قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

بوشهر از آستانه هشدار بالای آنفلوانزا عبور کرد

اجتماعی رکنا ، وزارت بهداشت اعلام کرد موارد علائم عفونت‌های تنفسی در هفته بیستم سال کاهش یافته، اما میزان مثبت‌شدن آنفلوانزا در بوشهر با ثبت ۲۵.۵ درصد، بالاتر از آستانه هشدار بالا قرار گرفته است.
 بوشهر از آستانه هشدار بالای آنفلوانزا عبور کرد

 به گزارش رکنا ، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، آخرین وضعیت موارد عفونت‌های تنفسی در هفته بیستم سال را اعلام کرد.

وضعیت آنفلوآنزا در هفته بیستم سال؛ یک استان بالاتر از آستانه هشدار بالا:

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد که در هفته بیستم سال ۱۴۰۵ (هفته منتهی به ۱۶ مرداد) نسبت موارد دارای علائم عفونت‌های تنفسی، هم در مراجعین سرپایی و هم در مراجعین بستری، کاهش داشته است؛ به طوری که ۴.۴ درصد از مراجعین سرپایی، دارای علائم شبه آنفلوانزا و ۵.۷ درصد از مراجعین بستری، دارای علائم تنفسی شدید بوده‌اند.

در این نظام مراقبت دیده وری، از میان ۱۳۸ نمونه تنفسی اخذ شده از مراجعین با تظاهرات تنفسی، میزان موارد مثبت آزمایش PCR آنفلونزا ۰.۷ درصد و میزان موارد مثبت آزمایش PCR کرونا، ۲.۹ درصد بوده است. 

در این هفته نسبت نمونه‌های مثبت از نظر آنفلوانزا، در بیماران بستری اندکی افزایش و در بیماران سرپایی، اندکی کاهش نشان داده است. این نسبت در هفته مشابه سال قبل، صفر بوده است. نسبت نمونه‌های تنفسی مثبت از نظر کووید۱۹ هنوز در سطح پایینی قرار دارد. 

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در هفته بیستم سال ۱۴۰۵ در مجموع تعداد ۲۷۵۷ نمونه تنفسی (که ۹۳.۳% آنها از بیماران بستری اخذ شده)، در آزمایشگاه‌های مولکولی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور آزمایش شده و از میان آن‌ها ۵۷ مورد مثبت آنفلوانزا بوده است (۲.۱ درصد).

نوع غالب ویروس در موارد مثبت آنفلوانزا، همچنان آنفلوانزای نوع B است (۸۰ درصد).

در استان‌ بوشهر (۲۵.۵ درصد)، میزان موارد مثبت آنفلوانزا، بالاتر از آستانه هشدار بالا (۱۰ درصد) است. در استان‌ خوزستان (۸.۴ درصد)، ، موارد مثبت آنفلوانزا، کمتر از آستانه هشدار پایین (۵ درصد) گزارش شده است.

وزارت بهداشت در این گزارش اعلام کرده است که ۳۳.۳ درصد موارد مثبت آنفلوانزا به گروه سنی کودکان تعلق داشته‌اند که شامل گروه سنی زیر ۲ سال ۷ درصد، گروه سنی ۲ تا ۵ سال ۱۲.۳ درصد و گروه سنی ۶ تا ۱۵ سال ۱۴ درصد بوده است.  پایان خبر / رکنا / کدخبر 1237741 …



 ظفرقندی: ادعای تحریم نبودن دارو و تجهیزات پزشکی یک دروغ بزرگ است
۸ ساعت قبل / سایت آوش

ظفرقندی: ادعای تحریم نبودن دارو و تجهیزات پزشکی یک دروغ بزرگ است

وزیر بهداشت تصریح کرد: گفته می‌شود دارو و تجهیزات پزشکی مشمول تحریم نیستند؛ این موضوع را با ظاهر آراسته مطرح می‌کنند، موضوعی که یک دروغ بزرگ است.

 زنگ خطر فلج اطفال در مرزهای ایران / بیماریابی فعال مهاجران در دستور کار قرار گرفت / جزئیات هشدار تازه وزارت بهداشت
۸ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

زنگ خطر فلج اطفال در مرزهای ایران / بیماریابی فعال مهاجران در دستور کار قرار گرفت / جزئیات هشدار تازه وزارت بهداشت

مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت، با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به سلامت مهاجران و پناهندگان، گفت: بیماریابی فعال برای بیماری‌های هدف، باید به‌ صورت جدی دنبال شود.

 ارائه پیشنهادات شهردار تهران به وزارت بهداشت در حوزه سلامت - تسنیم
۹ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ارائه پیشنهادات شهردار تهران به وزارت بهداشت در حوزه سلامت - تسنیم

علیرضا زاکانی به ارائه پیشنهاداتی به وزارت بهداشت در حوزه سلامت پرداخت.

 تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی از ۳ شهریورماه
۱۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی از ۳ شهریورماه

مهلت ثبت‌نام آزمون دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی سال جاری از روز سه‌شنبه سوم شهریورماه ۱۴۰۵ تا ساعت ۹ صبح روز شنبه ۷ شهریورماه ۱۴۰۵ تمدید شد و حوزه‌های برگزاری آزمون نیز به ۱۱ شهر افزایش یافت.

 پرستاری تخصصی در اولویت وزارت بهداشت
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پرستاری تخصصی در اولویت وزارت بهداشت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دیدار دکتر عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت و دکتر مداح، مادر پرستاری نوین ایران، بر ضرورت توسعه پرستاری تخصصی، تقویت آموزش‌های حرفه‌ای و بهره‌گیری از ظرفیت پیشکسوتان این حوزه تأکید کرد.