قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۴۰ ساعت قبل

بوشهر در آستانه ثبت دمای ۵۰ درجه؛ تداوم گرمای شدید تا فردا

اجتماعی رکنا ، مدیرکل هواشناسی استان بوشهر با اشاره به ثبت دمای ۴۹ درجه در اهرم، برازجان و خورموج، از تداوم استقرار توده هوای گرم تا فردا خبر داد و گفت: دمای هوا در برخی نقاط غیرساحلی استان به آستانه ۵۰ درجه و حتی فراتر از آن خواهد رسید.
 بوشهر در آستانه ثبت دمای ۵۰ درجه؛ تداوم گرمای شدید تا فردا
به گزارش رکنا ،  مدیرکل هواشناسی استان بوشهر گفت: در ۲۴ ساعت گذشته شهرهای اهرم، برازجان و خورموج دمای ۴۹ درجه و سایر نقاط استان بوشهر نیز دمای بالای ۴۰ درجه سلسیوس را تجربه کردند.

پیام مساعدی روز دوشنبه اظهار کرد: استقرار توده هوای گرم در منطقه تا فردا (سه‌شنبه) ادامه دارد و دمای هوا در برخی نقاط غیرساحلی استان به آستانه ۵۰ درجه سانتیگراد و حتی فراتر از آن خواهد رسید.

وی افزود: بر اساس نقشه‌های هواشناسی، با تداوم استقرار توده هوای گرم در منطقه تا فردا، دمای هوا در سطح استان همچنان بالا خواهد بود و در برخی نقاط به‌ویژه نواحی غیرساحلی، دما به آستانه ۵۰ درجه و حتی بیشتر می‌رسد.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: امروز دوشنبه در ساعاتی از ظهر تا اوایل شب، با رشد ابر در برخی نقاط شرقی و ارتفاعات استان، احتمال وقوع ناپایداری‌های موقت جوی به صورت تندباد لحظه‌ای، خیزش گردوخاک محلی، رعدوبرق و بارش پراکنده باران وجود دارد.

مساعدی گفت: همچنین از ظهر امروز با افزایش سرعت وزش باد شمال غربی در مناطق شمالی استان، احتمال خیزش گردوخاک محلی و نفوذ گردوغبار فرامنطقه‌ای به این مناطق پیش‌بینی می‌شود.

وی با صدور هشدار دریایی سطح زرد بیان کرد: سواحل و فراساحل شمالی استان بوشهر از ظهر امروز در برخی ساعت‌ها مواج خواهد بود.

مساعدی گفت: آسمان استان صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و گاهی وزش باد خواهد بود و در ساعت‌هایی از ظهر تا اوایل شب با افزایش ابر در برخی نقاط ارتفاعات شرقی، احتمال ناپایداری موقت وجود دارد.

وی افزود: در نواحی شمالی استان نیز احتمال خیزش گردوخاک و نفوذ گردوغبار فرامنطقه‌ای وجود دارد.

مدیرکل هواشناسی استان بوشهر ادامه داد: وزش باد در نواحی شمالی بیشتر شمال غربی با سرعت ۱۴ تا ۴۴ کیلومتر در ساعت و در فراساحل گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

وی یادآور شد: در نواحی مرکزی و جنوبی نیز باد بیشتر جنوب غربی تا جنوب شرقی با سرعت هشت تا ۳۰ و گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی می‌شود و در ارتفاعات شرقی هنگام وقوع تندباد سرعت باد از ۴۰ کیلومتر در ساعت فراتر خواهد رفت.

مساعدی ارتفاع موج دریا را ۳۰ تا ۹۰ و گاهی ۱۲۰ سانتی‌متر اعلام کرد و گفت: در سواحل شمالی از ظهر امروز ارتفاع موج ۶۰ تا ۱۲۰ و گاهی تا ۱۵۰ سانتی‌متر و در فراساحل شمالی ۹۰ تا ۱۵۰ و گاهی تا ۱۸۰ سانتی‌متر پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: فردا در بندر بوشهر زمان نخستین جزر دریا ساعت ۶:۲۱، مد ساعت ۱۱:۴۰ و جزر دوم ساعت ۱۸:۰۱ خواهد بود. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1239852

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: بقائی:‌ ارتباط آمریکا با سپاه ازشگردهای رسانه‌ای و روانی است / مهلت ۶۰ روزه نداریم / پیگیر سرنوشت خلبانان شجاع ایران هستیم مشاهده خبر

