قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۲۶ ساعت قبل

هاشمی طبا : برخی تندروها مشکلات روانی دارند/ چرا عده ای اصرار دارند سایه جنگ برسر کشور باقی بماند؟

رکنا سیاسی : معاون رییس دولت اصلاحات درباره اظهارات برخی افراد تندرو درباره مذاکرات و دولت گفت: در هر نظامی، تدبیر و عقلانیت لازم است. مردم چه گناهی کرده‌اند که گروهی با یک دیدگاه خاص بخواهند نظر خود را بر جامعه تحمیل کنند؟
 هاشمی طبا : برخی تندروها مشکلات روانی دارند/ چرا عده ای اصرار دارند سایه جنگ برسر کشور باقی بماند؟

به گزارش رکنا به نقل از خبرآنلاین ، وقتی حرف از پایان جنگ، صلح یا حتی آرام‌تر شدن فضای سیاسی به میان می‌آید، همیشه صداهایی هم هستند که انگار با هر نشانه‌ای از آرامش، نگران از دست رفتن چیزی می‌شوند؛ گروهی که «جنگ» برایشان نه یک وضعیت موقت، بلکه گویی بخشی از معادله سیاسی کشور است و از همین رو، هر سخن از مذاکره و توافق را با تردید و بدبینی می‌نگرند.

در چنین فضایی، پرسش فقط این نیست که جنگ چه زمانی تمام می‌شود، بلکه این است که چرا عده‌ای اصرار دارند سایه جنگ همچنان بر سر کشور باقی بماند؟ آیا در شرایطی که احتمال بازگشت درگیری‌ها مطرح است، ایران ممکن است به سمت حمله پیشدستانه حرکت کند یا همچنان سیاست بازدارندگی و دیپلماسی را دنبال خواهد کرد؟ از سوی دیگر، در میان همه این پرسش‌ها، یک سوال مهم‌تر نیز وجود دارد؛ آیا تداوم وضعیت «نه جنگ، نه صلح» برای برخی جریان ها و گروه ها دستاورد یا منفعتی سیاسی ایجاد می‌کند؟ برخی از افراد تندرو مشکلات روانی دارند 

در همین راستا مصطفی هاشمی طبا، فعال سیاسی  و معاون رییس دولت اصلاحات  با انتقاد از برخی جریان‌های تندرو گفت: این افراد را می‌توان در چند دسته قرار داد؛ برخی از آنها مشکلات روانی دارند و اگر به روانپزشک مراجعه کنند، ممکن است حداقل یکی از اختلالات روانی در آنها تشخیص داده شود.

وی افزود: دسته دیگری از این افراد اساساً به حرف‌هایی که می‌زنند اعتقاد ندارند و صرفاً با اهداف سیاسی چنین مواضعی اتخاذ می‌کنند تا خود را افراد انقلابی نشان دهند و مسئولان دولت‌ها را ضدانقلاب معرفی کنند.

هاشمی‌طبا ادامه داد: در میان این افراد کسانی هستند که سابقه کاری مؤثری ندارند و در هیچ جایگاه و مسئولیتی نتوانسته‌اند عملکرد مفیدی داشته باشند. حتی برخی از کسانی که مسئولیتی داشته‌اند، جز ایجاد مشکل و خرابکاری، عملکرد قابل دفاعی از خود نشان نداده‌اند.

این فعال سیاسی با طرح این پرسش که چرا با چنین افرادی برخورد نمی‌شود، گفت: برای خود من هم این موضوع سؤال است که چرا با افرادی که دائماً به دنبال اقداماتی هستند که به تصور خودشان شاید آینده کشور را تخریب کند، برخوردی صورت نمی‌گیرد.

وی در ادامه مدعی شد: برخی از این افراد …



 کپلر: دیروز تنها یک کشتی باری از تنگه هرمز عبور کرد
۴۱ دقیقه قبل / سایت هم میهن

کپلر: دیروز تنها یک کشتی باری از تنگه هرمز عبور کرد

خبرگزاری رویترز با استناد به داده‌های اولیه مربوط به تردد کشتی‌ها گزارش داد که روز دوشنبه تنها یک کشتی باری از تنگه هرمز عبور کرده است؛ کمترین میزان از ۷ مه تاکنون.

 گوترش بااشاره به تجاوزنظامی آمریکا علیه ایران:ابرقدرت‌ها باید محدودیت قدرت خود را درک کنند
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

گوترش بااشاره به تجاوزنظامی آمریکا علیه ایران:ابرقدرت‌ها باید محدودیت قدرت خود را درک کنند

لندن– ایرنا– آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد با اشاره به تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران به‌عنوان یکی از نمونه‌های محدودیت قدرت‌های بزرگ در تحمیل اراده خود بر دیگر کشورها، تأکید کرد که ابرقدرت‌ها باید محدودیت قدرت خود را درک کنند.

 چین: با تحریم‌های غیرقانونی آمریکا مخالفیم
۹ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

چین: با تحریم‌های غیرقانونی آمریکا مخالفیم

چین ضمن مخالفت با تحریم‌های یکجانبه واشنگتن علیه ایران که افراد و نهادهای این کشور را هم را هدف قرار می‌دهد، تأکید کرد که از حقوق و منافع شرکت‌های چینی حمایت خواهد کرد.

