلیل مشکلات مالی و شرایط نامناسب زندگی توانایی نگهداری مناسب از کودک را نداشتیم و نگهداری از نوزاد برایمان بسیار دشوار شده بود.»

این زن در ادامه گفت در همین شرایط با زنی آشنا شده که به او پیشنهاد کرده بود کودک را به خانواده‌ای که وضعیت مالی مناسبی دارد بسپارد.

مادر نوزاد در توضیح این موضوع گفت: «آن زن به من گفت چرا خودت را این‌قدر اذیت می‌کنی؟ …





 بهروزآذر: حضور پررنگ زنان در عرصه وکالت نشانه شایستگی آنان است
۵ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

بهروزآذر: حضور پررنگ زنان در عرصه وکالت نشانه شایستگی آنان است

زهرا بهروزآذر، معاون امور زنان و خانواده رئیس‌جمهور گفت: حضور پررنگ زنان در میان کارآموزان و وکلای جوان، به‌ویژه در میان پذیرفته‌شدگان آزمون وکالت، جلوه‌ای...

 پرستاری تخصصی در اولویت وزارت بهداشت
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پرستاری تخصصی در اولویت وزارت بهداشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیدار دکتر عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت و دکتر مداح، مادر پرستاری نوین ایران، بر ضرورت توسعه پرستاری تخصصی، تقویت آموزش‌های حرفه‌ای و بهره‌گیری از ظرفیت پیشکسوتان این حوزه تأکید کرد.

 آسیب‌‌شناسی اقتصاد سیاسی ایران در نسبت با مقاومت |  انصاف نیوز
۷ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

آسیب‌‌شناسی اقتصاد سیاسی ایران در نسبت با مقاومت | انصاف نیوز

دکترمحمدحسن علایی، جامعه‌شناس در یادداشتی با عنوان «آسیب‌‌شناسی اقتصاد سیاسی ایران در نسبت با مقاومت» که در اختیار انصاف نیوز قرار داده، نوشت:

 نتایج نهایی دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

نتایج نهایی دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد

نتایج دوره بدون آزمون دکتری تخصصی۱۴۰۵ (ویژه استعدادهای درخشان) دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

 بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع و درگیری در سعادت‌آباد تهران
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

بازداشت ۸ نفر از عوامل نزاع و درگیری در سعادت‌آباد تهران

افراد حاضر در این درگیری اغلب از اتباع خارجی بوده‌اند که با صدور دستورات قضایی، شناسایی شدند.

 برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران
۳۰ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از آغاز فاز اجرایی طرح ساماندهی اشغال معابر توسط برخی نمایشگاه‌داران، مغازه‌داران و واحدهای تجاری خبر داد.