قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۲۲ ساعت قبل

برخورد پلیس با نمایشگاه‌داران متخلف؛ 21 هزار تخلف در مرداد ثبت شد

حوادث رکنا: معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ از اعمال قانون بیش از 21 هزار تخلف نمایشگاه‌داران خودرو در مردادماه خبر داد و گفت: بیش از 912 هزار فقره سد معبر و 718 هزار فقره توقف دوبله نیز از ابتدای سال در پایتخت ثبت شده است.
 برخورد پلیس با نمایشگاه‌داران متخلف؛ 21 هزار تخلف در مرداد ثبت شد

به گزارش رکنا، سرهنگ احسان مومنی، معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ، با اشاره به تشدید برخورد با تخلفات ساکن در پایتخت اظهار کرد: یکی از معضلات جدی شهرهای بزرگ، تخلفات ساکن است که بخشی از آن به فعالیت برخی اصناف و نحوه توقف خودروهای آنها در معابر عمومی مربوط می‌شود.

وی افزود: برخی واحدهای صنفی با اشغال پیاده‌رو یا قرار دادن موانع در معابر عمومی، علاوه بر ایجاد اختلال در تردد عابران، امکان استفاده سایر شهروندان از فضای پارک را نیز محدود می‌کنند؛ در حالی که پیاده‌رو و خیابان جزو معابر عمومی است و هیچ واحد صنفی حق تصرف یا اشغال آن را ندارد.

مومنی با اشاره به مطالبه شهروندان در این زمینه گفت: پلیس راهور تهران بزرگ با همکاری مدیریت شهری، طرحی مشترک برای برخورد با این تخلفات آماده کرده که از هفته آینده اجرا خواهد شد.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ درباره تخلفات برخی وانت‌های میوه‌فروش نیز گفت: با وجود تعیین محل‌های مشخص از سوی مدیریت شهری، همچنان شاهد توقف دوبله و استقرار این خودروها در حریم تقاطع‌ها هستیم که موجب ایجاد گره‌های ترافیکی می‌شود و پلیس با این موارد برخورد خواهد کرد.

وی درباره تخلفات نمایشگاه‌داران خودرو در خیابان‌های شهید بهشتی و شهید مطهری تصریح کرد: برخی نمایشگاه‌داران با توقف خودروها در پیاده‌رو و توقف دوبله مقابل واحد صنفی، موجب اختلال در عبور و مرور می‌شوند. این واحدها موظفند برای خودروهای مازاد خود پارکینگ تأمین کنند و به هیچ عنوان حق استفاده از خیابان و پیاده‌رو به عنوان محل نگهداری خودرو را ندارند.

مومنی ادامه داد: پلیس از 3 مردادماه امسال برخورد جدی با این تخلفات را آغاز کرده است و در مردادماه، حدود 9 هزار فقره توقف دوبله، حدود 6 هزار فقره توقف در پیاده‌رو و بیش از 6 هزار فقره توقف مطلقاً ممنوع مربوط به نمایشگاه‌داران خودرو اعمال قانون شده است.

وی افزود: به طور متوسط روزانه حدود 200 دستگاه خودرو در 2 محور شهید بهشتی و شهید مطهری به دلیل توقف در پیاده‌رو توسط مأموران پلیس اعمال قانون می‌شوند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به آمار اعمال قانون تخلفات ساکن در سال 1404 گفت: در این مدت …



 سالانه حدود ۶۰ هزار نفر بر اثر سوانح و حوادث جاده‌ای دچار انواع معلولیت‌ها می‌شوند/پای وضع روحی رانندگان در میان است
۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

سالانه حدود ۶۰ هزار نفر بر اثر سوانح و حوادث جاده‌ای دچار انواع معلولیت‌ها می‌شوند/پای وضع روحی رانندگان در میان است

سال گذشته با حضور معاون رییس‌جمهور، مرکز آزمون تصادف افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید. «تیمور حسینی»، رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به افتتاح این مرکز اعلام کرده است: «چنین مرکزی آرزوی دیرینه پلیس بوده؛ این مرکز می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای ایمنی ماشین‌های تولیدی و کاهش پیامدهای ناشی از تصادفات داشته باشد، اما تا امروز حتی یک مورد از محصولات ماشین‌هایی که در حال تولید هستند یا قرار است در آینده وارد خط تولید و بازار شوند، برای ارزیابی ایمنی و میزان حفاظت از سرنشینان مورد آزمون قرار نگرفته‌اند.

 برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از آغاز فاز اجرایی طرح ساماندهی اشغال معابر توسط برخی نمایشگاه‌داران، مغازه‌داران و واحدهای تجاری خبر داد.