قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

اعلام مسیرهای پیاده‌روی جاماندگان اربعین در شهرستان‌های استان تهران

رکنا سیاسی :رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان تهران با تشریح برنامه‌های اربعین ۱۴۰۵، مسیرهای پیاده‌روی جاماندگان اربعین در شهرستان‌های استان تهران را اعلام کرد و گفت: همزمان با اربعین حسینی، مراسم پیاده‌روی در ده‌ها مسیر شهری و روستایی برگزار می‌شود و در شهرری نیز بیش از ۷۰۰ موکب به زائران خدمات‌رسانی خواهند کرد.
 اعلام مسیرهای پیاده‌روی جاماندگان اربعین در شهرستان‌های استان تهران

به گزارش رکنا از ستاد شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی،  حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن محمودی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان تهران امروز( یکشنبه ۱۱ مردادماه ) در جمع خبرنگاران با تشریح برنامه‌های اربعین حسینی ۱۴۰۵ اظهار کرد: اربعین امسال با توجه به شرایط منطقه، حوادث جنگ ۱۲ روزه و آیین‌های باشکوه تشییع شهدای این رخداد، رنگ و بوی متفاوتی نسبت به سال‌های گذشته خواهد داشت و تمامی برنامه‌ها با محوریت ترویج فرهنگ عاشورا، مقاومت و وحدت ملی برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه میلیون‌ها زائر ایرانی در روزهای گذشته در مسیر نجف تا کربلا حضور یافتند، افزود: این حضور عظیم، پیام آزادی‌خواهی، ظلم‌ستیزی و مقاومت ملت ایران را به جهان مخابره کرد و در داخل کشور نیز مهم‌ترین برنامه اربعین، راهپیمایی میلیونی جاماندگان اربعین به سمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) خواهد بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان‌های استان تهران از استقرار بیش از ۷۰۰ موکب در مسیرهای منتهی به حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) خبر داد و گفت: این موکب‌ها خدمات فرهنگی، رفاهی، درمانی و پذیرایی را به زائران ارائه خواهند کرد.

محمودی با اشاره به رویکردهای مراسم اربعین ۱۴۰۵ تصریح کرد: تمامی برنامه‌ها با گفتمان «اربعین؛ جلوه مقاومت، وحدت ملی و استمرار نهضت جهانی عاشورا» برگزار می‌شود و موضوعاتی همچون تکریم شهدای جنگ اخیر، حمایت از ملت فلسطین و لبنان، روایتگری مقاومت، برپایی روضه‌های خانگی، قرائت زیارت اربعین از راه دور، تقویت برنامه‌های روستایی و اجتماعات شبانه در دستور کار قرار دارد.

وی سپس مسیرهای پیاده‌روی جاماندگان اربعین در شهرستان‌های استان تهران را به شرح زیر اعلام کرد:

- ورامین: حرکت از مسجد صاحب‌الزمان(عج) و سایر نقاط شهر به سمت آستان مقدس امامزاده یحیی(ع) از ساعت ۱۰ صبح.

- روستای باغخواص ورامین: حرکت از مسجد جامع بقیةالله به سمت امامزاده زین‌العابدین(ع) از ساعت ۷ صبح.

- روستای ایجدان ورامین: حرکت از مسجد جامع تاریخی ورامین به سمت روستای موسی‌آباد، ایجدانک و سپس روستای ایجدان.

- جوادآباد: حرکت از روستای حصاربالا به سمت روستای جعفرآباد جنگل از …





 ابتکار عجیب برای جلوگیری از تنش در روز دربی
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ابتکار عجیب برای جلوگیری از تنش در روز دربی

دربی تهران روز ۱۱ شهریور از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود و سازمان لیگ برای کاهش احتمال درگیری میان هواداران پرسپولیس و سپاهان، دیدار سپاهان و صنعت نفت آبادان را به ساعت ۲۱ همان روز موکول کرده است.

 فال ابجد امروز؛ اول شهریور ۱۴۰۵ برای متولدین ۱۲ ماه سال
۳۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

فال ابجد امروز؛ اول شهریور ۱۴۰۵ برای متولدین ۱۲ ماه سال

رکنا: فال ابجد جنبه سنتی و سرگرمی دارد و پیش‌ بینی قطعی آینده نیست.

 وقتی پرفسور سمیعی زیرمیزی می‌گیرد!
۹ دقیقه قبل / سایت تابناک

وقتی پرفسور سمیعی زیرمیزی می‌گیرد!

ما به درخششِ فرزندان این سرزمین، به جراحانی که دستانشان برای نجات جانهاست، به دانشمندی که سال‌ها برای کشفی رنج برده، یا به المپیادی که شب‌های بی‌خوابی را به...

 ۵۰درصد ایرانی‌ها ماشین ندارند!
۲۸ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

۵۰درصد ایرانی‌ها ماشین ندارند!

