قیمت طلا امروز




 سایت رکنا / ۱۹ ساعت قبل

جزییات دستگیری سارقان اتوبان مدرس تهران / پلیس با حضور بموقع شاهکار کرد

حوادث رکنا: مأموران پلیس با استفاده از اطلاعات مردمی، ۲ سارق حرفه‌ای را در اتوبان مدرس دستگیر و از آنان تجهیزات سرقت کشف کردند.
 جزییات دستگیری سارقان اتوبان مدرس تهران / پلیس با حضور بموقع شاهکار کرد

به گزارش رکنا، سرکلانتر یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ سارق حرفه‌ای در اتوبان مدرس و کشف ابزار سرقت و اموال مسروقه خبر داد.

سرهنگ محمد کبودتبار، سرکلانتر یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت، گفت: ساعت ۸:۲۰ روز گذشته، مأموران در راستای اجرای طرح گشت‌زنی هدفمند و پیشگیری از سرقت، در محدوده اتوبان مدرس، نبش خیابان عارف در حال گشت‌زنی بودند که چند نفر از شهروندان درباره وقوع سرقت‌های متعدد در این محدوده، موضوع را به مأموران اطلاع دادند.

وی افزود: شهروندان در اظهارات خود اعلام کردند یکی از افراد مشکوک مرتبط با سرقت‌ها معمولاً کلاه به سر دارد و این موضوع نیز در بررسی‌های مأموران مورد توجه قرار گرفت.

سرهنگ کبودتبار ادامه داد: مأموران در جریان گشت‌زنی در محدوده اعلام‌شده، به دو نفر مشکوک شدند که با مشاهده خودروی گشت پلیس، قصد متواری شدن از محل را داشتند.

وی با اشاره به اینکه مأموران بلافاصله وارد عمل شده و با استفاده از شگردهای پلیسی، هر دو متهم را متوقف و برای بررسی بیشتر تحت کنترل قرار دادند، تصریح کرد: در بررسی اولیه از متهمان، یک دستگاه سیم‌چین، دو عدد پیچ‌گوشتی دوسو، یک عدد باتری بازشده لپ‌تاپ و دو عدد قفل در حیاط کشف شد؛ اقلامی که با توجه به شرایط موجود، ظن مأموران نسبت به فعالیت مجرمانه متهمان را تقویت کرد.

سرکلانتر یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت افزود: در ادامه تحقیقات، مشخص شد هر دو متهم دارای سوابق متعدد هستند و بررسی سوابق و مستندات موجود نیز احتمال ارتباط آنان با سرقت‌های اخیر در این محدوده را تقویت کرد.

سرهنگ کبودتبار ادامه داد: مأموران در بررسی یکی از پرونده‌های سرقت و با شناسایی تجهیزات مکشوفه، با مالک اموال تماس گرفتند. مالباخته پس از حضور و انجام بررسی‌های لازم، متهمان را شناسایی و از آنان شکایت کرد.

سرکلانتر یازدهم پلیس پیشگیری پایتخت گفت: پس از تشکیل پرونده و انجام اقدامات اولیه، متهمان با رعایت موازین قانونی و حقوق شهروندی برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند و تحقیقات برای شناسایی سایر سرقت‌های احتمالی مرتبط با این افراد همچنان ادامه دارد.

وی با تأکید بر نقش مشارکت شهروندان در پیشگیری …



 سالانه حدود ۶۰ هزار نفر بر اثر سوانح و حوادث جاده‌ای دچار انواع معلولیت‌ها می‌شوند/پای وضع روحی رانندگان در میان است
۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

سالانه حدود ۶۰ هزار نفر بر اثر سوانح و حوادث جاده‌ای دچار انواع معلولیت‌ها می‌شوند/پای وضع روحی رانندگان در میان است

سال گذشته با حضور معاون رییس‌جمهور، مرکز آزمون تصادف افتتاح شد و به بهره‌برداری رسید. «تیمور حسینی»، رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به افتتاح این مرکز اعلام کرده است: «چنین مرکزی آرزوی دیرینه پلیس بوده؛ این مرکز می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در ارتقای ایمنی ماشین‌های تولیدی و کاهش پیامدهای ناشی از تصادفات داشته باشد، اما تا امروز حتی یک مورد از محصولات ماشین‌هایی که در حال تولید هستند یا قرار است در آینده وارد خط تولید و بازار شوند، برای ارزیابی ایمنی و میزان حفاظت از سرنشینان مورد آزمون قرار نگرفته‌اند.

 برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از آغاز فاز اجرایی طرح ساماندهی اشغال معابر توسط برخی نمایشگاه‌داران، مغازه‌داران و واحدهای تجاری خبر داد.

 دستگیری عامل آتش‌سوزی عمدی ۳ خودرو در پاکدشت |  انصاف نیوز
۱۲ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

دستگیری عامل آتش‌سوزی عمدی ۳ خودرو در پاکدشت | انصاف نیوز

جانشین پلیس آگاهی شرق استان تهران از شناسایی و دستگیری عامل آتش‌سوزی عمدی سه دستگاه خودرو در پاکدشت و اعتراف متهم به ارتکاب این جرم خبر داد.

 آتش‌ زدن عمدی خانه در تهران
۱۲ ساعت قبل / سایت آوش

آتش‌ زدن عمدی خانه در تهران

رئیس پلیس آگاهی شرق استان تهران از دستگیری ۲ نفر در پرونده آتش‌سوزی عمدی یک منزل مسکونی خبر داد.

 جاده چالوس یکطرفه شد
۱۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

جاده چالوس یکطرفه شد

جانشین پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال از ساعت ۱۷ خبر داد و گفت: این محدودیت تا زمان تخلیه بار ترافیکی ادامه خواهد داشت