قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

پایان سرقت های سریالی یک قاپ زن در شهرری

حوادث رکنا: فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار قاپ‌زنی در شهرری خبر داد و گفت: متهم تاکنون به بیش از ۱۰ فقره سرقت اعتراف کرده و ۵ شاکی نیز وی را شناسایی کرده‌اند.
 پایان سرقت های سریالی یک قاپ زن در شهرری

به گزارش رکنا، سرهنگ حسین مافی، فرمانده انتظامی شهرستان ری، در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی افزایش سرقت‌های قاپ‌زنی در هفته‌های اخیر در محدوده شهرری، موضوع شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان به‌صورت ویژه در دستور کار تیم عملیات پلیس آگاهی شهرستان ری قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان با انجام اقدامات اطلاعاتی، تحقیقات میدانی و پیگیری‌های شبانه‌روزی، سرانجام در ۱۰ مردادماه مخفیگاه متهم را در شهرستان ری شناسایی کردند.

سرهنگ مافی ادامه داد: پس از هماهنگی با مرجع قضایی، تیمی از مأموران پلیس آگاهی برای دستگیری متهم به مخفیگاه وی اعزام شد و طی یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه، سارق دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهم، یک دستگاه تلفن همراه هوشمند مسروقه کشف شد که به همراه متهم برای انجام تحقیقات به مقر پلیس انتقال یافت. اعتراف به بیش از ۱۰ فقره قاپ‌زنی

وی خاطرنشان کرد: متهم که از سارقان سابقه‌دار است، در جریان تحقیقات پلیسی به ارتکاب چندین فقره قاپ‌زنی در محدوده شهرری اعتراف کرد که بررسی‌های انجام‌شده تاکنون منجر به کشف بیش از ۱۰ فقره سرقت شده است.

سرهنگ مافی افزود: تاکنون ۵ نفر از مالباختگان با مراجعه به پلیس آگاهی، متهم را به‌عنوان سارق اموال خود شناسایی کرده‌اند و تحقیقات برای شناسایی سایر شکات و کشف سرقت‌های احتمالی ادامه دارد. هشدار پلیس به شهروندان

فرمانده انتظامی شهرستان ری با هشدار به شهروندان از آنان خواست هنگام تردد در معابر، به‌ویژه در حاشیه خیابان، تلفن همراه، کیف و سایر اموال باارزش خود را در معرض دید و دسترس سارقان قرار ندهند و در زمان استفاده از تلفن همراه در معابر، نسبت به محیط اطراف هوشیار باشند.

وی تأکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده افراد یا موتورسیکلت‌های مشکوک، از نزدیک شدن و درگیری مستقیم خودداری کرده و موضوع را از طریق ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

سرهنگ مافی در پایان گفت: متهم برای انجام تحقیقات تکمیلی، شناسایی سایر شکات و بررسی سوابق و جرائم احتمالی، در اختیار پلیس آگاهی شهرستان ری قرار دارد. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240023

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم طرز تهیه کوفته مرغ خوشمزه و لذیذ مشاهده خبر خبر ویژه 2 پلیس اردوگاه راز شومی داشتند / در جنوب تهران فاش شد + عکس 2 مرد پلید شبانه وارد خانه های مردم اهالی شهرری می شدند تبلیغات تبلیغات



۲۰ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

زورگیری از پسران هوسران در وحشتکده مجردی!

ماجرای این زورگیری های وحشت انگیز هنگامی در بولوار طبرسی شمالی مشهد لو رفت که پسر جوانی با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت و راز وحشتکده مجردی را بازگو کرد. طولی نکشید که با دستور مستقیم سرگرد احمد آبکه (رئیس کلانتری طبرسی شمالی) گروهی از افراد زبده دایره تجسس به سرپرستی ستوان حجت پشتیبان (افسر پرونده) تحقیقات نامحسوس و میدانی گسترده ای را آغاز کردند.