اخبار تاپ حوادث فیلم / این کلاغ 3 سال است به مرد تهرانی حمله می کند / هیچ کاری نکردم بارها زخمی شده ام فیلم / سرقت خشن گوشی موبایل از زن جوان در ترافیک اتوبان چمران تهران با تهدید چاقو/ لحظه‌ به‌ لحظه دزدی در دوربین خودرو ثبت شد فیلم / دختر تهرانی با دندان هایش گوش دوست پسرش را از جا کند رابطه دوستی با زن عمویش لو رفت / پسر جوان متهم اصلی پرونده مرگ زن عمویش این 2 خواهر گم شده اند ؟! / دل پدر و مادرشان از جا کنده شده است / کمک کنید فیلم عذرخواهی علنی نماینده مجلس بخاطر توهین به مهسا امینی / پوزش بنده را بپذیرید فیلم / این کلاغ 3 سال است به مرد تهرانی حمله می کند / هیچ کاری نکردم بارها زخمی شده ام تبلیغات تبلیغات



 انتقال هوایی نوزاد تازه‌ متولد شده از آستارا به رشت

انتقال هوایی نوزاد تازه‌ متولد شده از آستارا به رشت

سخنگوی مرکز اورژانس گیلان از انتقال هوایی یک نوزاد تازه‌ متولد شده مبتلا به مشکلات تنفسی از آستارا به رشت خبر داد.

 قاتلی خاموش‌تر از خیانت برای زوج‌ها!

قاتلی خاموش‌تر از خیانت برای زوج‌ها!

خیانت و دعوا در روابط عاطفی را می‌شناسیم؛ اما بی حسی عاطفی ، بحرانی خاموش و ویرانگر است که روان درمان گر‌ها از آن با عنوان بحران صفر عاطفی یاد می‌کنند؛ رو...

 پریز برق روستایی که همه را به اشتباه انداخت | کاربرد واقعی چه بود؟ + ویدئو

پریز برق روستایی که همه را به اشتباه انداخت | کاربرد واقعی چه بود؟ + ویدئو

انتشار ویدئویی از یک پریز روی تیر برق در روستای آپودم، این تصور را ایجاد کرد که اهالی روستا برای مسافران و رهگذران امکان شارژ تلفن همراه فراهم کرده‌اند، اما بررسی ها نشان می‌دهد این پریز نه برای شارژ موبایل، بلکه برای راه‌اندازی پمپ و تأمین آب آشامیدنی چند خانوادهدر این منطقه استفاده می شود.

 جزئیات کامل درباره زلزله خراسان رضوی

جزئیات کامل درباره زلزله خراسان رضوی

زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر ساعاتی پیش بخش‌هایی از مناطق مرزی استان خراسان رضوی را تحت تأثیر قرار داد.

 ادارات این استان فردا تعطیل شد

ادارات این استان فردا تعطیل شد

استانداری هرمزگان: تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها، مراکز آموزشی و دانشگاه‌های استان در روز چهارشنبه تعطیل خواهند بود.

 آمریکا در جنگ با ایران با چالش کاهش ذخایر پدافندی مواجه شده است

آمریکا در جنگ با ایران با چالش کاهش ذخایر پدافندی مواجه شده است

برنا - گروه بین الملل: کارشناس مسائل غرب آسیا، با اشاره به پیامدهای جنگ و افزایش هزینه‌های نظامی آمریکا گفت: طولانی شدن درگیری و مصرف بخشی از ذخایر پدافندی و...

 بازداشت 2 ساراق گردنبند قاپ زنان شمال تهران با شلیگ گلوله پلیس + فیلم گفتگو

بازداشت 2 ساراق گردنبند قاپ زنان شمال تهران با شلیگ گلوله پلیس + فیلم گفتگو

رکنا: 2 سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار که در مناطق شمال تهران با قاپ‌زنی، تلفن همراه و طلا سرقت می‌کردند، توسط ماموران کلانتری 124 قلهک دستگیر شدند. در ادامه، گفت‌وگو با سرهنگ نظری، یکی از شکات و 2 متهم پرونده را می‌خوانید.

 تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی دو استان برای فردا

تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی دو استان برای فردا

ادارات و مراکز آموزشی دو استان چهارمحال و بختیاری و هرمزگان برای روز چهارشنبه ۲۸ مردادماه تعطیل شد.