قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

فیلم / فروش یک خانه به چند خریدار / گره کور پروزه مهستان شهریار؛ مطالبه هزاران خانواده برای رسیدگی فوری

اجتماعی رکنا، خریداران پروژه مهستان شهریار می‌گویند برخی واحدهای این مجموعه در سال‌های مختلف به چند نفر فروخته شده و اکنون پس از سال‌ها انتظار و ماه‌ها پیگیری قضایی، نه سندی در دست دارند و نه تکلیف سرمایه‌هایشان روشن است. خانواده‌هایی که با پرداخت صدها میلیون تا میلیاردها تومان برای خانه‌دار شدن اقدام کردند، امروز میان دادسرا، کارشناسی و پرونده‌های پیچیده حقوقی سرگردان مانده‌اند.
 فیلم / فروش یک خانه به چند خریدار / گره کور پروزه مهستان شهریار؛ مطالبه هزاران خانواده برای رسیدگی فوری

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا،  جمعی از خریداران پروژه مهستان شهریار با گلایه از روند طولانی رسیدگی به پرونده‌های خود، از آنچه «فروش چندباره واحدهای مسکونی» عنوان می‌کنند، سخن می‌گویند. به گفته آنها، برخی واحدهای این پروژه در سال‌های مختلف به چند نفر واگذار شده و همین موضوع موجب شکل‌گیری پرونده‌های متعدد حقوقی و قضایی شده است.

یکی از خریداران می‌گوید: «تمام پس‌انداز زندگی‌ام را برای خرید یک واحد در این پروژه پرداخت کردم اما حدود یک سال و نیم پیش متوجه شدم همین واحد در سال‌های مختلف به افراد دیگری نیز فروخته شده است. قرارداد من مربوط به سال ۱۳۹۸ است اما بعداً فهمیدم افراد دیگری نیز برای همین واحد قرارداد دارند.»

خریدار دیگری با اشاره به تعدد معارضان برخی واحدها می‌گوید: «واحدهایی در این پروژه وجود دارد که چهار یا پنج مدعی دارند. یک واحد در سال ۱۳۹۱ به یک نفر، در سال ۱۳۹۸ به فرد دیگری و سپس در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ دوباره واگذار شده است. اکنون مشخص نیست مالک واقعی چه کسی است.»

به گفته ساکنان و خریداران، پروژه‌ای که عملیات ساخت آن از اوایل دهه ۱۳۹۰ آغاز شده، به دلیل مشکلات متعدد از جمله تأخیر در تکمیل زیرساخت‌ها و انشعابات، سال‌ها به سرانجام نرسیده و در این فاصله بخشی از واحدها بار دیگر به متقاضیان جدید فروخته شده‌اند.

خریداران همچنین از روند رسیدگی قضایی می‌گویند: «بیش از یک سال است پرونده در مراجع مختلف در حال بررسی است اما هر بار اعلام می‌شود پرونده برای کارشناسی ارسال شده است. سوال ما این است که آیا کارشناسی یک پرونده باید بیش از یک سال طول بکشد؟»

برخی مال‌باختگان می‌گویند مبالغی بین ۶۰۰ میلیون تومان تا بیش از یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان برای خرید واحدها پرداخت کرده‌اند؛ مبالغی که در زمان پرداخت ارزش قابل توجهی داشته اما اکنون با افزایش شدید قیمت مسکن و نرخ ارز، قدرت خرید گذشته را از دست داده است.

آنها معتقدند علاوه بر تعیین تکلیف وضعیت مالکیت واحدها، باید نقش دستگاه‌های نظارتی و مسئولان مرتبط نیز مورد بررسی قرار گیرد تا مشخص شود چگونه یک واحد مسکونی در مواردی به چند نفر فروخته شده است.

خریداران پروژه مهستان شهریار خواستار تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها، شفاف‌سازی وضعیت مالکیت واحدها و پاسخگویی مسئولان ذی‌ربط هستند. آنها می‌گویند سرمایه یک عمر کار و تلاش خود را برای خانه‌دار شدن هزینه کرده‌اند و اکنون انتظار دارند دستگاه‌های مسئول با ورود جدی‌تر به این پرونده، تکلیف هزاران خانواده بلاتکلیف را روشن کنند.

  پایان خبر / رکنا / کدخبر 1236199

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید:

اخبار تاپ حوادث فیلم گفتگو با زورگیران مسافرنمای خیابان های تهران / مرد مسافرکش : فشار تیزی چاقو زیر گلویم آنقدر زیاد بود که هر چی داشتم را به زورگیران دادم فیلم / سنگ قبر اکبر عبدی با مجسمه بازیگر ماندگار و شعر نوشته ای از مرگ / روحش شاد فیلم آخرالزمانی از میانکاله/ دهمین آتش‌سوزی در یک ماه و حریقی که همزمان از سه نقطه شعله‌ور شد/ نشانه‌هایی از دخالت انسانی 2 عکس چهره باز از قاتل فراری معروف به راهب / مخفیگاهش را به پلیس اطلاع دهید عکس / مرگ تلخ مریم سبزه کار با نیش مار در لواسان / جسد خانم مربی کشف شد عکس چهره باز / مخفیگاه این قاتل فراری گتوند کجاست ؟! / دو تصویر متفاوت فیلم گفتگو با زورگیران مسافرنمای خیابان های تهران / مرد مسافرکش : فشار تیزی چاقو زیر گلویم آنقدر زیاد بود که هر چی داشتم را به زورگیران دادم تبلیغات تبلیغات





 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۲۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد
۲۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه در خراسان شمالی توقیف شد

رئیس پلیس راه خراسان شمالی از توقیف یک دستگاه کشنده با راننده ۱۶ ساله و فاقد گواهینامه خبر داد و گفت: رانندگی با وسایل نقلیه سنگین بدون مهارت و صلاحیت قانونی خطرآفرین است.

 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
۲۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز
۲۴ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت:

 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
۲۴ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.

 انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی
۱۹ ساعت قبل / سایت تابناک

انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از انهدام باند حرفه‌ای سارقان طلافروشی‌ها و کشف بیش از ۱۰ میلیارد تومان طلاجات مسروقه خبر داد.