در همین حال جوانی که در وحشتکده مجردی به چنگ شیاطین فضای مجازی افتاده بود به عوامل انتظامی گفت : آن دختر افغانستانی مرا در تلگرام فریب داد و بعد از برقراری رابطه دوستی و به منظور آشنایی بیشتر به آن لانه وحشتناک کشاند.

وقتی وارد طبقه همکف در یک آپارتمان چند طبقه شدم ناگهان پسر جوانی با کلید در را باز کرد و مرا در کنار آن دختر دید. او چاقوی ترسناکی را زیر گلویم گذاشت و هر آنچه داشتم از من گرفت سپس کارت بانکی ام را به دستم داد و از من خواست تا ۱۰ میلیون تومان به حساب بانکی او از طریق گوشی تلفن واریز کنم ! من هم که دچار ترس و وحشت  شده بودم و هر لحظه می ترسیدم  تیغه چاقو به گلویم فرو رود با دستانی لرزان ، پول را به حسابش واریز کردم و از آن جا گریختم.

اگر چه ابتدا به خاطر ترس از آبروریزی تردید داشتم با پلیس تماس بگیرم ولی خیلی زود به خودم آمدم و ماجرای وحشتکده مجردی را به پلیس گزارش دادم؛ چراکه یقین داشتم افراد دیگری مانند من طعمه آن ها شده اند.

با جمع آوری این اطلاعات بلافاصله گروه عملیاتی پلیس ضمن هماهنگی و کسب دستورهای قضایی از قاضی فخار زاده، وارد عمل شدند و در یک عملیات غافگیرانه دختر و پسر جوان را در سپیده دم روز گذشته هنگامی دستگیر کردند که در وحشتکده مجردی به خواب رفته بودند.

با انتقال آن ها به مقر انتظامی مشخص شد پسر ۲۶ ساله که سابقه کلاهبرداری در فضای مجازی را دارد با دختر ۲۲ ساله افغانستانی از حدود ۶ ماه قبل آشنا شده و با یکدیگر روابط غیراخلاقی دارند. این دختر و پسر  جوان که هر دو مواد مخدر صنعتی از نوع کمیکال مصرف می کنند خانه ای را در بولوار طبرسی شمالی اجاره کرده اند و طعمه های خود را در این مکان هدف زورگیری های هولناک قرار می دهند.

در همین حال دختر ۲۲ساله اعتراف کرد: از طریق ورود به صفحه شخصی پسران جوان در شبکه اجتماعی تلگرام با آن ها طرح دوستی ریخته و با ارسال تصاویر زیبا از یک دختر جوان، خود را به طعمه هایش معرفی می کرد. او خیلی زود طعمه های هوسران را به وحشتکده مجردی می کشاند و  ... .

بنابر این گزارش ، واکاوی های تخصصی پلیس  برای رازگشایی از ترفندهای دیگر این دختر و پسر کمیکالی برای زورگیری های هولناک از پسران هوسران در حالی ادامه دارد که تاکنون ۵ تن از افرادی که شکار شیاطین فضای مجازی شده اند به پلیس مراجعه کرده اند اما پلیس احتمال می دهد قربانیان این شکارچیان بی رحم بیشتر از این موارد است و به خاطر ترس از آبروریزی خانوادگی شکایتی را در مراکز انتظامی مطرح نکرده اند بنابراین یک مقام آگاه از افرادی که با این شگرد به دام تبهکاران معتاد افتاده‌ اند ، خواست برای احقاق حق خود به کلانتری طبرسی شمالی مراجعه کنند و یقین بدانند هویت آن ها در پرونده محرمانه باقی می ماند.


۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

کینه کارگر اخراجی؛ انگیزه سرقت 40 میلیاردی

کد خبر: 787446 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۱ ۰۸:۲۵:۰۰ اعتمادآنلاین |

پشت‌پرده سرقت 40میلیارد تومانی از خانه مرد تهرانی، کارگر اخراجی او بود که از مدت‌ها قبل از وی کینه به دل گرفته بود.

