قیمت طلا امروز




 خبرگزاری برنا / ۱ ساعت قبل

از فرش مهربان تا گردشگری سراب؛ بررسی میدانی ظرفیت‌ ها و مطالبات مناطق روستایی آذربایجان‌شرقی

برنا- گروه استانها: معاون رئیس‌ جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی در سفر به شهرستان سراب و ب...
 از فرش مهربان تا گردشگری سراب؛ بررسی میدانی ظرفیت‌ ها و مطالبات مناطق روستایی آذربایجان‌شرقی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، شهرستان سراب در جریان سفر معاون رئیس‌ جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی، شاهد بازدید از مجموعه ‌ای از طرح‌ ها و ظرفیت‌ های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و گردشگری منطقه بود.

 در این بازدیدها، ظرفیت‌ های تولیدی و اشتغال‌ زای مناطق روستایی، وضعیت پروژه‌ های عمرانی و آموزشی، زیرساخت‌ های ورزشی و همچنین طرح ‌های گردشگری و آب‌ درمانی مورد بررسی قرار گرفت و فعالان بخش‌ های مختلف، مهم‌ ترین مسائل و مطالبات خود را مطرح کردند.حمایت از فرش دستباف مهربان و مطالبه تسهیلات و بازار فروش معاون رئیس‌ جمهور و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌ شرقی با حضور در یک کارگاه تولید فرش دستباف در شهر مهربان، از نزدیک در جریان روند فعالیت این واحد و ظرفیت‌ های تولید فرش دستباف قرار گرفتند.

 فعالان این حوزه در این بازدید، پرداخت تسهیلات حمایتی و فراهم شدن زمینه مناسب برای فروش و عرضه محصولات را از مهم‌ ترین مطالبات خود عنوان کردند.

عبدالکریم حسین‌زاده، معاون رئیس‌ جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور نیز بر حمایت از ظرفیت‌ های تولیدی و اشتغال‌ زای مناطق کمتر برخوردار و پیگیری مسائل و مطالبات فعالان این حوزه تأکید کرد. مدرسه خیرساز جمال‌آباد در آستانه بهره‌ برداری در ادامه، معاون رئیس‌ جمهور و معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی از پروژه مدرسه چهارکلاسه شهدای شجره طیبه میناب در روستای جمال ‌آباد شهرستان سراب بازدید کردند.

 این مدرسه به‌ صورت صددرصد خیرساز احداث شده و در روزهای آینده با حضور خانواده‌ های شهدای دانش‌ آموز میناب به بهره‌ برداری خواهد رسید.

 اجرای این پروژه با هدف توسعه زیرساخت‌ های آموزشی و فراهم کردن فضای مناسب برای تحصیل دانش‌ آموزان منطقه انجام شده است.

 بازدید از مسجد تاریخی جمال‌آباد

 مسجد جامع امان حسن(ع) در روستای تاریخی جمال‌ آباد نیز مقصد دیگر این بازدید بود.

 این مسجد در فاصله ۲۱ کیلومتری جاده تبریز ـ سراب قرار دارد و از آثار تاریخی ارزشمند منطقه به شمار می‌رود. بنای اولیه مسجد مربوط به قرون هشتم و نهم هجری قمری است و از بناهای شاخص تاریخی روستای جمال‌ آباد محسوب می‌شود.

 درخواست اعتبار برای تکمیل سالن ورزشی آلان …




 اخبار جدید

 ناصرالدین‌شاه چطور توانست همزمان با دو خواهر ازدواج کند! + تصاویر
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ناصرالدین‌شاه چطور توانست همزمان با دو خواهر ازدواج کند! + تصاویر

ناصرالدین‌شاه در سال‌های پایانی عمر، عاشق خواهر یکی از همسران خود می‌شود. همسرش خانم‌باشی که با این وصلت موافق نبوده شاه را تهدید می‌کند.

 وزیر بهداشت: ۶۶ هزار مجروح جنگ ۱۲ روزه به‌صورت رایگان درمان شدند/ ۱۱۰ همت بدهی بیمه سلامت
۲۲ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزیر بهداشت: ۶۶ هزار مجروح جنگ ۱۲ روزه به‌صورت رایگان درمان شدند/ ۱۱۰ همت بدهی بیمه سلامت

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تشریح عملکرد نظام سلامت در جنگ ۱۲ روزه، دوران دفاع مقدس و همه‌گیری کرونا گفت: از ابتدای جنگ ۱۲ روزه تاکنون، ۶۶ هزار مجروح به‌صورت رایگان در مراکز درمانی تحت پوشش نظام سلامت درمان شده‌اند و با وجود تخریب بیش از ۳۰۰ دستگاه آمبولانس و آسیب‌دیدن بیش از ۷۰ بیمارستان، نظام سلامت بالاترین سطح تاب‌آوری خود را حفظ کرده است.

 دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر هند
۱۵ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر هند

در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری شانگهای پزشکیان با نخست‌وزیر هند دیدار کرد.

 مقام ارشد سابق افغانستان: برای دفاع از کابل هیچ برنامه‌ای وجود نداشت - تسنیم
۹ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

مقام ارشد سابق افغانستان: برای دفاع از کابل هیچ برنامه‌ای وجود نداشت - تسنیم

رئیس سابق ستاد ارتش افغانستان اظهار داشت وزارت دفاع هیچ طرحی برای حفاظت از پایتخت در آستانه سقوط نداشت.

 متن و فرامتن دو پیام مهم رهبر انقلاب
۲۶ دقیقه قبل / سایت برترینها

متن و فرامتن دو پیام مهم رهبر انقلاب

رهبر معظم انقلاب روز جمعه (6 شهریور ماه) پیامی به مناسبت هفته دولت و روز یکشنبه (8 شهریور) نیز پیامی دیگر به مناسبت هفته وحدت و میلاد پیامبر اکرم(ص) منتشر کردند.

 وجود بیش از ۱۵ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل استثنایی/چرا مناسب‌سازی مدارس مهم است؟
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

وجود بیش از ۱۵ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل استثنایی/چرا مناسب‌سازی مدارس مهم است؟

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود بیش از ۱۵ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در حوزه آموزش و پرورش استثنایی، این موضوع را یکی از مسائل مهم دانست و گفت: باید با توسعه آموزش فراگیر و مناسب‌سازی مدارس، شرایطی فراهم شود که دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه بتوانند در نزدیک‌ترین مدرسه محل زندگی خود از خدمات آموزشی مناسب بهره‌مند شوند.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026