 ثبت شکایت ایران درباره جنایات جنگی اخیر در دیوان داوری دعاوی ایران و آمریکا
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

ثبت شکایت ایران درباره جنایات جنگی اخیر در دیوان داوری دعاوی ایران و آمریکا

معاون امور بین الملل قوه قضائیه با اشاره به پیگیری جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه کشورمان، گفت: شکایت ایران درباره جنایات جنگی اخیر در دیوان داوری دعاوی ایران و آمریکا در لاهه به ثبت رسیده است.

 وزیر اقتصاد: کالابرگ از نیمه دوم سال افزایش پیدا می‌کند - سرمایه و بورس
۳۲ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

وزیر اقتصاد: کالابرگ از نیمه دوم سال افزایش پیدا می‌کند - سرمایه و بورس

سیدعلی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، از برنامه دولت برای افزایش حمایت معیشتی از خانوارها و احتمال افزایش مبلغ کالابرگ الکترونیکی برای برخی اقشار از نیمه دوم سال خبر داد.

 هلاکت ۲ سارق مسلح عضو گروه‌های تروریستی در عملیات غافلگیرانه پلیس نیکشهر
۵۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

هلاکت ۲ سارق مسلح عضو گروه‌های تروریستی در عملیات غافلگیرانه پلیس نیکشهر

روابط عمومی پلیس سیستان و بلوچستان اعلام کرد: ۲ سارق مسلح که قصد انتقال ۲ خودرو سرقتی به گروهک های تروریستی را داشتند شناسایی و به هلاکت رسیدند.



سلامت را نمی‌توان از سیاست جدا کرد!
سایت سلامت نیوز

سلامت را نمی‌توان از سیاست جدا کرد!

سخنان اخیر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، در انجمن اسلامی جامعه پزشکی با انتقادهایی مواجه شده است؛ منتقدان می‌گویند وزیر باید به جای سیاست درباره دارو، پرستاران، بیمارستان‌ها و مشکلات نظام سلامت سخن بگوید. اما آیا می‌توان بحران‌های سلامت را از سیاست و تصمیم‌های کلان اقتصادی و اجتماعی جدا کرد؟
سایت عصرایران

قبل از عاشق شدن بیاموز چگونه در برف بدوی، بدون اینکه ردپایی از خود بر جای بگذاری (+صدا)

جراحی بزرگ دولت در شبکه بانکی؛ ناترازی درمان می‌شود یا جا به‌ جا؟!/ پایان دوران خلق پول برای پوشاندن زیان‌ها؟
سایت اقتصاد ۲۴

جراحی بزرگ دولت در شبکه بانکی؛ ناترازی درمان می‌شود یا جا به‌ جا؟!/ پایان دوران خلق پول برای پوشاندن زیان‌ها؟

پس از سال‌ها انباشت ناترازی و خلق پول بی‌ضابطه در شبکه بانکی، دولت سراغ جراحی بانک‌های مشکل‌دار رفته است؛ اقدامی که می‌تواند به مهار تورم کمک کند، اما به شرط آنکه هزینه زیان بانک‌های متخلف دوباره از جیب مردم پرداخت نشود.
تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟
سایت اقتصاد ۲۴

تنگه هرمز و بازی پرهزینه نفت/ چرا ادامه بحران می‌تواند علیه اقتصاد ایران تمام شود؟

اختلاف میان روایت واشنگتن و داده‌های تردد کشتی‌ها، پرسش‌های مهمی درباره وضعیت واقعی تجارت نفت و آینده تنگه هرمز ایجاد کرده است. اما برای ایران، مسئله فقط میزان نفت عبوری از هرمز نیست، زیرا تداوم اختلال در این مسیر می‌تواند به یک فشار فرسایشی بر درآمد‌های ارزی، تجارت خارجی و معیشت مردم تبدیل شود.
بازار داغ مکمل بنزین و اکتان‌ بوستر؛ از ۳۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان/ هزینه اجباری رانندگان برای فرار از هزینه‌های بیشتر
سایت اقتصاد ۲۴

بازار داغ مکمل بنزین و اکتان‌ بوستر؛ از ۳۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان/ هزینه اجباری رانندگان برای فرار از هزینه‌های …

پایین بودن عدد اکتان بنزین معمولی نسبت به استاندارد موتور‌های حساس، خطر پدیده ضربه یا اصطلاحاً ناک، ذوب شدن پیستون و آسیب به سوپاپ‌ها را دوچندان کرده است. این موضوع صاحبان خودرو را ناچار می‌کند برای فرار از تعمیرات ده‌ها میلیون تومانی، در هر چند باک‌گیری دست‌ به‌ جیب شوند.
حقوق کارگران زیر ۱۰۰ دلار رسید؛ سقوط سنگین دستمزد واقعی کارگران در ۱۰ سال
سایت اقتصاد ۲۴

حقوق کارگران زیر ۱۰۰ دلار رسید؛ سقوط سنگین دستمزد واقعی کارگران در ۱۰ سال

در یک بازه زمانی ده ساله، پایه مزد کارگران مشمول قانون کار یا همان «دستمزد واقعی طبقه‌ی کارگر» از ۲۳۲ دلار به ۸۳ دلار تنزل یافته است؛ یعنی دستمزد واقعی کارگران ده سال پیش ۲.۷ برابر امروز بوده است.