قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۴ ساعت قبل

تاثیر چای دارچین و زنجبیل بر قند خون

رکنا: چای دارچین و زنجبیل، نوشیدنی ساده‌ای است که از دم کردن زنجبیل تازه و چوب دارچین در آب تهیه می‌شود و به دلیل فواید احتمالی آن برای سلامت دستگاه گوارش و تنظیم قند خون مورد توجه قرار گرفته است.
 تاثیر چای دارچین و زنجبیل بر قند خون

به گزارش رکنا، برخی مطالعات نشان می‌دهند دارچین و زنجبیل ممکن است به تنظیم قند خون، به‌ویژه قند خون ناشتا و بعد از غذا، کمک کنند؛ با این حال، شواهد درباره تأثیر خودِ چای دارچین و زنجبیل هنوز محدود است و نمی‌توان آن را جایگزین درمان‌های پزشکی دانست. برخی پژوهش‌ها نشان می‌دهند دارچین و زنجبیل ممکن است به تنظیم قند خون قبل و بعد از وعده‌های غذایی کمک کنند. این دو ماده همچنین حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و ضدالتهابی هستند که می‌توانند فواید دیگری برای سلامت داشته باشند.

با این حال، متخصصان تأکید می‌کنند که شواهد علمی درباره اثر مستقیم چای دارچین و زنجبیل بر قند خون هنوز محدود است. تحقیقات درباره دارچین و زنجبیل چه می‌گویند؟

به گفته متخصصان، بخش قابل توجهی از مطالعات انجام‌شده درباره دارچین و زنجبیل، به جای چای، روی پودر، عصاره یا مکمل‌های این مواد انجام شده است. بنابراین نمی‌توان نتایج این مطالعات را به‌طور مستقیم به یک فنجان چای دارچین و زنجبیل تعمیم داد.

در یک مطالعه کوچک، تأثیر مصرف روزانه دارچین آسیاب‌شده بر قند خون افراد سالم بررسی شد. محققان دریافتند مصرف روزانه ۳ تا ۶ گرم دارچین، معادل حدود یک تا یک‌ونیم قاشق چای‌خوری، با بهبود سطح قند خون پس از وعده غذایی همراه بود.

یکی از نکات قابل توجه این مطالعه این بود که مقدار دارچین استفاده‌شده، تقریباً مشابه مقداری بود که افراد ممکن است در خانه مصرف کنند. زنجبیل هم ممکن است بر قند خون اثر بگذارد

در یک بررسی گسترده‌تر، پژوهشگران نتایج ۱۰۹ مطالعه درباره اثرات زنجبیل بر سلامت انسان را بررسی کردند که تنظیم قند خون نیز یکی از موضوعات مورد مطالعه بود.

سه مطالعه از میان پژوهش‌های بررسی‌شده نشان دادند که مصرف زنجبیل می‌تواند سطح قند خون ناشتا را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

با این حال، پژوهشگران تأکید دارند که این یافته‌ها بیشتر درباره مصرف زنجبیل به شکل مکمل یا فرآورده‌های غلیظ است و شواهد درباره تأثیر نوشیدن چای زنجبیل همچنان محدود است. چای دارچین و زنجبیل واقعاً قند خون را کنترل می‌کند؟

در یک مطالعه روی افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، اثر چای سیاه حاوی موادی مانند …



 دینامو مسکو ۳- ایران یک: این بار شعبه دوم روسیه
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

دینامو مسکو ۳- ایران یک: این بار شعبه دوم روسیه

تیم ملی والیبال ایران در نخستین دیدار دوستانه و تدارکاتی خود با دینامو مسکو، نتیجه را سه بر یک واگذار کرد.

 روسیه با تحریم‌های ثانویه آمریکا علیه ایران مخالفت کرد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه با تحریم‌های ثانویه آمریکا علیه ایران مخالفت کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه تحریم‌های ثانویه آمریکا علیه ایران را مغایر منشور سازمان ملل دانست و از آمادگی مسکو برای هماهنگی با ایران و دیگر کشورهای ذی‌نفع در برابر این اقدامات خبر داد.

 «اهدای سلول های بنیادی»/ نجات جان یک انسان تنها با یک اهدای خون ساده؛ چگونه اهداکننده شویم؟
۱ ساعت قبل / سایت عصرایران

«اهدای سلول های بنیادی»/ نجات جان یک انسان تنها با یک اهدای خون ساده؛ چگونه اهداکننده شویم؟

شنیدن نام «پیوند مغز استخوان» یا «اهدای سلول های بنیادی» برای بسیاری از افراد یادآور اتاق عمل، بیهوشی، شکاف استخوان و دردهای مزمن است. اما آیا این تصویر با و...

 دولت و ملت در کنار مقاومت ملی، مسیر سازندگی را طی می‌کنند
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دولت و ملت در کنار مقاومت ملی، مسیر سازندگی را طی می‌کنند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: دولت و ملت ایران در کنار مقاومت ملی با قوت مسیر توسعه و اجرای طرح های عمرانی را طی می کنند.

 تماشا کنید: مناظره؛ ادامه جنگ یا مصالحه با آمریکا؟/ قادری کنگاوری، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه امام حسین و مجید شریفی استاد روابط بین‌الملل دانشگاه خوارزمی
۵۷ دقیقه قبل / سایت انتخاب

تماشا کنید: مناظره؛ ادامه جنگ یا مصالحه با آمریکا؟/ قادری کنگاوری، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه امام حسین و مجید شریفی استاد روابط بین‌الملل دانشگاه خوارزمی

۵ ماه بعد از پایان جنگ ۴۰ روزه و اتفاقات بعد از آن، اکنون باید چه مسیری را برای کشور انتخاب کرد؟ ادامه جنگ تا کسب یک پیروزی بزرگ نظامی و یا مصالحه؟

 بیانیه اطلاعات سپاه در خصوص ترسیم صحنه سرنوشت ساز مبارزه با دشمن: ایران از مرحله حفظ بقا و موجودیت حاکمیت خود و نیروهای مقاومت با قدرت عبور کرده و در حال تثبیت و ارتقای تاب آوری ملی خود است
۳۴ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

بیانیه اطلاعات سپاه در خصوص ترسیم صحنه سرنوشت ساز مبارزه با دشمن: ایران از مرحله حفظ بقا و موجودیت حاکمیت خود و نیروهای مقاومت با قدرت عبور کرده و در حال تثبیت و ارتقای تاب آوری ملی خود است

سازمان اطلاعات سپاه بیانیه خود درخصوص ترسیم صحنه سرنوشت ساز مبارزه با دشمن شرور را خطاب به ملت شریف ایران صادر کرد.