قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

«یا زهرا» گفتم و بچه هایم را بیرون انداختم؛ این زن از چنگال «خفاش شب» جان سالم به در برد

حوادث رکنا: در پنجمین قسمت از مجموعه اختصاصی «پرونده خفاش شب»، روایت دورهمی رکنا با حضور سرهنگ بازنشسته کارآگاه خسرو فرج زاده، رئیس وقت پلیس آگاهی غرب تهران، سرهنگ بازنشسته کارآگاه داوود ابوالقاسمی، معاون وقت پلیس آگاهی غرب تهران، دکتر داود صفائی، خبرنگار وقت روزنامه ایران، مهراوه فردوسی، نویسنده و روزنامه نگار و پژوهشگر پرونده، و مسعود ابراهیمی، خبرنگار وقت حوادث روزنامه ایران و مدیرعامل خبرگزاری رکنا، به یکی از سرنوشت سازترین لحظات پرونده می رسد؛ لحظه ای که زنی که توانسته بود از دست غلامرضا خوشرو فرار کند، در اتاق بازجویی او را شناسایی کرد. در ادامه، کارآگاهان از نخستین مراحل اعترافات متهم، بازسازی محل رها کردن اجساد و خونسردی عجیب او هنگام بازگویی جزئیات جنایت ها روایت می کنند.
 «یا زهرا» گفتم و بچه هایم را بیرون انداختم؛ این زن از چنگال «خفاش شب» جان سالم به در برد

به گزارش رکنا، در ادامه میزگرد اختصاصی رکنا، سرهنگ بازنشسته کارآگاه داوود ابوالقاسمی، معاون وقت پلیس آگاهی غرب تهران، یکی از مهم ترین سرنخ های پرونده را روایت می کند؛ ماجرای زنی که همراه دو فرزندش سوار خودروی غلامرضا خوشرو شد اما توانست از نقشه او فرار کند.

سرهنگ ابوالقاسمی می گوید:

«این خانم، زنی محجبه بود که همراه دو فرزندش سوار خودرو شده بود. خوشرو آنها را از شهرک اندیشه سوار کرده و به منطقه ای بیابانی برده بود. خودرو را خاموش کرده بود تا زمان بگذرد و نیمه شب شود و بعد نقشه خودش را اجرا کند.

اما روز قبل در همان منطقه یک سرقت اتفاق افتاده بود و برخی اهالی تصور کرده بودند این افراد ممکن است سارق باشند. وقتی تعدادی از اهالی به سمت خودرو آمدند، خوشرو ماشین را روشن کرد و فرار کرد.

این زن بعدها برای ما تعریف کرد که وقتی متوجه خطر شده، خودش را به در خودرو کوبیده و فریاد زده "یا زهرا". در خودرو باز شده و او توانسته بود خودش و بچه هایش را از خودرو بیرون بیندازد و فرار کند.»

این زن بعدتر به عنوان یکی از مهم ترین شاهدان پرونده، برای شناسایی متهم به پلیس آگاهی منتقل شد.

سرهنگ ابوالقاسمی ادامه می دهد:

«وقتی او را در اتاق دید، حالش به شدت بد شد. متوجه شد همان فردی است که می توانست آن شب بلای بسیار بدی سر او و بچه هایش بیاورد. با این شناسایی، دیگر راه فراری برای متهم باقی نمانده بود.»

به گفته او، در این مرحله حمید گودرزی، بازپرس و قاضی رسیدگی کننده به پرونده نیز حضور داشت و شناسایی متهم توسط تنها زنی که توانسته بود از دست او فرار کند، یکی از مهم ترین نقاط عطف پرونده بود.

سرهنگ ابوالقاسمی همچنین به شاهد دیگری اشاره می کند که توانسته بود در برابر متهم مقاومت کند و از دست او فرار کند؛ زنی که بنا بر روایت مطرح شده در این گفت و گو، ورزشکار و دارای سابقه فعالیت در رشته کاراته بود و پس از درگیری با متهم موفق به فرار شده بود.

اعترافات «خفاش شب» از کجا آغاز شد؟

در ادامه این دورهمی، مسعود ابراهیمی، مدیرعامل رکنا و خبرنگار وقت حوادث روزنامه ایران، از سرهنگ فرج زاده درباره نحوه آغاز اعترافات غلامرضا خوشرو پرسید و اینکه آیا متهم قتل ها را به ترتیب زمانی پذیرفته یا اعترافاتش پراکنده بوده است.

سرهنگ بازنشسته کارآگاه خسرو فرج زاده در پاسخ گفت:

«الان حضور ذهن ندارم که بگویم اولین اعترافش دقیقا مربوط به کدام قتل بود. معمولا افسر پرونده با توجه به جغرافیای جرم، اطلاعاتی که در طول تحقیقات جمع شده و گزارش هایی که در پرونده وجود دارد، سوالات خود را از متهم آغاز می کند و متهم نیز بر اساس همان سوالات پاسخ می دهد.

در مورد خوشرو هم همین روند وجود داشت. حتی چند روزی ماموران ما را به محل هایی می برد که ادعا می کرد جسد را در آنجا رها کرده است، اما همه حرف هایش درست نبود. مثلا اگر جسدی مقابل یک محل مشخص پیدا شده بود، او را به منطقه می بردیم و می گفتیم محل را نشان بده؛ اما گاهی محل دیگری را نشان می داد و دروغ می گفت.»

فرج زاده ادامه می دهد:

«بعد از اینکه هویت واقعی او مشخص شد و شواهد و قرائن بیشتری در اختیار پلیس قرار گرفت، وارد مرحله ای شدیم که شروع به اعتراف کرد. عکس ها را به او نشان می دادیم و درباره هر پرونده سوال می کردیم.