در چند روز گذشته اکثر رسانه‌های اقتصادی و خودرویی طبق آماری که در یک جلسه مطرح شد؛ اشاره به مالکیت خودرویی خانوارهای ایرانی کردند. اما قضیه این جلسه چه بود و این آمار به طور دقیق مربوط به چه بازه زمانی است؟

 آیین شکرانه خدمت و تقدیر از دست‌اندرکاران شهرداری مشهد در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، اربعین و دهه آخر صفر برگزار شد
۱۹ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

آیین شکرانه خدمت و تقدیر از دست‌اندرکاران شهرداری مشهد در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، اربعین و دهه آخر صفر برگزار شد

«شهرآرانیوز-گروه مشهد»، آیین شکرانه خدمت و تقدیر از دست‌اندرکاران و خدمتگزاران ستاد‌های مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهید ایران، اربعین حسینی و دهه آخر صفر شهرداری مشهد برگزار شد.

 تاکنون طعم تن ماهی را با قارچ و سیب زمینی سرخ شده امتحان کرده اید؟
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تاکنون طعم تن ماهی را با قارچ و سیب زمینی سرخ شده امتحان کرده اید؟

خوراک تن ماهی همراه مواد غذایی دلخواه مثل قارچ و سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین خوراک هایی است که به عنوان ناهار راحت و شام فوری سرو می شود.



چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی |  انصاف نیوز
سایت انصاف نیوز

چالشی در گیلان: دود «گُل» در پارک‌ها و اماکن عمومی | انصاف نیوز

سایت گیل خبر (گیلان) نوشت: «در ماه‌های اخیر، با افزایش نگرانی شهروندان رشت و برخی شهرهای دیگر استان درباره مصرف گل در بعضی از پارک‌ها و کافه‌ها که جزو اماکن عمومی محسوب می‌شوند، روبرو هستیم. مصرف آزادانه و بدون قبح گل توسط برخی جوانان در اماکن عمومی، امنیت روانی و آرامش شهروندان را با چالش‌های مختلفی مواجه کرده و پاتوق و تجمع مصرف‌کنندگان در این مکان‌ها را یک آسیب اجتماعی جدی می‌نامند.
پیامدهای حقوقی طلاق صوری
روزنامه ستاره صبح

پیامدهای حقوقی طلاق صوری

پدیده‌ای به نام «طلاق صوری» در مرز میان حقوق، معیشت و اخلاق اجتماعی، موضوع خانواده ایرانی شده است. در این وضعیت، طلاق نه ناشی از فروپاشی عاطفی یا تصمیم واقعی زوجین برای پایان زندگی مشترک، بلکه گاه به عنوان راهکاری برای دستیابی به حمایت‌ اقتصادی و اجتماعی، از جمله برخورداری از مستمری والدین متوفی و مزایای قانونی، مورد استفاده قرار می‌گیرد.
درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران
روزنامه ستاره صبح

درس صف‌های طولانی در روسیه برای ایران

روسیه دهه‌ها از مهم‌ترین صادرکنندگان انرژی جهان بود؛ کشوری که نه‌فقط نفت خام، بلکه فرآورده‌های نفتی خود را نیز به بازار می‌فرستاد و از انرژی به‌عنوان یکی از پایه‌های قدرت اقتصادی، سیاسی و نظامی خود استفاده می‌کرد. اما امروز جنگ با اوکراین و غرب روسیه را زمین گیر کرده است.
فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست
روزنامه ستاره صبح

فاجعه‌ی تراستی‌ها | نوشتاری از: رضا رمضانی خورشیددوست

اشاره: رییس سازمان بازرسی کل کشور روز چهارم مرداد از فساد عزیم تراستی ها پرده برداشت و گفت: 20 هزار و 676 نفر از تراستی ها 94 میلیارد یورو معادل 107 میلیارد دلار را به کشور باز نگردانده اند. رضا رمضانی خورشید دوست، استاد دانشگاه و نماینده دور اول مجلس به این موضوع پرداخته که در ادامه می آید.
از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟
سایت تجارت نیوز

از «موش‌کشی» تا تحریم چین؛ ترامپ چگونه به دنبال تشدید فشار اقتصادی بر ایران است؟

دولت ترامپ در آستانه اجرای دور جدیدی از فشارهای اقتصادی علیه ایران قرار دارد و بنا بر گزارش رویترز، تحریم پالایشگاه‌ها و بانک‌های چینی، هدف قرار دادن شبکه‌های دور زدن تحریم‌ها و اعمال تعرفه علیه شرکای تجاری تهران از جمله گزینه‌های مطرح واشنگتن است.
آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟
سایت افکارنیوز

آیا ایران عامل سقوط ترامپ می‌شود؟

گاردین نوشت ترامپ در برابر مجموعه‌ای از گزینه‌های نامطلوب قرار گرفته و تنها راه پیش روی او، انتخاب گزینه‌ای است که «کمتر بد» باشد؛ اقدامی که ممکن است عملاً به معنای پذیرش شکست باشد.