قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۲ ساعت قبل

دکتر توحید جعفری: شورای شهر باید محل تصمیم‌سازی تخصصی برای توسعه شهری باشد

سهند – در آستانه برگزاری هفتمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر سهند، بررسی سوابق و دیدگاه‌های نامزدهای این دوره بیش از پیش مورد توجه شهروندان قرار گرفته است. در میان نامزدهای این انتخابات، دکتر توحید جعفری از جمله چهره‌هایی است که با سابقه علمی، اجرایی و کارآفرینی وارد این عرصه شده و بر ضرورت مدیریت تخصص‌محور در اداره شهر تأکید دارد.
 دکتر توحید جعفری: شورای شهر باید محل تصمیم‌سازی تخصصی برای توسعه شهری باشد

پیشینه خانوادگی و تحصیلی  دکتر توحید جعفری

دکتر توحید جعفری متولد سال ۱۳۶۹ در شهرستان سلماس و پرورش‌یافته در خانواده‌ای نظامی و مذهبی است. پدر وی، سرهنگ اژدر جعفری از مدیران باسابقه ارتش جمهوری اسلامی ایران و مدیر دارایی شمال‌غرب ارتش بوده است. به گفته نزدیکان وی، این پیشینه خانوادگی در شکل‌گیری روحیه نظم، مسئولیت‌پذیری و نگاه ساختارمند در شخصیت او تأثیرگذار بوده است.

وی دارای مدرک دکتری تخصصی برق (الکترونیک) است و در حال حاضر به‌عنوان استاد دانشگاه ملی مهارت در استان آذربایجان شرقی فعالیت می‌کند.

فعالیت‌های کارآفرینی و صنعتی

در کنار فعالیت‌های دانشگاهی، دکتر جعفری مدیریت شرکت تولیدی «ایمن تراشه پرداز» را نیز بر عهده دارد؛ شرکتی با بیش از ۱۴ سال سابقه فعالیت در حوزه تولید تجهیزات الکترونیکی و فناوری‌های کاربردی.

بر اساس اعلام این مجموعه، شرکت ایمن تراشه پرداز تاکنون برای بیش از ۲۴ نفر اشتغال مستقیم مطابق با قوانین وزارت کار و تأمین اجتماعی ایجاد کرده و صدها فرصت شغلی غیرمستقیم نیز از طریق شبکه فروش و همکاری‌های تخصصی در کشور شکل گرفته است. بخشی از این فرصت‌های شغلی نیز مربوط به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و خانواده‌های ایثارگران عنوان شده است.

توسعه مشاغل خانگی با فناوری بومی

از پروژه‌های شاخص این شرکت می‌توان به طراحی و تولید دستگاه «میوه و سبزی خشک‌کن هوشمند تراشه پرداز» اشاره کرد؛ محصولی فناورانه که با هدف توسعه مشاغل خانگی و ایجاد درآمد پایدار برای خانوارها طراحی شده است.

این طرح از سوی واحد اشتغال کمیته امداد امام خمینی(ره) مورد تأیید قرار گرفته و طرح توجیهی آن نیز به تصویب رسیده است. این دستگاه با بهره‌گیری از مدارهای الکترونیکی، اپلیکیشن کنترل از راه دور و فناوری هوای موازی برای خشک‌کردن یکنواخت محصولات کشاورزی طراحی شده و به گفته مسئولان شرکت، در برخی کشورهای همسایه نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

همکاری با نهادهای حمایتی و دانشگاهی

دکتر جعفری در قالب راهبر شغلی کمیته امداد امام خمینی(ره) با استان‌های فارس، آذربایجان شرقی، اصفهان و خراسان رضوی همکاری داشته و تفاهم‌نامه‌هایی در حوزه …



 تایر در دو راهی قیمت و تولید
۱ ساعت قبل / سایت دنیای خودرو

تایر در دو راهی قیمت و تولید

امید محمدی در سرمقاله روز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ روزنامه دنیای خودرو به موضوع «وضعیت صنعت تایر» پرداخت

 جزئیات سفر محرمانه رئیس سیا به روسیه
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

جزئیات سفر محرمانه رئیس سیا به روسیه

منابع آگاه به شبکه سی‌بی‌اس نیوز گفتند که «جان رتکلیف» رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) روز سه‌شنبه برای انجام مذاکرات به مسکو رفته است.

 شهادت سرتیپ دوم حسین حکیمی در درگیری با سوداگران مرگ
۲۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

شهادت سرتیپ دوم حسین حکیمی در درگیری با سوداگران مرگ

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فارس از شهادت رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر داراب حین انجام ماموریت در درگیری با سوداگران مرگ خبر داد و در پی این عملیات، ۳ نفر قاچاقچی دستگیر و محموله مواد مخدر به همراه اسلحه از متهمان کشف و ضبط شد.

 بازدید سخنگوی وزارت دفاع از ایرنا
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

بازدید سخنگوی وزارت دفاع از ایرنا

تهران-ایرنا- سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی از بخش‌های مختلف این خبرگزاری بازدید کرد.

 عرضه ۵۰۰ میلیون دلار توسط بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز
۱۹ دقیقه قبل / سایت هم میهن

عرضه ۵۰۰ میلیون دلار توسط بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز

بانک مرکزی با هدف تأمین نیازهای واقعی متقاضیان و کنترل نوسانات اخیر نرخ ارز که منجر به عبور قیمت دلار از مرز ۲۰۰ هزار تومان شده است، از توزیع ۵۰۰ میلیون دلار اسکناس در شبکه بانکی کشور خبر داد.

 عکس: طرح دستگیری سارقان و خریداران اموال مسروقه
۴۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

عکس: طرح دستگیری سارقان و خریداران اموال مسروقه

طرح دستگیری سارقان و خریداران اموال مسروقه صبح روز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ در پلیس آگاهی تهران بزرگ برگزار شد.



از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

از سراب ۳۰۰ میلیارد دلاری تا دلار ۲۰۰ هزار تومانی! | آخرین خبر

کیهان/متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست این روزها جریان تسلیم‌طلب خط عملیات روانی جدیدی را کلید زده‌است؛ پروپاگاندایی ناشیانه برای گره زدن دلار ۲۰۰ هزار تومانی به پیامدهای جنگ و بستن تنگه هرمز. سناریویی تکراری برای تطهیر خود و آدرس غلط دادن به مردم. اما سؤال ا
سایت رکنا

فیلم /حماسه سازی یک شبه پسر بچه ایرانی با خوانندگی خاص اش / امیرمحمد حسین پور در ایران و ترکیه حتی چین مشهور شد

سایت رکنا

دست گروگان در صندوق عقب از جای چراغ بیرون بود/ پلیس راه در جاده ارومیه این صحنه را دید + جزییان رهایی گروگان در ماجرایی …

‌واگذاری آبشار آهکی به یک غیربومی
روزنامه هفت صبح

‌واگذاری آبشار آهکی به یک غیربومی

واگذاری پروژه آبشار آهکی به مجری غیربومی با اصول اولیه طرح مشارکتی مغایرت دارد
بوته‌ها پیشروی می‌کنند اما‌ اسب‌ها‌ محاکـمه‌ می‌شوند
روزنامه هفت صبح

بوته‌ها پیشروی می‌کنند اما‌ اسب‌ها‌ محاکـمه‌ می‌شوند

مسئولان محیط زیست می‌گویند اسب‌ها سال‌ها در بوجاق حضور داشته‌اند و به بخشی از اکوسیستم تبدیل شده‌اند
روزنامه هفت صبح

حبس مسافران در کابین داغ