به گزارش همشهری، مدتی قبل مأموران پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران در جریان سرقت میلیاردی از خانه‌ای در شمال تهران قرار گرفتند. بررسی‌ها نشان می‌داد زمانی که صاحبخانه و خانواده‌اش در خانه حضور نداشته‌اند، دزدان با تخریب قفل در ورودی وارد آنجا شده و گاوصندوق را به سرقت برده‌اند. به‌گفته مالباخته، داخل گاوصندوق پر از طلا و نقره و ساعت‌های گران‌قیمت و اموال دیگر به ارزش 40میلیارد تومان بود. آنچه در تحقیقات اولیه به‌دست آمد، نشان می‌داد که سارقان با یک خودروی سواری خود را به محل سرقت رسانده و با همان خودرو نیز از محل گریخته‌اند. دوربین‌های مداربسته تصویر خودرو را ثبت کرده بودند اما پلاک آن مخدوش شده بود. با این حال کارآگاهان با بررسی‌های تخصصی موفق به شناسایی مشخصات اصلی این خودرو شدند و به این ترتیب نخستین سرنخ از اعضای باند سرقت در اختیار پلیس قرار گرفت. بررسی‌ها نشان می‌داد که اعضای این باند سرقت در یکی از شهرهای اطراف تهران مخفی شده‌اند.

در ادامه مخفیگاه‌های سارقان شناسایی شد و آنها در جریان یک عملیات ضربتی و هماهنگ، یکی پس از دیگری دستگیر شدند. اعضای باند به سرقت میلیاردی از خانه شاکی اعتراف کردند اما مهم‌ترین بخش اعترافات آنها درباره فردی بود که نقشه سرقت را کشیده بود. این فرد یکی از کارگران اخراجی شاکی بود که از مدت‌ها قبل از او کینه به دل داشت و اطلاعاتی را که درباره شاکی و اموال او می‌دانست در اختیار دزدان قرار داده و این سرقت را رقم زده بود.

به‌گفته مهدی معمارپور، فرمانده پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران با دستگیری همه اعضای این باند و طراح نقشه سرقت، در بازرسی از مخفیگاه آنها، بخش عمده اموال مسروقه کشف و در بررسی‌ها مشخص شد که اعضای باند سرقت همگی سابقه‌دار هستند و تحقیقات درباره دیگر جرائم آنها ادامه دارد.

  اخبار مرتبط دزد حرفه‌ای خانه‌های شرق تهران دستگیر شد مرگ سارق هنگام فرار از خانه‌ای که صاحبش ناگهان از راه رسید


۱۱ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

سارق طلای ۲.۷ میلیارد تومانی در بیرجند دستگیر شد | انصاف نیوز

رکنا: جانشین انتظامی شهرستان بیرجند از شناسایی و دستگیری سارق منزل و کشف طلاهای سرقتی به ارزش ۲۷ میلیارد ریال خبر داد و گفت: اموال مسروقه پس از کشف به مالباخته بازگردانده شد.

 سرهنگ حسین تقی‌زاده، جانشین انتظامی شهرستان بیرجند، اظهار داشت: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان مبنی بر سرقت مقادیری طلا از منزل، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان قرار گرفت.

انتهای پیام




 بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمو...

 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود
۱۸ ساعت قبل / سایت هم میهن

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ اواخر شهریورماه اعلام می‌شود و دانشگاه ها هر دو نیمسال را خواهند داشت.

 سرنوشت بازسازی پل B1 کرج به کجا رسید؟؛تصمیم‌گیری با ۱۵ متخصص
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سرنوشت بازسازی پل B1 کرج به کجا رسید؟؛تصمیم‌گیری با ۱۵ متخصص

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمور تعیین سرنوشت بازسازی این پروژه شده‌اند.

 ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد
۱۷ ساعت قبل / سایت رکنا

ترافیک سنگین در محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران/ چالوس و تهران–شمال یک‌طرفه شد

رکنا:جانشین پلیس راه راهور فراجا از ممنوعیت تردد در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران–شمال تا اطلاع بعدی و ترافیک سنگین در برخی محورهای شمالی و آزادراه قزوین–کرج–تهران خبر داد.

 تهران خنک می شود
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهران خنک می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.