قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

عارف: نرخ چهارم بنزین تعیین شد؛ قیمت ۸۷ هزار و ۲۰۰ تومانی در راه است؟

رکنا اقتصادی: معاون اول رئیس‌جمهور از تعیین نرخ چهارم بنزین در دولت خبر داد و اعلام کرد اجرای این طرح در استان کرمان به دلیل نبود هماهنگی با دولت متوقف شده است؛ اظهاراتی که بار دیگر گمانه‌زنی‌ها درباره بنزین ۷۰ تا ۸۷ هزار تومانی و تأثیر آن بر قیمت کالاها را داغ کرده است.
 عارف: نرخ چهارم بنزین تعیین شد؛ قیمت ۸۷ هزار و ۲۰۰ تومانی در راه است؟

به گزارش رکنا، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، از نهایی شدن نرخ چهارم بنزین در دولت خبر داد و گفت اجرای این طرح در استان کرمان به دلیل نبود هماهنگی با دولت متوقف شده است.

منظور عارف از نرخ جدید بنزین، همان قیمت حدود ۸۷ هزار و ۲۰۰ تومانی است که طی هفته‌های گذشته خبرهایی درباره آن منتشر شده بود. عارف همچنین درباره آثار افزایش قیمت بنزین بر اقتصاد و معیشت مردم هشدار داد و تأکید کرد نرخ جدید می‌تواند به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم بر قیمت سایر کالاها اثر بگذارد. نرخ چهارم بنزین چقدر است؟

بر اساس توضیحات مطرح‌شده، نرخ چهارم بنزین در محدوده ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان تعیین شده است؛ با این حال، رقم ۸۷ هزار و ۲۰۰ تومان نیز در گزارش‌های پیشین به‌عنوان قیمت موردنظر برای این نوع بنزین مطرح شده بود.

عارف اعلام کرده است که این مدل قیمت‌گذاری با موافقت دستگاه‌های امنیتی نهایی شده است. اجرای طرح بنزین جدید از چه زمانی آغاز می‌شود؟

با وجود اعلام تعیین نرخ جدید، هنوز زمان دقیق آغاز اجرای سراسری طرح، نحوه تخصیص سهمیه و مشخصات گروه‌هایی که مشمول نرخ چهارم بنزین خواهند شد، به‌صورت رسمی اعلام نشده است.

همچنین توقف اجرای آزمایشی این طرح در استان کرمان نشان می‌دهد که اجرای آن نیازمند هماهنگی بیشتر میان دستگاه‌های دولتی است.

اکنون باید منتظر ماند و دید دولت در روزهای آینده چه جزئیاتی درباره نرخ نهایی، سهمیه‌بندی، گروه‌های مشمول و زمان اجرای طرح جدید بنزین اعلام خواهد کرد. پایان خبر / رکنا / کدخبر 1240621

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: …





 نهضت توسعه عدالت آموزشی وارد مرحله‌ای تازه شد
۵۲ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

نهضت توسعه عدالت آموزشی وارد مرحله‌ای تازه شد

وزیر آموزش و پرورش در آیین آغاز عملیات احداث مجتمع‌های آموزشی آینده‌محور در تهران، با تأکید بر این‌که رویکرد جدید در مدرسه‌سازی کشور صرفاً افزایش تعداد کلاس‌های درس نیست، اظهار کرد: امروز در مسیر ساخت «مدرسه آینده» قرار گرفته‌ایم؛ مدرسه‌ای که باید همزمان پاسخگوی نیازهای آموزشی، تربیتی، فناورانه، اجتماعی و فرهنگی دانش‌آموزان باشد.

 آتلانتیک: وعده‌ها و تهدیدهای ترامپ دیگر جدی گرفته نمی‌شود
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

آتلانتیک: وعده‌ها و تهدیدهای ترامپ دیگر جدی گرفته نمی‌شود

تهدیدها و وعده‌های مکرر دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا، به‌تدریج اثرگذاری خود را از دست داده و رهبران جهان دیگر واکنش مشابه گذشته به اظهارات او نشان نمی‌دهند؛ وضعیتی که اگرچه می‌تواند از شدت بحران‌های ناشی از سخنان جنجالی او بکاهد، اما هم‌زمان اعتبار آمریکا و توان واشنگتن برای پیشبرد سیاست‌هایش را تضعیف کرده است.

 مستند کودک دیجیتالی برنده جایزه پازولینی ایتالیا شد
۴۴ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

مستند کودک دیجیتالی برنده جایزه پازولینی ایتالیا شد

مستند «کودک دیجیتالی» به کارگردانی محمد احمدی، موفق به دریافت جایزه پازولینی ۲۰۲۶ از جشنواره لوکانیا در ایتالیا شد.

 شناسایی سن بیولوژیکی اعضای بدن با یک نمونه خون
۳۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

شناسایی سن بیولوژیکی اعضای بدن با یک نمونه خون

پژوهشگران می‌گویند یک نمونه خون ساده می‌تواند سن بیولوژیکی هر یک از اعضای بدن شما را آشکار کند.

 نبرد در اسرائیل برای «فردای سقوط نتانیاهو» / هیچ‌کس حاضر نیست آیزنکوت را از همین حالا نخست‌وزیر اعلام کند / بنت و سایرین زیر بار نخست‌وزیری آیزنکوت می‌روند؟
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

نبرد در اسرائیل برای «فردای سقوط نتانیاهو» / هیچ‌کس حاضر نیست آیزنکوت را از همین حالا نخست‌وزیر اعلام کند / بنت و سایرین زیر بار نخست‌وزیری آیزنکوت می‌روند؟

انتخابات هنوز تعیین‌کننده نهایی نیست، اما اگر اردوگاه مخالفان بنیامین نتانیاهو پیروز شود، نبرد اصلی احتمالاً درست پس از شمارش آرا آغاز خواهد شد. گادی آیزنکوت...

 طرح ممنوعیت روادید ۷۵ کشور در آمریکا لغو شد؛ شکست ترامپ در دادگاه فدرال
۲۱ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

طرح ممنوعیت روادید ۷۵ کشور در آمریکا لغو شد؛ شکست ترامپ در دادگاه فدرال

به گزارش ایرنا، یک قاضی فدرال طرح دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ممنوعیت روادید مهاجرتی از ۷۵ کشور را لغو کرد و آن را «خلاف قانون» دانست. شبکه خبری سی‌...