این کار یک کار فردی نبود. یک تیم کامل روی پرونده کار می کرد. یکی از افسران پرونده، آقای جی، در مراحل اولیه مسئولیت پرونده را بر عهده داشت و بعد که تحقیقات گسترده تر شد، پرونده به جناب سروان نصرت خواه سپرده شد. هر دو از افسران توانمند بودند و با جدیت روی پرونده کار کردند.»

وی تاکید کرد:

«در واقع تمام آگاهی غرب تهران درگیر این پرونده بود. آگاهی تهران و شعبه ویژه قتل نیز به صورت شبانه روزی روی موضوع کار می کردند. حتی معاونان نیز در گشت های شبانه حضور داشتند تا بتوانیم به نتیجه برسیم. جامعه به شدت تحت تاثیر این قتل ها قرار گرفته بود و همه تلاش می کردند هرچه سریع تر عامل جنایت ها شناسایی شود.»

خونسردی عجیب در بازسازی قتل ها

فرج زاده با اشاره به نحوه بازجویی از متهم گفت:

«خوشرو هنگام بازجویی بسیار خونسرد بود. وقتی افسر پرونده درباره محل کشف جسد، زمان و مشخصات قربانی از او سوال می کرد، جزئیات را توضیح می داد. گاهی حتی خودش محل را نشان می داد.

برای مثال ما می دانستیم جسدی در یک منطقه مشخص پیدا شده است، اما نام قربانی را او نمی دانست. از او سوال می کردیم که چه کسی را از کجا سوار کردی و او توضیح می داد که آن زن را در چه مسیری سوار کرده و جسد را کجا رها کرده است.

این فاصله زمانی زیادی هم با وقوع قتل ها نداشت؛ بنابراین طبیعی بود که بسیاری از جزئیات در ذهنش باقی مانده باشد.»

به گفته کارآگاهان پرونده، بازسازی صحنه های جرم و تطبیق گفته های متهم با اطلاعات و شواهد موجود، یکی از مراحل مهم تحقیقات بود و به پلیس کمک کرد تا ادعاهای خوشرو را از واقعیت تفکیک کند.

در قسمت ششم این مجموعه، روایت پرونده وارد مرحله دیگری می شود؛ جایی که کارآگاهان از جزئیات بیشتری درباره بازجویی های تخصصی، مواجهه با متهم و تطبیق اعترافات او با شواهد پرونده سخن خواهند گفت. «خفاش شب» چگونه دستگیر شد؟ ناگفته های کارآگاهان و خبرنگاران برای نخستین بار / قسمت اول «خفاش شب» چگونه شناسایی شد؟ / تشکیل اتاق بحران برای شکار قاتل سریالی / قسمت دوم خفاش شب چگونه پلیس را دور می زد؟ / ناگفته های کارآگاهان از هوش و زیرکی قاتل سریالی / قسمت سوم «خفاش شب» چگونه پلیس را به چالش کشید؟ از اولین عکس تا راز محو کردن اثر انگشت / قسمت چهارم پایان خبر / رکنا / کدخبر 1237582

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید:

اخبار تاپ حوادث فوری / جسد سوخته حمیدرضا رجب‌زاده مداح تهرانی در اطراف تهران کشف شد + جزییات پرونده قتل مرد نمایشگاه‌دار تهرانی با آمپول دوست دخترش/ در یوسف‌آباد دستگیر شد خانم بلاگر تهرانی مداح سرشناس را به قرار مرگ کشاند / حمیدرضا رجب زاده 6 ماه این زن را امر به معروف و نهی از منکر می کرد فیلم نقاشی های شگفت انگیز دختر کاشانی که بدون دست نقاشی می‌کند/ آسیب نخاعی مانع نبود فضه ریاضی مقدم حماسه ساخت یک زن متهم اصلی قتل حمیدرضا رجب‌زاده مداح سرشناس است / او و 4 همدستش بازداشت شدند سناریوی سریال کوری در نیشابور به واقعیت پیوست / 12 مسموم با مشروبات الکلی و یک کشته تاکنون «یا زهرا» گفتم و بچه هایم را بیرون انداختم؛ این زن از چنگال «خفاش شب» جان سالم به در برد تبلیغات تبلیغات



۴۱ دقیقه قبل / سایت آوش

کلثوم اکبری «بیوه سیاه ایران» در نشریه نیویورک پست شد/ عکس

نشریه نیویورک پست با انتشار تصویری از کلثوم اکبری نوشت: کُلثوم اکبری، زن ۵۶ ساله‌ای که رسانه‌های آمریکایی او را «بیوه سیاه ایران» نامیده‌اند، به اتهام قتل همسرانش به اعدام محکوم شده است.

بر اساس این گزارش، او در جریان بازجویی‌ها به بخش زیادی از قتل‌ها اعتراف کرده و دست‌کم ۱۰ شوهر او طی حدود دو دهه جان خود را از دست داده‌اند. 

گفته شده در برخی موارد از داروهای آرام‌بخش و مواد دیگر برای مسموم کردن قربانیان استفاده شده است.

 




 سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

سهمیه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ/ شهادت ۴ داوطلب

حسین سیمایی‌صراف، وزیر علوم گفت: برای افرادی که در جریان جنگ منازلشان تخریب شده یا آواره شده‌اند، تمهیداتی برای اختصاص سهمیه در آزمون سراسری پیش‌بینی شده است.

 انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

 فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر

فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر

حوادث رکنا: تعقیب و گریز مسلحانه پلیس با یک پژو پارس در مشهد به دستگیری دو سوداگر مرگ و کشف حدود ۶ کیلوگرم مواد افیونی از داخل خودرو منجر شد.

 رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رصد فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور

رضا محمدی، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای...

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.