قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

پیش‌بینی رگبار و تداوم گرمای سوزان در فارس؛ کورده خنج با ۴۹ درجه در صدر

اجتماعی رکنا ، هواشناسی فارس از احتمال رعدوبرق و بارش‌های پراکنده در مناطق جنوبی استان خبر داد و اعلام کرد با وجود خنکای ۱۰ درجه‌ای در اقلید، گرمای هوا در مرکز و جنوب فارس با ثبت دمای ۴۹ درجه در «کورده خنج» طی روزهای آینده ماندگار خواهد بود.
 پیش‌بینی رگبار و تداوم گرمای سوزان در فارس؛ کورده خنج با ۴۹ درجه در صدر

به گزارش رکنا ،   رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس از احتمال رعدوبرق و بارش‌های پراکنده در مناطق جنوبی استان طی ساعات بعدازظهر روز دوشنبه ۱۲ مرداد خبر داد و گفت: هوای گرم طی چند روز آینده در مناطق جنوبی و مرکزی فارس ماندگار خواهد بود.

محمد علیزاده با اشاره به بررسی و تحلیل آخرین خروجی مدل‌های پیش‌بینی وضع هوا، اظهار کرد: طی ساعات بعدازظهر و اوایل شب در سطح استان وزش باد خواهیم داشت که در برخی نقاط شمال و مرکز استان با احتمال خیزش گردوخاک همراه است.

وی ادامه داد: روز دوشنبه در مناطق جنوبی استان، در ساعات بعدازظهر رشد ابر با احتمال رعدوبرق و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس در خصوص دمای هوا افزود: تا چند روز آینده ماندگاری هوای گرم در مناطق جنوب و مرکز استان خواهیم داشت.

علیزاده درباره دمای ثبت‌شده در شبانه‌روز گذشته نیز گفت: کورده خنج و دژگاه دهرم با دمای ۴۹ درجه، گرم‌ترین نقاط استان فارس بوده‌اند. دشت‌نمدان اقلید هم با دمای ۱۰ درجه، خنک‌ترین نقطه استان در شبانه‌روز گذشته بوده است.

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس در پایان گفت: دمای هوای شیراز در بازه زمانی مذکور در بیشینه ۳۷ درجه و کمینه ۲۱ درجه ثبت شده است. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1235655

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: …



 رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان

طی امروز(۳۱ مرداد) در ۵ استان کرمان، هرمزگان، فارس، خراسان شمالی و رضوی رگبار باران در ساعات بعد از ظهر رخ می‌دهد.

 پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود

مدیرکل هواشناسی استان تهران از کاهش 2 تا 3 درجه‌ای دمای پایتخت طی 48 ساعت آینده خبر داد و اعلام کرد: وزش باد، افزایش ابر و احتمال بارش رگباری در ارتفاعات تهران پیش‌بینی می‌شود.

 وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده
۴ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده

یک کارشناس هواشناسی گفت: طی امروز(۳۱ مرداد) در ۵ استان کرمان، هرمزگان، فارس، خراسان شمالی و رضوی رگبار باران در ساعات بعد از ظهر رخ می‌دهد و در برخی مناطق با وزش باد شدید همراه خواهد بود.

 وضعیت هوای فردا فارس یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا شیراز در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی شیراز
۷ ساعت قبل / سایت اینتیتر

وضعیت هوای فردا فارس یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا شیراز در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی شیراز

رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس از احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق پراکنده همراه با وزش باد شدید موقتی در مناطق جنوبی و جنوب‌شرقی استان طی ساعات بعدازظهر و اوایل شب امروز و فردا خبر داد.

 ادارات این منطقه فردا هم تعطیل شد
۱۱ دقیقه قبل / سایت تابناک

ادارات این منطقه فردا هم تعطیل شد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به هشدار سطح نارنجی هواشناسی، شدت طوفان و افزایش غلظت ریزگردها، تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات...